yok ama yaziyim ya yediklerimi..burda gördükçe utanırımda bu hafta daha cok sıkarım..çünkü bu hafta bittiğinde 60 olmam lazım..
dünü yazıyorum Allah'ım tam bi felaketti
sabah 11-12 gibi : 1 ıspanaklı poğaça, 1 tabak rus salatası, 2 salatalık
öğlen 16.30 : misafirler geldi ve ben kurabiyelerle coştum..sanırım 5-6 tane kurabiye(portakalllı çikolatalı felan) , 5-6 tane mercimek köftesi ,turşu
akşam : 100 grama yakın çekirdek(yaklaşık 500-600 kalori) , 8-10 tane erik, 4 kayısı 1 elma ve 2 yemek kaşığı dondurma
2 saat yürüyüş
sanırım 2000 kaloriye yaklaştım belkide biraz geçtim

aslında dünüm felaket olmayabilirdi ama çekirdek ve kurabiyeler günü kalori patlamasıyla bitirmeme sebep oldu

suçumu biliyorum ama hafta içi öyle bi dengelicem ki kilo vermeye devam edicem söz..bu arada şu anda aç karnına 62.5 kiloyum..geçen haftayı 1,5 kilo vererek bitirdim..( niyetim 2 kilo vermektiya neyse iki gün kaçamakla ancak bu kadar oldu)
bu arada kafamdaki kilo verme planımı burda paylaşiyim
4 haziran pazartesi 62,5
11 haziran p.tesi 60,5
18 haziran p.tesi 59
25 haziran p.tesi 57,5
haziran ayı için kilo verme planım böyle..umarım gerçek olur..mutluyum ama bu hafta 1,5 kilo gitti..şimdi spor yapıcam bi saat sorada çok çok hafif bi kahvaltı e malum dün çoşmuştum

sizde ne var ne yok kızlar..kilo verdiniz mi vermediniz mi merak ediyorum..hepimize iyi diyetlerrr

[/QUca
canım bu hafta daha çok sıkmalısın dün biraz kötü geçmiş ama yine de 1,5 kilo gitmiş gayet iyi ama bundan sonra bu kadar abartma benim tartılma günüm perşembe sabah
en son aç karnına sabah tartıldığımda 53,7 ydi bakalım perşembe sabah haberdar ederim sizi
bu arada sabah kahvaltım
iki dilim kepekli ekmek arasına bir dilim kaşar bir dilim domates bir kaç dilim salatalık ile tost
öğlen tost baya doyurucuydu pek bişey istemedim yemiş olmak için yarım paket limon lifli form bisküvi 1 bardak light süt
aralarda 1 er meyve
akşam yemedim ama şimdiden söyleyeyim nohutlu salata yapacağım yağsız tuzsuz
haşlanmış nohut mor lahana maydonoz dereotu biber :)))