Ustelik tuttugu evde tum esyalari annemle babam aliyor ve babam suan tek yasiyor sirf krese bakici elinde buyumesin diye kendi ailesinin hic bir destegi yok maddiyi gectim manevi olaraktaAnneniz evini bırakıp yaşadığınız yere taşınıyor, sırf siz rahat edersiniz gözünüz arkada kalmaz diye çocuğunuza bakıyor. Eşiniz mahçup olacağına bir de annenizden nefret ediyor. Ne kadar şükürsüz insanlar var. Böyle karaktersiz insanlardan midem bulanıyor.
Onu hice saymisim ona deger veriyor olsaymisim onunla kutlarmisim ki onlada pasta kesecektikBu nasıl bencillik bu nasıl bir hadsizlik anlayamadım. Minnet duygusu duymak gerekiyorken ailene kin duymak neyin nesi.. zaten çocuğun asıl doğum günüymus durduk yere kutlamamissin kutlanadabilirdi . Onların ailesi var ama biz sanki ağacın kavuğundan çıktık. Gerçekten inanamıyorum böyle insanlara ya küsülecek hiçbir şey yapmamışsın ve bundan çocuğunu dahi sorumlu tutmuş yazık ..
Esim istemedi kres almadi ben cok erken saate cikiyorum evden bakici da o satte gelmez tabiki tepkili kayinvalidem doguma bile 3 kez gelecem diye soyleyip gelmedi kesinlikle bakmaz ustune para ister baktim diye acikcasi cocugu perisan etmektense kendim uzulup perisan olamayi sectim aileme durumu anlattim zaten size boyle boyle tepkisi var doye sok oldular ama cocuk ve senin icin burdayiz onu takmiyoruz dedilerAnneniz için çok üzüldüm.
Tüm düzenini sizin için bozmuş. Yazık.
Ailenize karşı bu kadar tepkiliyken keşke annenizi bebeğinize bakması için çağırmasaydınız. Kayınvalideniz baksaydı.
Eşiniz annenizin bebeğe bakmasına tepki vermiyor mu ? Hani onlara çok öfkeliymiş ya ? Bu durum hakkında ne düşünüyor merak ettim ?
Boşanma dilekçesini görse ilk yapacağı şey ailenizi suçlamak olur. Tutmayınca çocuğumuz var bunu bize nasıl yaparsına evrilir. Konu sahibi içi kin, nefretle dolu bir adamla ömür geçmez. Yıllar böyle geçer gider ama sonunda ne yaptın ki yapmasaydın olur.Ustelik tuttugu evde tum esyalari annemle babam aliyor ve babam suan tek yasiyor sirf krese bakici elinde buyumesin diye kendi ailesinin hic bir destegi yok maddiyi gectim manevi olarakta
Maddi manevi birsuru emek var ortada. Anneniz babanizi birakip gelmis ben olsam bu iyiligin altinda ezilirdim. Herkesin yapabilecegi bisey degil duzenini bozmak.Gercekten oyle degil mi ben yanlis bir sey yapmadim oyle bir soyluyor ki galiba ben yanlis birsey yaptim diye kendimide inandiriyorum
Esiniz oğlunun doğum gününde yok muydu?Onu hice saymisim ona deger veriyor olsaymisim onunla kutlarmisim ki onlada pasta kesecektik
Annenizin bakmasını eşiniz istemedi, kayınvalideniz bakmam dedi, kreş kabul etmediyse daha çok küçük olmalı. Bu durumda eşiniz sizin çalışmanızı söyledi mi peki ? Yoksa siz mi çalışmak için bebeğe bakacak biri ayarlamaya çalıştınız?Esim istemedi kres almadi ben cok erken saate cikiyorum evden bakici da o satte gelmez tabiki tepkili kayinvalidem doguma bile 3 kez gelecem diye soyleyip gelmedi kesinlikle bakmaz ustune para ister baktim diye acikcasi cocugu perisan etmektense kendim uzulup perisan olamayi sectim aileme durumu anlattim zaten size boyle boyle tepkisi var doye sok oldular ama cocuk ve senin icin burdayiz onu takmiyoruz dediler
Gercekten cok uzuldum eminim ayni seyleri bende yasayacagimBoşanırken sırf inat olsun diye çocuk kıymetlenir merak etme daha seni tehdit bile ederler alırız ederiz diye bizzat yaşadım aynılarını 8-9 ay doğru düzgün görmedi şimdi her hafta düzenli istiyor bir de yatılı alıyor ama alma amaçları görmek sevmek değil beni karalamak kızım gelince bana düşmn oluyor 1 haftadır doğru düzgün beni istemiyor bir de küçük yani büyükte değil çocuğum git yanımdan seni istemiyorum deyip itiyor sürekli keşke benimkiler de görmek istemese rahat ederim çocuğumu bana düşman etmelerindense...
Memurum calismaya geri donmem gerekiyordu mecburdum yani ucretsiz izine cikamazdim ekonomi malum ve kendisi tabiki calismami istedi neredeyse evin tum masrafflari bende cunkuAnnenizin bakmasını eşiniz istemedi, kayınvalideniz bakmam dedi, kreş kabul etmediyse daha çok küçük olmalı. Bu durumda eşiniz sizin çalışmanızı söyledi mi peki ? Yoksa siz mi çalışmak için bebeğe bakacak biri ayarlamaya çalıştınız?
Memurum calismaya geri donmem gerekiyordu mecburdum yani ucretsiz izine cikamazdim ekonomi malum ve kendisi tabiki calismami istedi neredeyse evin tum masrafflari bende cunku
Acaba ailenle kutlarken eşinde mi olsaydı ki ona kırılmış olabilir mi bilemedim ciddenOnu hice saymisim ona deger veriyor olsaymisim onunla kutlarmisim ki onlada pasta kesecektik
Hayir hayir ben isten cikinca pasta aldim annemle uflemek icin esim bizi alinca bi pasta daha alip kutlayacaktim ailecekte zaten oncesinde buyuk bir kutlama yapmistik onlarin ailesindeEsiniz oğlunun doğum gününde yok muydu?
Kutlama diyemeyiz esim alana kadar bizi pasta ufledik sadece evde esimlede pasta kesip guzel bir yemek yeme dusuncem vardi vr ona da soylemistimAcaba ailenle kutlarken eşinde mi olsaydı ki ona kırılmış olabilir mi bilemedim cidden
Yani eşinizin ailesi ile kutlarken eşinizde vardi değil mi? Eğer orda da yoksa ona darilmistir diyeceğim çünkü.Hayir hayir ben isten cikinca pasta aldim annemle uflemek icin esim bizi alinca bi pasta daha alip kutlayacaktim ailecekte zaten oncesinde buyuk bir kutlama yapmistik onlarin ailesinde
Evet vardi hatta buyul bir kutlama olduYani eşinizin ailesi ile kutlarken eşinizde vardi değil mi? Eğer orda da yoksa ona darilmistir diyeceğim çünkü.
Yıllar böyle geçer gider, çocuk kalbinde kin taşıyan babasıyla psikolojisini iyice bozar sizin ömrünüzden ömür gider olan evladınızla size olurken kocanız olacak herif hala egosuyla öküz gibi psikolojik şiddet uygulamaya devam eder. Üstte arkadaş da demiş aileniz neler yapmış ellerini ayaklarını öpmesi lazım o insanların hala vırvırvır aşağılık kompleksi resmn, kendi ezikliğinden... kusura bakmayın ama öyle. ömrünüze eziyet etmeyin boşyere. boşanın kurtulun.Baba baba diye dolaniyor cocuk iki yalandan oglum babam diyor o olmadan yemek yemiyor cocul gel gozuk diyorum alissin bensiz yemeye diyor(ogluma baba deme suna dedim sinirle( hata olsada) bosanicam senden dedim diye tavri)
Bu adama laf anlatamazsiniz o yuzden birakin istedigini dusunsun ve desin. Ama siz biran once kurtarin kendinizi. Cocugumu yok sayiyor o yuzden bosanicam diyorsunuz ama neden kendinize de bu degeri vermiyorsuniz? Sizi yok sayan, kufur hakaret eden ustune de ailenizden nefret eden adam mi hakettiginiz. Belli ki ayaklarinizin ustunde duruyorsunuz e arkanizda dag gibi aileniz de var.Aslinda bunu kullanir diye korkuyorum anneni getirdin benden bosanma karari aldin annen seni doldurdu yuvamizi yiktin diyecegine adim kadar eminim
O zaman saçmalamış kesinlikle.Evet vardi hatta buyul bir kutlama oldu
Eşiniz çok ama çok hatalı. Maddi açıdan ücretsiz izne çıkamayacağınızın farkında olup , işinizi kolaylaştıran annenize böyle davranması çok acı.Memurum calismaya geri donmem gerekiyordu mecburdum yani ucretsiz izine cikamazdim ekonomi malum ve kendisi tabiki calismami istedi neredeyse evin tum masrafflari bende cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?