evet gördüm hem de fazlasıyla. ve bence de o yüzden bunların hepsi. erkek evlatlarını çok seven annemi bana ve şu küçücük bebeğe yaşattığı şeyler için asla affetmeyeceğimSiz cocuklugunuzda ailenizden ayrim gordunuz mu ? Erkek kardesiniz daha cok sevmis olabilir mi ya da daha farkli bir travma buna sebebiyet vermis olabilir
tabii ki götürmeyeceksin duymasın konuşulanları kendin git eşinlede gidebilirsin ama yanında çocuk olmasınyarın gideceğim, oğlumu götürmem sağlıklı olur mu acaba? bence götürmemeliyim bir şey farketsin istemiyorum
Düşmanınız anneniz. Kız olduğunuz için sizi sevmemiş ya, belki annenize benzememek için kıza özel ilginiz vs ya da onun inadına kendi öz evladınız da olsa farkında olmadan annenizin intikamını "erkek" evlada soğuk davranarak alıyorsunuz.
Yalnız o daha Bebek ve masum.
Tek suç Annenizin.
Annenizin size yaşattığını siz de oğlunuza yaşatıyorsunuz
oğlanları sevmem
ev hayvanı bile beslerken erkekse soğurum biraz
muhtemelen oğlum olsa sizin hissettikleriniz gibi olur benim için
20 yaşındaki erkek kardeşim kız olsa eminim çok sever çok düşkün olurdum ama şimdi iki uzak arkadaş gibi bişeyiz
eşimle şakalaşırken erkek çocuk olursa sen bakarsın diyorum gülüyoruz ama sanırım içinde gerçeklik payı var :/
ama bu his bende niye var bilmiyorum işte. ben seni anladım
inşallah bana da öyle demek nasip olur. yarın gideceğimOnceden den hamileligimde de kiz istedim ama cinsiyeyi ogrenince heledenoglumu gorunce hersey degisti iyiki oglum var diyorum artik acilen doktora gidin yazik bebeginize icim ciz etti sanki uvey gibi davraniuosunuz cok uzucu
çocukluğunuzda babanız yada anneniz tarafından böyle bir olaya maruz bırakıldınız mı acaba
Ben size uzuldum cunku sizde cok uzuluyorsunuz bu durumdan sikayetcisiniz yani..Bencede psikologa gidin en iyisine gidin paraya kiyip cunku cok cok ciddi bir sorun
asla. bu soğukluk bi nefret değil. eziyet asla ve asla denemez. ben onu kimseye vermem, veremem.Peki merak ettim sadece.başkasina verirmisiniz.evladı olmayan birine.onu gerçekten içten seven birine
O zaman seviyorsunuz.siz hiss etmeseniz bile.sadece anneniz size yaşatdiği bilinçaltiniza yerleşmiş.ihtiyaciniz olan bu duygulari hatirlamak.psikoloğa giderseniz eminim çözüceksiniz.evlatlarinizla eşinizle sevgi dolu musmutlu hayatiniz olsunasla. bu soğukluk bi nefret değil. eziyet asla ve asla denemez. ben onu kimseye vermem, veremem.
O zaman seviyorsunuz.siz hiss etmeseniz bile.sadece anneniz size yaşatdiği bilinçaltiniza yerleşmiş.ihtiyaciniz olan bu duygulari hatirlamak.psikoloğa giderseniz eminim çözüceksiniz.evlatlarinizla eşinizle sevgi dolu musmutlu hayatiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?