• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benle kilo vermek isteyenler gelsinnn....

Benim de bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek ile 1 dilim kasar
Ögle yemeginden önce kücük bir top dondurma
Ögle: sebze yemegi ve bir parca cilek pastasi (ev yapimi) :50:
Aksam: Karpuz, 3 kuru kayisi ve 3 bardak yesil cay

Regl oldugumdan dolayi tatli yiyorum ama aksam yemeginden kistigim icin umarim yinede bir kac gram veriririm :)

ve 1 saat yürüyüse ciktim bugün..

Son düzenleme:
Benim de bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek ile 1 dilim kasar
Ögle yemeginden önce kücük bir top dondurma
Ögle: sebze yemegi ve bir parca cilek pastasi (ev yapimi) :50:
Aksam: Karpuz, 3 kuru kayisi ve 3 bardak yesil cay

Regl oldugumdan dolayi tatli yiyorum ama aksam yemeginden kistigim icin umarim yinede bir kac gram veriririm :)

ve 1 saat yürüyüse ciktim bugün..
regl döneminden sora verip vermediğin çok net belli olur :34: bu günki yediklerin normal bence hiç sıkıntı etme..sonuna kadar diyet diyet diyettttt:66:

kızlarrr bugün kü yediklerimm bu arada adet te oldum dünn :((

sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim kaşar 1 domates 1 salatalık biraz maydonoz ve dereotu

öğlen sabah geç yaptım bu kahvaltıyı canım bişi de istemedi ama malum adetim tatlı istiyorum

1 paket form limon lifli bisküvi(tadı ev kurabiyesi gibi çok seviyorum) ve 1 bardak tarçınlı ılık süt
tatlı krizine iyi geldi

ara yarım ayva

akşam 1 adet orta boy haşlanmış kabak 1 kase yoğurt içine bol dereotu nane pulbiber 1 yemek kaşığı kadar yulaf kepeği ekledim.
1 dilim ekmek

şimdilik bukadar gece yine meyve veya süt

Kızlaaar bugün piknik yaptığımız için çok abarttım.Yediklerimi yazmaya utanıyorum.Sadece sporumu yazayım.Callenatics yapıcam şimdi :D

Kızlaaar bugün piknik yaptığımız için çok abarttım.Yediklerimi yazmaya utanıyorum.Sadece sporumu yazayım.Callenatics yapıcam şimdi :D

dün pazar günü olduğu için bilgisayara pek oturamadım misafirlerim vardı bende çok abarttım yediklerimi yazmiyim cidden :52: ama bu gün sıkı bi şekilde devam

yok ama yaziyim ya yediklerimi..burda gördükçe utanırımda bu hafta daha cok sıkarım..çünkü bu hafta bittiğinde 60 olmam lazım..

dünü yazıyorum Allah'ım tam bi felaketti :52:

sabah 11-12 gibi : 1 ıspanaklı poğaça, 1 tabak rus salatası, 2 salatalık

öğlen 16.30 : misafirler geldi ve ben kurabiyelerle coştum..sanırım 5-6 tane kurabiye(portakalllı çikolatalı felan) , 5-6 tane mercimek köftesi ,turşu

akşam : 100 grama yakın çekirdek(yaklaşık 500-600 kalori) , 8-10 tane erik, 4 kayısı 1 elma ve 2 yemek kaşığı dondurma

2 saat yürüyüş

sanırım 2000 kaloriye yaklaştım belkide biraz geçtim :25: aslında dünüm felaket olmayabilirdi ama çekirdek ve kurabiyeler günü kalori patlamasıyla bitirmeme sebep oldu :25: suçumu biliyorum ama hafta içi öyle bi dengelicem ki kilo vermeye devam edicem söz..bu arada şu anda aç karnına 62.5 kiloyum..geçen haftayı 1,5 kilo vererek bitirdim..( niyetim 2 kilo vermektiya neyse iki gün kaçamakla ancak bu kadar oldu)

bu arada kafamdaki kilo verme planımı burda paylaşiyim
4 haziran pazartesi 62,5

11 haziran p.tesi 60,5

18 haziran p.tesi 59

25 haziran p.tesi 57,5
haziran ayı için kilo verme planım böyle..umarım gerçek olur..mutluyum ama bu hafta 1,5 kilo gitti..şimdi spor yapıcam bi saat sorada çok çok hafif bi kahvaltı e malum dün çoşmuştum :27: sizde ne var ne yok kızlar..kilo verdiniz mi vermediniz mi merak ediyorum..hepimize iyi diyetlerrr :42:

yok ama yaziyim ya yediklerimi..burda gördükçe utanırımda bu hafta daha cok sıkarım..çünkü bu hafta bittiğinde 60 olmam lazım..

dünü yazıyorum Allah'ım tam bi felaketti :52:

sabah 11-12 gibi : 1 ıspanaklı poğaça, 1 tabak rus salatası, 2 salatalık

öğlen 16.30 : misafirler geldi ve ben kurabiyelerle coştum..sanırım 5-6 tane kurabiye(portakalllı çikolatalı felan) , 5-6 tane mercimek köftesi ,turşu

akşam : 100 grama yakın çekirdek(yaklaşık 500-600 kalori) , 8-10 tane erik, 4 kayısı 1 elma ve 2 yemek kaşığı dondurma

2 saat yürüyüş

sanırım 2000 kaloriye yaklaştım belkide biraz geçtim :25: aslında dünüm felaket olmayabilirdi ama çekirdek ve kurabiyeler günü kalori patlamasıyla bitirmeme sebep oldu :25: suçumu biliyorum ama hafta içi öyle bi dengelicem ki kilo vermeye devam edicem söz..bu arada şu anda aç karnına 62.5 kiloyum..geçen haftayı 1,5 kilo vererek bitirdim..( niyetim 2 kilo vermektiya neyse iki gün kaçamakla ancak bu kadar oldu)

bu arada kafamdaki kilo verme planımı burda paylaşiyim
4 haziran pazartesi 62,5

11 haziran p.tesi 60,5

18 haziran p.tesi 59

25 haziran p.tesi 57,5
haziran ayı için kilo verme planım böyle..umarım gerçek olur..mutluyum ama bu hafta 1,5 kilo gitti..şimdi spor yapıcam bi saat sorada çok çok hafif bi kahvaltı e malum dün çoşmuştum :27: sizde ne var ne yok kızlar..kilo verdiniz mi vermediniz mi merak ediyorum..hepimize iyi diyetlerrr :42:[/QUca

canım bu hafta daha çok sıkmalısın dün biraz kötü geçmiş ama yine de 1,5 kilo gitmiş gayet iyi ama bundan sonra bu kadar abartma benim tartılma günüm perşembe sabah

en son aç karnına sabah tartıldığımda 53,7 ydi bakalım perşembe sabah haberdar ederim sizi

bu arada sabah kahvaltım

iki dilim kepekli ekmek arasına bir dilim kaşar bir dilim domates bir kaç dilim salatalık ile tost

öğlen tost baya doyurucuydu pek bişey istemedim yemiş olmak için yarım paket limon lifli form bisküvi 1 bardak light süt

aralarda 1 er meyve

akşam yemedim ama şimdiden söyleyeyim nohutlu salata yapacağım yağsız tuzsuz

haşlanmış nohut mor lahana maydonoz dereotu biber :)))

Son düzenleme:
canım bu hafta daha çok sıkmalısın dün biraz kötü geçmiş ama yine de 1,5 kilo gitmiş gayet iyi ama bundan sonra bu kadar abartma benim tartılma günüm perşembe sabah

en son aç karnına sabah tartıldığımda 53,7 ydi bakalım perşembe sabah haberdar ederim sizi

bu arada sabah kahvaltım

iki dilim kepekli ekmek arasına bir dilim kaşar bir dilim domates bir kaç dilim salatalık ile tost

öğlen tost baya doyurucuydu pek bişey istemedim yemiş olmak için yarım paket limon lifli form bisküvi 1 bardak light süt

aralarda 1 er meyve

akşam yemedim ama şimdiden söyleyeyim nohutlu salata yapacağım yağsız tuzsuz

haşlanmış nohut mor lahana maydonoz dereotu biber :)))

evet bu hafta daha sıkı olucam.. zaten dün akşam yediklerimi bünyem kaldırmadı gibi bişey oldu fena başım ağrıdı:2: bu gün devam bakalım..akşama yazıcam topluca yediklerimi:16:

bu gün yediklerim kızlarrrr...

sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 3 dilim beyaz peynir 1 salatalık, 3-4 bardak şekersiz çay

öğle : 1 kase yoğurt

akşam : 2 yk dondurma, 10-15 badem , 1 börek

2 saat egzersiz.. bu günü böyle hafif geçirdim :32: yatmadan önce bir meyve yiyebilirim..

bu gün yediklerim kızlarrrr...

sabah : 1 dilim kepek ekmeği, 3 dilim beyaz peynir 1 salatalık, 3-4 bardak şekersiz çay

öğle : 1 kase yoğurt

akşam : 2 yk dondurma, 10-15 badem , 1 börek

2 saat egzersiz.. bu günü böyle hafif geçirdim :32: yatmadan önce bir meyve yiyebilirim..

evet hafif geçirmişsin bence 1 hafta kaçamak yapma... kaçamak günlerini doldurdun diye düşün ayrıca egzersiz saatinde çok iyi bunun da sana çk yararı olur bende perşembeyi merakla bekliyorummmm şu an karnımda şişlik var epey adetim zaten bi de gaz var sanırımmm :S şişliğim bi an önce geçse de sağlıklı tartılsam

evet hafif geçirmişsin bence 1 hafta kaçamak yapma... kaçamak günlerini doldurdun diye düşün ayrıca egzersiz saatinde çok iyi bunun da sana çk yararı olur bende perşembeyi merakla bekliyorummmm şu an karnımda şişlik var epey adetim zaten bi de gaz var sanırımmm :S şişliğim bi an önce geçse de sağlıklı tartılsam

aynen çoktan doldurdum kaçamak günlerimi..şimdi dikkat ediyorum ama hergün egzersiz yapmam kilo vermemi tetikliyo normalde bi kaç sene önce diyet yaptığımda spor yapmazdım çok zorlanırdım kilo verirken ama şimdi daha iyi veriyorum :32: inan bende merak ediyorum perşembe günü tartıldığında kaç kilo vermiş olcaksın..umarım beklediğinden daha çok verirsin bende sevinirim burda oh oh kilolar gidiyo diye :32:

kızlar ben tatlı ve hamuru kestim akşam 7 den sonra yemiyorum 1 saat yürüyüş güzel kilo veriyorum bu defa çok azimliyim inş olucak

kızlar an itibariyle 59.8 kiloyum :D hemde tok karna .[/Qdiyete başladığında kaç kiloydun canım ne kadar gitti bi detaylı anlatsana bu arada kutluyorum :46:

canımm ben cuma günü başladım diyete 61.4 düm .. şimdi 59.8 im .. aslında herşeyi yiyorum ama abartmadan .. dün kanal d deki doktorum programını izledim bi tane obezite danışmanı baya baya bilgilendirdi beni .. herşeyi yiyorum diyebilirim .. mesela dün sabah kahvaltıda yağsız yumurtamı yedim sınırsız şekersiz çay içtim zaten şekersiz içtiğim için sorun olmuyor zeytinimi yedim ekmeğimi yedim bi kahvaltıda olması gereken herşeyi yedim diyebilirim .. ben geç uyandığım için kahvalımıda geç yapıyorum saat 11bucuk gibi kahvaltı yaptım saat 3 e kadar ara ara erik yedim 3de bi kase mısır gevreği yedim akşamda tavuk çorbası yedim 3-4 dilim ekmek yedim çok az salata yedim.. budur yani :) :) inanın ki iş istemekte bitiyo .. ben bi 50-55 filan oluym yeter bana :))))))umarım hepimiz istediğmz kilolara ulaşabilirzz :) :1::1:

canımm ben cuma günü başladım diyete 61.4 düm .. şimdi 59.8 im .. aslında herşeyi yiyorum ama abartmadan .. dün kanal d deki doktorum programını izledim bi tane obezite danışmanı baya baya bilgilendirdi beni .. herşeyi yiyorum diyebilirim .. mesela dün sabah kahvaltıda yağsız yumurtamı yedim sınırsız şekersiz çay içtim zaten şekersiz içtiğim için sorun olmuyor zeytinimi yedim ekmeğimi yedim bi kahvaltıda olması gereken herşeyi yedim diyebilirim .. ben geç uyandığım için kahvalımıda geç yapıyorum saat 11bucuk gibi kahvaltı yaptım saat 3 e kadar ara ara erik yedim 3de bi kase mısır gevreği yedim akşamda tavuk çorbası yedim 3-4 dilim ekmek yedim çok az salata yedim.. budur yani :) :) inanın ki iş istemekte bitiyo .. ben bi 50-55 filan oluym yeter bana :))))))umarım hepimiz istediğmz kilolara ulaşabilirzz :) :1::1:

çok güzel 4 günde 1.6 kilo vermişsin tebrikler tebrikler tebriklerrrrr :46: umarım bende böyle hızlı veririm daha bi haftada 1,5 kilo ancak gitti..devam bakalım durmak yok :36:

çok güzel 4 günde 1.6 kilo vermişsin tebrikler tebrikler tebriklerrrrr :46: umarım bende böyle hızlı veririm daha bi haftada 1,5 kilo ancak gitti..devam bakalım durmak yok :36:

evet canm inşallah böyle devam eder :) sende fena gitmiyorsun hani normalda haftada 1 kilo vermek ideal diyorlar biz fazla bile verdikkkkkkk :)))))))))

bugün garip bi yeme şeklim vardı biraz canım sıkkın ondan pek bişi istemedim hatta yedilerimi içtiklerimi yazayım sz kaarrar verin :)

sabah 1 elma

öğlen bir paket diyet bisküvi bir bardak süt

sonrası akşam diyemicem işte

4-5 altın çilek

2 plastik bardak kırmızı şarap bir lokum bir ceviz :)) evet biraz canım sıkkın bu da böyle geçtii

gece meyve falan yerim heralde canım bişiistemiooooo :((

Back
X