benimsenemeyen evlat

birçok insanın hergun dua ettiği yerdesınız. ıkı tane evladınız var ve siz kendı canınızdan kanınızdan olanı benımseyemıyorsunuz. Rabbim iyi etsin sizi

Gecmiste yasadiklarinla ilgili bi yorum yapmissin.. Bunu okumadan once yorum yapmistim gerci buraya kotu bisey de yazmamistim yorumumda ama hakkinda cok dusundum. Yasadiklarin gercekse eger, hakkini helal et. Nasil bi anne olmandan tut nasil bi kadin olduguna dair bissuru sey saydim sana icimden... Gecmiste yasadigini soyledigin seyler gercekse (ki ben gercek olmamasini yani yalan soyluyo olmani bile yeğliyorum suanda cunku hakikatrn cok igrenc travmatik seyler yasamissin) psikiatr ya da psikologla umarim cozulur hersey ve umarim esinle bebeklernle beraber hayatinizda hersey duzene girer.. L laila27

L laila27 bunca senedir bu foruma üyeyim, hakaret eden çok bilmişlere karşı kendimi tutamadım ve ilk kez yasak yedim. Ben size inanıyorum. Çok güçlü bir kadınsınız, ve iyi bir annesiniz de. Kendinizden şüphe duymayın lütfen. Terapilere aynen devam. Başaracağınıza eminim. Allah yardımcınız olsun.

Ilk defa,
Hakkinizda yaptigim kotu yorumlarim icin hakkini helal et , detaylarini bilmeden yorum yaptim diyenini gordum. Ne guzel sizin gibi insanlarin olmasi..

Allah her iki tarafta da iyilerle karsilastirsin sizi..

Ilk defa,
Hakkinizda yaptigim kotu yorumlarim icin hakkini helal et , detaylarini bilmeden yorum yaptim diyenini gordum. Ne guzel sizin gibi insanlarin olmasi..

Allah her iki tarafta da iyilerle karsilastirsin sizi..
Ya acikcasi gecmiste yasadiklarini anlatana kadar hala saydiriyodum kendi kendime kinadim da yalan degil. Nasil o kucucuk bebegi benimseyemez diye bi dolu sey saydim arkasindan kendi kendime. Ama sonra o yorumu gordum ve resmen basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Napiyosun sen nasil kinarsin insan sinanmadigi gunahin masumudur kendine gel dedim. Ve bunu yazma ihtiyaci duydum. Amin guzel dileginiz icin allah razi olsun, Allah cumlemizi herseyin herkesin hayirlisiyla karsilastirsin. ..

Çocuk sahibi olmak zor ilerde asla evlenmemeye karar verdim

anneniz üvey mi????
bencede hesap sorun hesap sorarsanız iyileşebilirsiniz

bende kınar nitelikte yorum yaptım
böyle hassas konularda daha net ve detaylı bilgi verilse bizde ona göre yorum yapıp pişmanlık duymasak keşke

9 yaşinda oğluma bu konuyu anlattim ve ne düşündüğünü sordum: "O anne, çoçuğu kaybetmek istemiyor...o halde seviyor.sevmese yemek vermez, altini değistirmez.Sevmeden b.k mu temizlenir anne:))) dedi.

bende böyle düşünüyorum, özellikle sakinlik ve temkinli cevaplara bende evlat ayırımına uğramış biri olarak hemen öfkelenirim mesela hele hele böyle konular konuşuluyorsa ve ben SUÇLANIYORSAM çok fazla tepki veririm öfkelenirim vs...
annesinin kızını kuzenine sunması da apayrı bir kargaşa ya üvey anneydi ya psikopattı yahut zır deli!!!
hepside birden olsa da babası yokmuydu bu kızın akrabası amcası toptan mı pedefoliydi bunlar!???
yani olay örgüsü de anlamsız...
olur elbette olmaz değil ama böyle olmaz düpe düz evlenmede bize hizmet et denmez böyle bir düşünce bir plan varsada bu hisettirilir...
halam mesela kendi çıkarını herkesten çok düşünüyordu ve kızını sırf kendi rahat etsin diye yaşlı başlı biriyle evlendirecekti kadın türlü numaralar filmler çevirdi felan düpe düz sen evlen bu yaşlı adamla bende paranı yiyim demedi yani hani amaç oydu da kızım ben ölürüm bak sen ortada kalırsın deyip ağladı halamın kızı ise anneme güvenmiyorum beni o düşünmez dedi ve zokayı yutmadı mesela....

laıla ne yaptın nasıl gıdıyor gelışmelerı yaz merak edıyorum.....

Sevgilimin özellikleri bu ama ısınamıyorum der gibi evladınızdan bahsetmişsniniz, dehşete düştüm ve irkildim, bir anne evladını sevmek yada sevmemek için bahaneler, özellikler ararmı, sayarmı bunları? Bencede bir an evvel bir uzmana görünün, çocuğa yazık günah..

Esinizi nasıl sevdiniz cok merak ettim.

Sen her ne kadar bakimini ihmal etmiyorum vs desen de o cocuk senin kizina daha cok ilgi gösterdiğini, onu ayirdigini hissetmis ki senin ilgini cekmeye calisiyor.kritik yaslarda yasanan travmalar eksiklikler bir insanin butun hayat boyu pesini bırakmiyor...kendini zorla ne yap et rol yap tedavi gor ogluna onu sevmedigini belli etmemeye calis..

Çocuk doğduğndan beri mi böyle bu durum?
Açıkçası başlığı görünce eşinizin evladından falan bahsedeceksiniz diye düşündüm.
Ama kınamamak lazım.Hani daha sessiz,sakin,daha az bakıma muhtaç olduģundan dolayı mı ısınamadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…