benimsenemeyen evlat

Ailenizde yaşadığınız bazı geçmiş anıların izi olabilir hatırlamasanız da.

Acilen bi psikoloğa hatta psikiatira gidin biz ne kadar çocuk istiyoruz haberiniz var mi forumda hiç denk geldiniz mi okudunuz mu hemde ikiz okadar şanslısınız ki okurken gözlerim doldu allah ailenize ve size sağlıklı huzurlu ömür versin.

hani kız ufak oğlan büyük olsa küçük diye daha çok ilgiye muhtaç diye olabilir belki belli bir süre ama sizinkler aynı yaşta..
bana tamamen psikolojik geldi.. erkek olmasından kaynaklı farkında bile olmadığınız bir durum olabilir..
annelik duygunuz olmasa kıza karşıda birşey hissetmezdiniz..

durumun farkındayım ve çözmeye çalışıyorum. bu içten gelen, daha doğrusu gelemeyen bi şey. eziyet ettiğim falan da yok

2 yil olmus Allasen neyi cozmeye calisiyorsun cok pardon..Esin bile defalarca uyarmis o zaman neden cozmedin,adam merhametsiz bile demis ,cocuk ne goruyor ki sende gozune batmamak icin o bebek haliyle yaranmaya calisiyor ..Ne demek kardesine yemek yedirmeye calismak ,o uyaninca ninni soylemek sanki kendi 10 yasinda ...
Buraya geleceginize bir psikologa gidin ..

Oglunuz icin cok uzuldum. Bence de cok acil pskilogla gorusun. Benimde ikizleriniz yasinda kizim var. onu dusunerek bu hissizliginiz beni yaraladi gercekten. Oglunuzun ve esinizin dusuncelerini tahmin edebiliyorum. Uzuldum.
oğluma asla belli etmemeye çalışıyorum. ileriki yaşlarda bir psikolojik sooruna dönüştürmesin diye. ama eşim çok kızgın çook. geçen gece hüngür hüngür ağladı benimle. böyle giderse eşim de benden soğuyacak

Acaba kiz cocugumu istiyordunuz önceden? ve iki cocuga birden bakmak size agirmi geliyorda daha cok kizinizla ilgileniyorsunuz?

isteyerek mi hamile kaldınız,
birde evlat ayırımı genelde hep yapar eski insanlar.aile de var mı evlat ayıran anne,baba veya aileden birileri..
bilinçaltı olabilir..
bile isteye hamile kaldım. ikiz istedim on yaşımdan beri. evet var. annem. beni kız olduğum için hiç sevmeyen bi anne...

ay o çocuk sevilmez mi ya ben görmediğim halde birden ısındım okurken bu nasıl iş anlamadım gitti uzman tedavisi lazım cidden yapma böyle yazık o çocuğada

Üzücü bir durum olmakla birlikte en azından durumun farkındasınız,gec kalmadan bir yardım alın..cocugunuz adına üzülmemek elde değil..

yalnızca bana değil babasına da son derece yardımcı olan bir çocuk. kişiliği o. yaranma meselesi değil. babasını da dizine alıp şarkı söyleyerek uyutuyor. benim onlara yaptığım gibi

Konu sahibi ztn vijdan azabi cekip kendini dünyanin en kötü annesi diye tanimliyor sizin bu asiri tavriniz niye acaba?? psikolog öneriyorsunuz ama bir pskikolog gibi cevap vermiyorsunuz.. neden olabilir ne yapabilirim diye soruyor kendiside memnun degil zaten durumdan . cok acimasiz konusuyorsunuz konuyu bile tam cözmemissiniz oysaki.. cocuk okadar tatliki kardesini uyutmak icin ninni söylüyor .. kimse cocugu birseye zorlamiyor anlasilan.

Acaba kiz cocugumu istiyordunuz önceden? ve iki cocuga birden bakmak size agirmi geliyorda daha cok kizinizla ilgileniyorsunuz?

benasla ilgiyi adaletsiz dağıtmıyorum. cinsiyet olayı hiç düşünmediğim bir şeydi. sadece ikiz çok istemiştim. deiğim gibi oğlum bakması çok rahat bir çocuk. biz ne yaparsak üçümüz yapıyoruz. kızıma bir saatimi ayrdıysam oğluma da bir saatimi ayırıyorum misal olarak

Sizin sorun sanırım bilincaltından geliyor,annenizin sizi sevmemesiyle alakalı..anne izin size yasattığı tranvayı sizde oğlunuza yaşatıyorsunuz siz bugun annenıze ne hıssedıyorsanız yarın öbür gün oğlunuzda size aynısını hissedecek empati yapın ve yol yakınken durumu kırtarmaya bakın..

İçim parçalandı ben neredeyse sizin çocuğunuz yaşındaki oğlumu toprağa verdim...
Fakat yazdıklarınızdan anlıyorum ki bilerek isteyerek yaptığınız hissettiğiniz bir şey değil bu. Umarım psikiyatrist/psikologla görüşmeleriniz olumlu sonuç verir ve evliliğiniz ve o yavru daha fazla zarar görmeden kurtulursunuz. Ayrıca bu durum sadece oğlunuzu değil kızınızı da etkiler.

ay o çocuk sevilmez mi ya ben görmediğim halde birden ısındım okurken bu nasıl iş anlamadım gitti uzman tedavisi lazım cidden yapma böyle yazık o çocuğada

yarın gideceğim, oğlumu götürmem sağlıklı olur mu acaba? bence götürmemeliyim bir şey farketsin istemiyorum

evet asla zorlamıyorum. ve hatamın farkındayım. dediğim gibi ömrümü psikologta da geçirsem bu meseleye bir çare bulacağım

Siz cocuklugunuzda ailenizden ayrim gordunuz mu ? Erkek kardesiniz daha cok sevmis olabilir mi ya da daha farkli bir travma buna sebebiyet vermis olabilir

inşallah çok teşekkür ederim. başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…