Benle Ciddi Mi Oynuyor Mu..

Ay sizi yataga atmaya çalışmış işte sizde pek sıcak bakmayinca o da aman ugrasamam demiş olay bu boşa duygusal olarak baglanipta sonra ağlamayın

Ay sizi yataga atmaya çalışmış işte sizde pek sıcak bakmayinca o da aman ugrasamam demiş olay bu boşa duygusal olarak baglanipta sonra ağlamayın
bu konuyu kapattım zaten çok oldu sorun şu duygusal olarak boşluktayım ama hayatıma kimseyi alamıyorum korkuyorum terk edilirsem bir daha buna katlanamam

teşekkür ederim yorum için bu kişiyi sildim zaten bana 4-5 ay önce son derece yakışıklı biri teklif verdi kabul edemedim çünkü korkuyorum bir daha terk edilirsem bunu atlatamam diye

size buluşalım deyip ardından hiçbir şey dememesi bence büyük ayıp. bunu flirt durumunda değil arkadaşlarınız bile yapsa ben ayıp karşılardım. işleri olabilir tabii ki ama bunu söylemek zor değil. buluşmak istemiyorsa bunda da net olmaması sıkıntı. genelde bir tarafın cinsellik isteyip diğer tarafın istemediği durumlar biraz sorun olur. bunu önemsiyor belli ki sizden bu yüzden uzaklaşmış olabilir. siz de sırf o istiyor diye istemediğiniz bir şeyi yapmamalısınız. kararınıza saygı duymuyorsa ki bence duymuyor ki sizi istemeden öpmüş, bence sizin ondan uzaklaşmanız gerekli

teşekkür ederim yorum için bu kişiyi sildim zaten bana 4-5 ay önce son derece yakışıklı biri teklif verdi kabul edemedim çünkü korkuyorum bir daha terk edilirsem bunu atlatamam diye

bu yorumlarınızı mesaj yazdıktan sonra gördüm. bence insanlara kendinizi kapatmayın. ve yakışıklı diye de bakmayın karakteri düzgün mü diye bakın. korkunuzu ancak yaşayarak çözersiniz. insanlara zor güvendiğinizi belirtin. ve hemen sevgili olmayın. yavaş yavaş tanımak istiyorum deyin. size saygı duyuyorsa sizinle devam eder zaten. duymuyorsa da yol yakınken uzaklaşır. sizin için fedakarlık yapan ve sizi seven düzgün bir insan kolay kolay gitmez öyle düşünün. zaten kolay gidecek biriyse en baştan onu zorladığınızda gider, sizin için çabalamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…