benimsenemeyen evlat

Aallah canını aglattin beni yine gündüz gündüz, neler cekmissin be kız, bircogumuz cektik annelerden de seninki baya gucluymus, cocuguna uzuluyordum dün, senin de psokolojinin bozulmasi normal cocuguna karsi davranisinin farkinda olman iyi. umarim iyi olur araniz yavrularınla, onların senin sevgine ihtiyaci var unutma.

Oğlunun öldüğünü düşün Allah korusun ne yaparsın bi düşün eğer hala hissin yoksa o zaman işte tedaviliksin

baştan beri okudum yazdıklarınızı,tedaviye başlamanıza sevindim.devamında çok daha iyi olacaksınız emin olun..önce sorunu kabul etmek en önemli adım bence..üstelik siz nedenlerinin de gayet iyi farkındasınız..yaşadıklarınıza çok üzüldüm..ama çocuklarınıza çok iyi bir anne olacağınıza inanıyorum..
eşiniz de sizin hayattaki şansınız belki de..
birşey sormak istiyorum sadece:evlendikten sonra annenizle görüştünüz mü?

böyle konularda yaşanammış insanlar olark hep diyoruz yüzleştin mi diye..çünkü içimizde bir kin oluşuyor naısl yapar insan kızına diye..biz gidip suratına haykırmak istiyoruz o kadının..
ama yaşayan kişi bunu yapmak istemiyor..psikoloji çok farklı işte.

Güzel arkadaşım ben üç ay ayrı kaldım kızlarından küçüklerdi ve çok hasret çektim. Hamileydim düşük tehlike vardı ve kızlarımı babanelerine gönderdim. Kızlarıma kavuşunca en büyüğüne ilgi gösterttim en çok çünkü küçüğü küçük diye çok sevildi büyüğü bensizlik bir yandan ve bu ayrımcılık bir yandan çok etkilendi boynu bükük kalmis. Hatta eşime dedim küçüğüyle özellikle sen ilgilen çok simartmislar onu ben büyüğüyle ilgileneceğim... Oğlum var diye kızlarıma daha düşkünüm ama herbirini şimdi çok seviyorum. Siz o kadın değilsiniz ! (anneniz olacak kadın) oğlunuz abiniz kızınızda siz değilsiniz emin olun.. Gönlünüz rahat olsun kızınız sizin ve eşinizin sevgisiyle çok mutlu olacak. Oğlunuzda kızınız kadar mutlu olacak ! Çünkü siz ayirmicaksiniz cahil değilsiniz. Oğlunuz kızınız değil onlar CANINIZ.
arasıra babası kızıyla biraz zaman geçirsin siz oğlunuzla. Farklı odalarda yada dışarda.. Muhtemelen oğlunuz kızınıza olan sevgiyi biraz farklı olduğunu anlamıştır. Çok basit hareketlerle hemen telafi edin. Bunu ben çocuklarimi birbirlerinden habersiz ayrı ayrı seviyorum kendilerini özel hissetmeleri için. Üstesinden geleceksiniz bizim yaşadıklarımızı onlar yasamayacaklar sevgiyle kalın..

Fake diyen bendim
Hayatım da kesinlikle güllük gülistanlık değil
Ama abarttı da abarttı
Annem sevmiyor deseydi ok
Dövüyor deseydi ok
Ama annem beni kuzenime pazarlamak istedi dedi, ben bu konuda fake dedim
Bu durumda babasının ses çıkarmamasına, hadi babasını geç kuzeninin anası babası da mı bir şey demedi ? Yani kuzeni de mi pedofili? Bu konuda yani pazarlama konusunda herkes mi sustu ?

mesajım sizden alıntıladığım mesajda çıkmış.Annenizin nasıl bir ailesi vardı?Normalin çok dışında bir anne anlatıyorsunuz.Yazdıklarınıza bakınca,babanız erkek istediği için de olmamış durumu.önce sizi anlamaya çalıştım.Anneniz ve çocukluğunuzda ki problemlerden kaynaklanan bir sorun yazmışsınız.Sorununuzu halledersiniz inşallah.

laıla27 bugun nasılsın nasılg ıdıyor .cıdden merak edyorum yaz burayı boşlama ıyı olduğunu ve bebısınle mutlu olduğunu duymak güzel olur . ?

52 sayfa ne yazıldı okuyamıcam ama; bizim toplumumuzda her zaman erkek ewlat daha çok sewilir, daha üstte tutulur. Eğer aileniz tarafından erkek abiniz kardeşiniz warsa geçmişte yaşadığınız sorunları şuan günyüzüne çıkarıyor olabilirsiniz.

İi guzel annenizinde bunlari yapmasi nedenlerim vardi demeye hakki olur hamile kaldiginizda destek alsaymissinizevladinizda sizden oyle bahsetmesin benim aklim yavrucakta o nsl...biz yetiskiniz oyle veya boyle geldik bu gunlere...hepimiz sinandik kotu seyler yasadik ...ben kucuklere kiyamam uzulmesin bizim yuzumuzden...allahta tasimayacagi yuku yuklemiyor kimseye benim olmuyor belki ben kotu bir anne olacaktim sen kotu olsan allah o masumu verirmiydi boyle dusun...komsumun gelinide ayrilmis aileden gelmis atti cocugu bana bakmadilar diye biz baktik sevgilisi istememis cocuk uykusunda zipliyor agliyordu acilarimiz hep bizle ama bunlar icin kimseyi uzmemeliyiz ben bilemiyorum

Sizde bi problem oldugu kesin. Ve kesinlıkle bı psıkologa gitmeniz gerekıyor. Ben hep oglum olsun ısterdım kızım olursa gercekten sevemeyecegımı düşünürdüm. Çünkü kızların sevılmedıgı bi ortamda büyüdüm ve Allah bana bi kız evladı verdi çok seviyorum çok sevıyorm onu hiç bişeye degişmem. Kız cocukları daha sevımli oluo belkı bu yuzden mıdr kı sizin haliniz

Kendine olan öfkenin, kendini sevmeyişinin bir yansıması olarak fiziksel olarak kendine benzettiğin çocuğuna öfke duyuyorsun bence. Psikiyatra git aynı şeyleri söyleyeceğine eminim. Git ama, mutlaka git. Hatta uzun uzun psikoterapi al. Yazık o minik cana; sana kendini beğendirmek için yaşından, boyundan büyük marifetler sergilemeye çalışıyor.
Kendini affet, kendini sev, kendinle olan meseleni çöz önce.

Bir deney yapıyorsunuz diye hissediyorum. Kolay gelsin.
annenizden konuyu yazarken asla bahsetmemişsiniz.
) yorumlara tepki verirkwn çok temkinli ve sakinsiniz. Yazım şeklinizde duygu yok, sahici hisler barındırmıyor.
Ayrıca abi ve erkek kavramı travma yaşamasına neden olan insan 2 sene bu durumla yaşamaz.

fake yazan bir tek siz değildiniz bir çok kişi yazdı inanmayın hanımefendi inanmak zorunda değilsiniz inanmadığınız konuya cevap yazmak zorunda da değilsiniz

fake yazan bir tek siz değildiniz bir çok kişi yazdı inanmayın hanımefendi inanmak zorunda değilsiniz inanmadığınız konuya cevap yazmak zorunda da değilsiniz

Buna siz karar veremezsiniz
İstediğimi yapabilirim
İyi günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…