O insanlara anne kardeş gibi sıfatlar kullanmayın. Zira insan bile değiller.ne ile ve nasıl? öldüreyim mi? benim ypatığım hiçbir şey canını yakmaz. gidip kardeşlerimi mi öldüreyim yoksa?
şu yaşadıklarınızdan sonra böyle hissetmeniz anormal değil elinizde olan bir durum değil zaten, sizde bunu farkedip yardım almak için düzelmek için uğraşıyorsunuz, çok iyi bir annesiniz bunu samimiyetle söylüyorum, tedavinize lütfen devam edin inanıyorum eşinizinde desteğiyle başaracaksınız, çocuklarınız böyle bilinçli bir anneleri olduğu için çok şanslı, evet annenizden abilerinizden çekmişsiniz ama hayat size eşinizi ve çocuklarınızı vermiş hediye olarak, bundan sonrası o yavrular içinde sizin içinde çok güzel olur umarım
sizde oğlum demeyin başka şekilde hitap edin bu süreci atlatana kadar, zaten doktorunuzda yönlendirir bu konuda sizi
Şu yaşananları okuyupta hala fake diyen hala kadını ezenler var ya pes, sanki biz ohh çocuğa iyi yapıyor diyoruz, elinde olmadan yapıyor anlamak çok mu zor, tabi bazı kesime zor hayatları toz pembe giden, annesinden babasından şiddet görmeden kötü söz duymadan güllik gülistanlık büyüyenler sonra evlenip yine eşlerinden kem söz duymayanlar anlayamazlar hayat onlara güzel çünkü...
annem dört yıldır beni aramadı bile. 23 yaşında evlenmemin sebebi de o aslında. yoksa erken olduğunu düşündüğüm bir yaştı. ama eşim bilmediği şeyler olduğu halde ağlaya ağlaya beni evden aldı, o gün nikah kıydık zaten. babam da annemin korkusuna sevemedi zaten.bana gizli gizli harçlık verirdi. beni sevmek için okul çıkışlarıma gelirdi çünkü evde benim sevilmem resmen yasaktı. abime zorla dövdürürdü beni annem. kardeşimin ödevlerini yapayım diye geceleri uyumama izin yoktu.[/QUO Annenizin nasıl bir ailesi var.Belli ki onun durumu da normal değil.Erkek çocuklarına düşkünlüğünün ve size bunca kötü davranmasının sebebi annenize göre neydi?Yazdığınıza göre babanız erkek istediği için değil bu?
fake yazan bir tek siz değildiniz bir çok kişi yazdı inanmayın hanımefendi inanmak zorunda değilsiniz inanmadığınız konuya cevap yazmak zorunda da değilsinizFake diyen bendim
Hayatım da kesinlikle güllük gülistanlık değil
Ama abarttı da abarttı
Annem sevmiyor deseydi ok
Dövüyor deseydi ok
Ama annem beni kuzenime pazarlamak istedi dedi, ben bu konuda fake dedim
Bu durumda babasının ses çıkarmamasına, hadi babasını geç kuzeninin anası babası da mı bir şey demedi ? Yani kuzeni de mi pedofili? Bu konuda yani pazarlama konusunda herkes mi sustu ?
fake yazan bir tek siz değildiniz bir çok kişi yazdı inanmayın hanımefendi inanmak zorunda değilsiniz inanmadığınız konuya cevap yazmak zorunda da değilsiniz
evet sizede iyi günler uğraşacak vaktim yok:)Buna siz karar veremezsiniz
İstediğimi yapabilirim
İyi günler :)
evet sizede iyi günler uğraşacak vaktim yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?