Benle Ciddi Mi Oynuyor Mu..

mavihayall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
387
126
33
27
21 yaşındayım bu yaşıma kadar sadece bi ilişki yaşadım bir yıl sürdü beni terketti tüm dengem altüst oldu çok büyük acılar çektim yalvardım ama geri dönmedi.Her neyse bundan 4-5 ay önce 6 yıldır alışveriş yaptığım yerin sahibi karışıma çıktı telefon numaramı aldı konuştuk bana duygularından bahsetti bende olmaz falan dedim çok medenice tamam dedi bir daha da yazmadı.Bir zaman sonra yollarımız yine kesişti bir kaç defa görüştük ama bana evlilikte cinselliğin çok önemli olduğunu söyledi.Bende bunlar bana tuhaf geliyor dedim ne var insan sevdiğiyle öpüşür dedi bende mide bulandırıcı olduğunu söyledim ama beni kendine çekip yanağımdan öptü baya şaşırdım hemen eve gittim ona mesaj attım olmayacağını söyledim yine tamam deyip gitti.Ama bu sefer yokluğu canımı acıttı uzun zamandır bir erkekten ilgi görmediğim için ilgiye sevgiye sevilmeye ihtiyacım oldugunu hissediyorum geçen ona yazdım nasılsın diye bana neden bunları yaptığımı sordu bende cinsellik yaşayamam dedim bana tuhaf geliyor dedim o da dediki ben nerde duracağımı bilen biriyim falan sonra ona hesap sordum hep kızlarla fotograf atıyor diye bana dediki teklifimi kabul et mutlu olalım ben biraz zaman istedim cevap vermedi buluşalım mı dedi tamam dedim ama hiç yazmadı sonra buluşalım mı diye geçen yine bi bahaneyle mesaj attım net cevaplar verdi yine hiç buluşalım mı demedi sizce ne yapmalıyım??bakıyorum akşamları hep ç.içi whatsappta durumlarıma da bazen bakıyor bazen bakmıyor ona ilgi duyuyorum yazmayıncada üzülüyorum

Çok saçma sapan karışık bir ilişki. İkinizin de birbirinize ilgisi yok hayatlarınızda biri olsun diye konuşulmuş.

Öpüşmek neden mide bulandırıcı geliyor? Bu adamla git cinsellik yaşa asla demem ama cinsellik, kullanılmak, ilişki kavramlarını bir gözden geçir istersen. Ne istediğine karar vermediğin sürece sürüncemeli ilişkiler yaşarsın hep.

ben bilerek mide bulandırıcı geliyor dedim ama evlenmeden öpüşme yada cinsellik yaşayamam

İllaki bir şeyler yaşamak istiyorsan yaşa ama hiç bir erkeğin sevgisine inanma sonra çok üzülürsün fazla beklentiye girmeyip sahiplenmeyip heyecan yaşamaksa yaşa ama duygusala bağladığın an eksiye düşersin yaş olarak senden çok büyük olduğum için bir abla olarak yAzdım .ben nerede duracağımı bilirim demiş resmen sana ayak yapmış durmazlar azıcık bir yüz bulduysa asla durmazlar taki elde edene kadar sonra yıkılma

çok teşekkür ediyorum evet zaten ben duygusal bişey yazıyorum ama bakıyorum onun aklı başka şeyde bu beni çok üzdü

Yollar kesişip tesadüfen karşılaşınca cinsellikten mi bahsetti yani anlattığıniz gibiyse kesinlikle oynuyor ve amacı belli adamın

Bu kadar az görüşmede hemen cinsellikten bahsetmesi olgun bir davranış değil. Niyeti ciddi olan insan önce bir karşıdaki insanı tanımaya, ruhunu çözmeye çalışır, cinsellik falan bunlar çok sonra konuşulacak şeyler. Bence sizin de zaten ilgiye ihtiyacınız olduğu için dikkatinizi çekmiş, ondan ziyade hayatınızda biri olsun istiyorsunuz. Daha yaşınız genç. Daha iyisini bulursunuz. Çok da güvenilir biri gelmedi bana.

evet aynen o şekilde ben duygusal boşluktayım o yüzden ilgimi çekti.yorum için çok teşkkür ederim

evet aynen o şekilde ben duygusal boşluktayım o yüzden ilgimi çekti.yorum için çok teşkkür ederim
Mavihayall bahsettiğiniz kişinin sizi uzmesine müsaade etmeyin. Bu insanin numarasını silin bence. Terkedilmiş olmanın verdiği hayal kırıklığı ile onun ilgisi biraz iyi hissettirmistir. Bu tip insanlar vakit geçirmekten başka bir şey vermez. Dediğiniz gibi duygusal boşluktan başka bir şey değil bu. Aman kuzum kendinizi sevin kimsenin sizi incitmesine izin vermeyin.

Cinsellik konuşmak için çok çok erken. Bence adama güvenme. Yani çok tuhaf. Daha önemli konular varken niye cinselliğe dalmış? Ayrıca senden izin istemeden nasıl öpüyor? Daha ortada bir şey yok ki. Bekar bayanlar her konuştuğu erkekle öpüşmek zorunda mı? Adam bana sapık gibi geldi.

çok çok teşekkür ederim ne kadar iyi niyetli birisiniz.evet dediğiniz gibi sadece gösterdiği ilgi hoşuma gitti yalnızlıktan dolayı

Pis niyetli ya. Bir erkek saygi sevgi duydugu bir kiza bu tarz konuşmaz . Ahlaksiz bu

Bence bosver daha iyilerine layiksin, daha once aci cekmissin ve o cikti karsina belki de yaralarini sardigi icin veya da uzun zaman sonra kimse ilgilenmedigi icin sana belki hos geliodur ama bu kadar.
Bence ciddi degildir ciddi olan boyle yapmaz.
Cok cocukca...
Daha gencsin karsina daha cok insan cikcak ama sana cinselikten bahsedip sen hayir dedigin icin kaybolmak yanlis....
Hata yaparsan bu sefer cok pisman olursun !

Kb turkcem cok iyi degil yanlis yazdiysam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…