Benle kusunce cocuklada konusmayan es

Hiç iyi huyu yok mu eşinizin? Bence siz onunla cebelleşmek ten okadar yorulmuşsunuz ki boşanmaya değil onun suçlamalarını duymaya cesaretiniz ve mecaliniz kalmamış. O var ya anneninizi önceden boşanmayı planlayarak yakına getirdiğiniz bile söyler.

Hiç iyi huyu yok mu eşinizin? Bence siz onunla cebelleşmek ten okadar yorulmuşsunuz ki boşanmaya değil onun suçlamalarını duymaya cesaretiniz ve mecaliniz kalmamış. O var ya anneninizi önceden boşanmayı planlayarak yakına getirdiğiniz bile söyler.
Evet aynen bunu soyledi evide o yuzden tutmusum hatta ben sirf ailem icin yuvami yikiyormusum kendi ailemi kurmayi becerememisim

Evet aynen bunu soyledi evide o yuzden tutmusum hatta ben sirf ailem icin yuvami yikiyormusum kendi ailemi kurmayi becerememisim
Manipülasyon ustası olmuş kocan olacak adam hoş adam demek ne kadar doğru bu nanköre bilemedim

Bende konusmuyorum suan sabah git avukat bul bosanmak istiyorum senden dedim sen bul hallet benim bulmama gerek yok dedi ama ben bulsam anlasma protokulunu koysam onune resmen delirir ve cocugu almak icin ugrasir

Teşbihte hata olmaz derler kusura bakmayın. Havlayan köpek ısırmaz denir ya.
Benim gibi Eşiniz de blöf yaptığınızı düşünmüştür avukat bul deyince. Ne münasebet. Boşanmak isteyen bensem avukatı neden eşim bulsun.

Boşanmak istediğimde gittim avukatımı buldum davayı açtım eve geldim bugün boşanma davası açtım dedim.
Eğer boşanmak istiyorum avukat bul derseniz işin ciddiyeti yok demektir. Ki eşinizin de ciddiye aldığını düşünmüyorum. çünkü dışarıdan bakan bir gözle bile ciddi görünmüyorsunuz.

Burda sadece eşiniz hatalı değil.. Aileler nerde duracağını bilse sizler de kendi çekirdek ailenize odaklanırdınız. Neden aileniz bu kadar yardım perisi gibi etrafınızda dolanıyor ki?

Biraz da siz mücadele edin..

Burda tek üzüldüğüm çocuktur gerisi boş..

Eşiniz de, siz de aşırıı ailecisiniz çocuğunuz üzerinden doğum günü bahanesiyle Ailelerinize show peşindesiniz..

Doğum gününü iki tarafın ailesiyle evinizde kutlasaydınız.. O demiş benim ailem siz benim ailem.. Sonu da boşanma olacak yani yazık!

Böyle bir adamla bir ömür geçirmek zor olsa gerek. Siz de kendinizi değiştirin. Siz konuşmayın. Cezalandırın bir nevi. Sonra terapi deneyin olmazsa da son çare kalıyor boşanmak

Kac gundur param yok deyip kartimdan haracama yapiyordu beyfendi (asla sormaz paran varmi yok mu ihtiyacin var mi diye) sabah bi baktimki 200 liralik iddaa oynamis yani parasi bize yokmus. Tabi ben bunu gorunce beyfendiden 100 lira istedim lazim diye (kendi param var bilerek istedim) oda param yok dedi madem yoksa iddaa ya nasil 200 lira verdin dedim itiraz etti sonra siritmaya basladi kacgundur tek kelime etmeyen adam bende ters ve sert cikinca kavga buyudu ben ona nasil hesap soruyormusumlar hakaretler vs. Suan cocukla anneme geldim son durum bu

Bu adamda ne koca olacak bez var ne baba. Yediği kaba s*çan insan kadar karaktersiz nankör insan çok az vardır. İnsanın eşine sevigisi bitebilir araya mesafe koyabilir ama evladıyla asla. Yolverin gitsin. Böyle bir baba ile suçluluk psikolojisi içinde büyüyen bir çocuk hayata 1-0 geride başlar. Çünkü babası her ona küstüğünde sorunı kendinde arayacak kendini aevdirmek için çabalayacak. Yazıl değil mi küçücük bir çocuğa. Bu çok ağır bir yük çoc büyük bir psikolojik şiddet. Kendinizi ve evladınızı seviyorsanız kaçın kurtulun.

Ohhff gerizekali ya. Bildigin eziklik yapiyor.. o kadar gururluysa nefret ettigi insana cocugunu baktirtmasin.. totosu yerse bakici tutsun parasini verip. Acima yetime demisler. Ayrica masum el kadar sabiden ne istiyor.. yallah anasinin evine defolsun gitsin

Kesin mesaj bombardımanına tutmuştur konu sahibini. Sen zaten gitmek istiyordun bahaneni de buldun. Kim bilir annesine neler saydırmıştır.

Ohhff gerizekali ya. Bildigin eziklik yapiyor.. o kadar gururluysa nefret ettigi insana cocugunu baktirtmasin.. totosu yerse bakici tutsun parasini verip. Acima yetime demisler. Ayrica masum el kadar sabiden ne istiyor.. yallah anasinin evine defolsun gitsin
Kendisi ödemez ki bakıcı parasını zaten konu sahibine ödetir. Bakıcı tutsalar ona da bahane bulur yine bir kriz yaratırdı. Adam resmen negatiflikten besleniyor.

Esim istemedi kres almadi ben cok erken saate cikiyorum evden bakici da o satte gelmez tabiki tepkili kayinvalidem doguma bile 3 kez gelecem diye soyleyip gelmedi kesinlikle bakmaz ustune para ister baktim diye acikcasi cocugu perisan etmektense kendim uzulup perisan olamayi sectim aileme durumu anlattim zaten size boyle boyle tepkisi var doye sok oldular ama cocuk ve senin icin burdayiz onu takmiyoruz dediler
tamamen kendi düşüncem şu ki
ne eşinizin ailesinden ne kendi ailesinden kimse gelsin dzen bozsun çocuk baksın diye beklememeli

ha "baba olmasını beklemiyorum, çocuk yapmak için evlendim, yaptım, boşuyorum" derseniz, siz bilirsiniz, derim...ama dürüst olun.

bakamayacak olan çocuk yapmasın denmesinin sebebi bu zaten...böyle sorunlar neredeyse hiç sekmiyor hep oluyor.,

Sen çocuğu alınca ben geziyorum, çok iyi oluyor: hayatımı yaşıyorum, daha çok al da daha çok gezeyim yaaa deseniz, kudurup hırs yapıp vazgeçer mi acaba almaktan

Bu sefer kıza bunu anlatırlar aklına girerler annen seni istemiyor bilmem ne diye o kadar pislikler ki anlatamam

Çocuğu gerçekten düşünen, seven biri annesini kötüleyip psikolojisini bozmaz zaten. Allah sabır versin size ne biçim insanlar var ya. Anne çok kötü diyelim tamam sırf çocuk etkilenmesin diye böyle yapmazsın gene de

Bunlar ailecek benim oğullarını terk etmemi hazmedemedi kuduruyorlar o yüzden de kızıma beni kötülüyorlar ya da farklı şeyler yapıyorlar bilmiyorum çünkü çocuğum ordan gelince acayip değişmiş oluyor bana karşı

Back
X