Eşinizin psikolojik sorunlari var. Tavirlari çok itici. Degismez deHanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Kesinlikle oyle ve daha nelere kustugunu bilseniz akliniz sasar ve ben artik yoruldumGerçekten eşiniz kıskanç kompleksli birisi. Küçücük çocuğuyla konuşmayan adam çoktan boşanmayı hak etmiştir
Aslinda bunu kullanir diye korkuyorum anneni getirdin benden bosanma karari aldin annen seni doldurdu yuvamizi yiktin diyecegine adim kadar eminimAşağılık kompleksi var gerizekalida. Boşanin kurtulun bundan. Zaten anneniz bakıyor çocuğa, gül gibi geçinir gidersiniz
Bazı insanların yokluğu varlığından daha iyidir bu cocouk içinde geçerliHanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Bu nasıl bencillik bu nasıl bir hadsizlik anlayamadım. Minnet duygusu duymak gerekiyorken ailene kin duymak neyin nesi.. zaten çocuğun asıl doğum günüymus durduk yere kutlamamissin kutlanadabilirdi . Onların ailesi var ama biz sanki ağacın kavuğundan çıktık. Gerçekten inanamıyorum böyle insanlara ya küsülecek hiçbir şey yapmamışsın ve bundan çocuğunu dahi sorumlu tutmuş yazık ..Hanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Evin kilidini mi değiştirseniz acaba? Adam zaten hayalet bir de evde dolaşıp sinirlerinizi bozmasın. Yazık çocuğa da, anlam veremiyor çok üzülüyordur.
Baba baba diye dolaniyor cocuk iki yalandan oglum babam diyor o olmadan yemek yemiyor cocul gel gozuk diyorum alissin bensiz yemeye diyor(ogluma baba deme suna dedim sinirle( hata olsada) bosanicam senden dedim diye tavri)böyle babadansa hiç baba daha iyi gibi duruyo ya.. küsmek ne demek yetişkin insanların küsmesi ne kadar saçma.. küsmek çocuk işidir, çocuklar küser, çünkü derdini nasıl anlatacağını sorunlarını nasıl çözeceğini bilemez, küser saklanır konuşmaz bul beni derdimi anla der kendince, çünkü çocuk yani, bilmiyor. kocanız büyümemiş bir çocuk ne yazık ki. uzatmayın kapıya koyunca belki aklı başına gelir dicem de böyle insanlar hiçbir şeyden anlamaz, sabır diliyorum.
Gercekten oyle degil mi ben yanlis bir sey yapmadim oyle bir soyluyor ki galiba ben yanlis birsey yaptim diye kendimide inandiriyorumEsiniz birseyin kompleksini yaşıyor, bu yuzden bende varim, bende buradayim, benim sözüm gececek demeye calisiyor aklınca. Aileniz cocugunuza emek veriyor tabiiki dogum gununu kutlayacaklar, ne hakla karisiyor ki? Once bir psikiyatriste gitmesini teklif edin, kabul etmezse bosanin, cekilecek gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?