benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Bende sımdı yaptım 40 dk spor çok yoruldum ip de atlamak çok inceltiyomus diye duydum ama benim nefesım daralıyo 50 zor yapıyorum, millet 500'lerden bahsedıyo

yavaş yavaş yükselir o sayılar sen devam et veeeeeeee bugün kahvaltıdan sonra 64ü gördümmmmmm :))))))))))))

kızlaaaaaaaaaaarrrrrr 64.9 çıktım kendimi çooook iyi hissediyorumm ki bu bide tok karna tartıldığım kilom :)))

Tabikudeee hosgeldinnnn; )) beraber olunca insan motive oluyo sahsen bn ne yedigimi gece yazacgimi dusunup dikat ediyom:))

Bende sımdı yaptım 40 dk spor çok yoruldum ip de atlamak çok inceltiyomus diye duydum ama benim nefesım daralıyo 50 zor yapıyorum, millet 500'lerden bahsedıyo

Yegenimin ipinii getirmistim kucuk geldiii:))) yuruyus bene coj etkili oluyo yag baawnimse toplandigi icin direk gidiyo diyet olsa yuzumden gider ama yuruyuse bayiliyorum:))telime pedometri insirdim gunde 10 bin adimmm!!!!:-D:-D:-D

Kizlarrr yaaa sabah acligima uyaniyom resmenn ne oluyoi ya aksam altidan sonra bisey yrmiyom ondan mi acbaaa???

yok canım değil çok yemeye alışmışız az yiyince doymuyoruz alışacaz inşallah ben akşam meyve çerez falan fazla kaçırdım eşim yüzünden

yok canım değil çok yemeye alışmışız az yiyince doymuyoruz alışacaz inşallah ben akşam meyve çerez falan fazla kaçırdım eşim yüzünden

)) aksam degilde sabah sorun benim onuda cozecem ins:))yurta tekin oda arkdaskarim gelmeden ki gelince bosta gelmiyolar diyete alistirmaliyim kendimi:)

Yegenimin ipinii getirmistim kucuk geldiii:))) yuruyus bene coj etkili oluyo yag baawnimse toplandigi icin direk gidiyo diyet olsa yuzumden gider ama yuruyuse bayiliyorum:))telime pedometri insirdim gunde 10 bin adimmm!!!!:-D:-D:-
D

Valla buralarda yürüyüş yapılabılıcek alan yok, hangi şehir ve semttesınız sız ?

Son düzenleme:
yavaş yavaş yükselir o sayılar sen devam et veeeeeeee bugün kahvaltıdan sonra 64ü gördümmmmmm :))))))))))))

ciddi misiiin bende 59 u gördüm ama bizim tartı arada saçmalıyo yani pek inanmadım dogrusu 60 dan sayıyorum yıne kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…