benimsenemeyen evlat

bile isteye hamile kaldım. ikiz istedim on yaşımdan beri. evet var. annem. beni kız olduğum için hiç sevmeyen bi anne...

Sorunun sebebi çok açık

Çok üzüldüm gerçekten..
Lütfen annenizin saçmalıklarının bedelini bu masum yavru ödemesin.
Acilen yardım almalısınız..

Oğlunuzu sevdiğinize eminim. Sadece bunu bastırdığını düşünüyorum. Belki de oğlunuza gerçek sevginizi verirseniz kızınızı ihmal edicekmişsiniz gibi geliyordur. Tıpkı annenizin size yaptığı gibi. Bir tedavi süreciyle atlatılabilecek bir şey. Ama gecikmeden bir psikoloğa görünün ve oğlunuz büyüyüp sizin hissettiklerinizi anlamadan sorun çözülmüş olsun.

içim acıdı gerçekten. sizi kesinlikle kınamıyorum ama mutlaka bir yardım almanız gerekiyor. belki geçmiş yaşadığınız bazı şeyler sizi bu duruma düşürmüş olabilir.ama her şeyden önce oğlunuz için psikoloğa gitmelisiniz. ona kızdan daha çok sarılıyor olabilirsiniz ama içten gelmedikçe ne fayda. lütfen en kısa zamanda gidin. çok üzüldüm oğlunuz için

Sorunun sebebi çok açık

Çok üzüldüm gerçekten..
Lütfen annenizin saçmalıklarının bedelini bu masum yavru ödemesin.
Acilen yardım almalısınız..

elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım ben. yeter ki iki çocuğum da mutlu ve huzurlu olsun. Allaha şükür birbirlerine çok düşkünler. her zaman yan yanalar.

ayy ben bundan 2 yıl önce kadardı sanırım sızınle aynı sıkıntıyı paylasan bır bayan dınlemıstım radyo da nasıl kötü olmuştum sorgulamıştım olabılırmı böyle sey ınsan evladına nasıl kıyar fılan kadın anlattıkça ölmüştüm ağlamaktan ama kadın ensonunda cozmustu yasadıgı surecı anlattı baya uzun uzun psıkolagla canım bunun cözumu başka yok yanı ama cok ıyı bır psikolog su devlet hastanelerındekı gıbı ıkı dakıkada al su ılacı ıc diyenlerden degıl gerçek anlamda senı bundan kurtaracak aktıvıtelere yöneltecek bu duygunuzu asacak bır doktorla cözersınız . o kadın böle basarmıstı. ama kendınıze ınanın karamsar dusuncelere çıkarın olurmu aklınızdan . radyodaki anlatan bayan oğlunun altını fılan bıle degıstırmıyodu fılan neler neler anlattı sen bu duruma uzulup buraya konu actına gore atlacaksın bence.

inşallah. dediklerinizin doğruluk payı büyük. yarın nedeni ortaya çıkar inşallah

ben hamile kaldığımda ne hayaller kurmuştum oysa. bi anda gelişti resmen her şey. psikoloğa gitmek yarın sabah yapacağım ilk şey olacak

ben de kötü bi anneyim ama ne olursa olsun çözüm bulacağım.
umarım en kısa zamanda halledersiniz.

benim de en büyük korkum buydu, evlat ayırmak yani.
ikisi de kız evlatlarımın ama annem şimdi de ilk göz ağrısı, kuma gelen diye benim evlatlarım arasında ayrım yapıyor.
umursamıyorum ya da etkilenip onun dışladığını ben daha çok sahiplenmiyorum. her zaman nasılsam öyle davranıyorum. yoksa ben de hataya düşerim.

Cok ilginc. Herkes oyle evlat ister. Kizin ayni benim oglum gibi. Senin oglun ne guzel cocuk. Nasil bu hisse kapildin anlamadin.

Kesin psikolojik. Esinin sana tutumunda yanlislik gormedim. Kim olsa kizar.

ben hamile kaldığımda ne hayaller kurmuştum oysa. bi anda gelişti resmen her şey. psikoloğa gitmek yarın sabah yapacağım ilk şey olacak
ben 1 senedir çocuk istiyorum ve olmasını her şeyden çok istiyorum.ne zaman nasip olur bilemiyorum tabi ki. iyi bakın bebeklerinize çok şanslısınız :) inşallah en kısa zamanda sorununuz hallolur.psikoloğa gitmeniz gerektiğinizi düşünmeniz bile aslında oğlunuzu sevdiğini gösteriyor.

devlete değil özele gideceğim, ilk etapta iki saatlik bir görüşme olacak. sonrasında doktorumun isteğine göre şekillenecek. asla altını değiştirmeme gibi bi durum da değil. oğlumdan nefret etmedim, etmiyorum. ama içim buruk ve hislerim zayıf ama o ağlayınca da içim parçalanıyor. geçen gece kardeşi koltuğun arkasına girip korkutmuş onu. korkunca da poposunun üstüne halıya düşmüş sanırım. ccanı yandı galiba, biraz ağladı. o ağlayınca içimde bir şeyler kaynadı resmen. bütün geceyi ağlamaklı geçirdim. bu durumdan sonra niçin tavır alıyorum ki diye sordum kendi kendime.

Cok ilginc. Herkes oyle evlat ister. Kizin ayni benim oglum gibi. Senin oglun ne guzel cocuk. Nasil bu hisse kapildin anlamadin.

Kesin psikolojik. Esinin sana tutumunda yanlislik gormedim. Kim olsa kizar.

eşim haklı. ama çok şükür ki elinden gelen her şeyi yapıyor.

inşallah Allah size hayırlı, uzun ömürlü evlat,evlatlar verir. çok teşekkür ederim

Kalbim sızladı resmen,
Lütfen ama lütfen biran önce çözün bu sorunu
Sizin hislerinizi anlıyor ve kendini sevdirmeye mi çalışıyor içgüdüsel olarak acaba.
Size terapi lazım bunu çözebilmek için

Ayy konu sahibi inan icim acidi oglunu bana ver diyesim geldi ((
Anladigim kadariyla oglunu seviyorsun ama ona baglanip kizini dislamaktan korkuyorsun o yuzden kendini uzak tutmaya calisiyorsun
Belki de annenden gördüğün icin de kizini sarip sarmaliyorsun ama ogluna karsi bir antipati gelistirmissin
Umarim uzman desteği ile cozersin lütfen gelismeleri buradan bildir olur mu?
Ve bir rica: ikizlerini benim icin op

ooo durum böleyse sen atlatırsın bence uzulme canım benım . allahın ıznılen oo mıs gıbı oğlusunlaa ıns güler oynarsın oo bıde bakmışın sukur allahım gıttı bıttı dersın . gecmısten gelen bız fark etmesekte belleğe yerleşen bazı seyler bıraz zorda olsa sen ıstedıkten sonra asarsın . allahında yardımıylan tabı .

sözlerinize bakılırsa aslında benimsememek diye bir durum yok. oğlunuzu da çok seviyorsunuz ama annenizin sizi uğrattığı haksızlık yüzünden, oğlunuzu sevdiğinizi kabul etmek istemiyorsunuz ya da oğlunuzu severek, onunla ilgilenerek kızınıza haksızlık edeceğinizi düşünüyorsunuz bilinçaltınızda. annenize benzememek için çabalıyorsunuz sadece.
yoksa ortada sevgi sorunu göremedim ben, hala annenizin etkisi altındasınız. yaşadıklarınızı ondan gördüğünüz şeylere göre yaşıyor gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…