Lekeler, Çiller Benlerim yardım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Benden size bir çözüm umarım sizdede işe yarar.
Sol gözümün altında rengi ten rengimle aynı olan bir et benim vardı. Bir arkadaşımın babaannesinden duyduğu metodu bana söyledi bende uyguladım.
Aktardan az miktar limon tuzu alınır. Ben ıslatılır ve limon tuzu sürülür.
Benim cildim hassas sürdüğüm zaman hemen kızarmıştı ondan topu topu bir hafta yapabildim. Görünmeyen yerimde olsa devam ederdim ama suratımda kırmızı bir leke olunca dikkat çeker diye bıraktım. Gerçi kırmızılık 1 saat geçmeden yok oluyor ama genede devamını getirmedim. Aradan 2 ay falan geçti. Aynada benimin elime takılmayacak kadar yok oluduğunu gördüm. Hatta oğlum "senin benin nerede?" demişti.
Şimdi bu mucize üzerine diğer benlerimede uygulamaya başladım. Umarım sonuç aynı olur.
Kolay gelsin...

bnmde yanagımda top gibi degilde nnormal düz ben var siyah.onuda gecirr mi

ha bu arada bn aldırmaktan kormayın hiçbir problem olmuyor bn aldırdı gayet rahat ettim

evet bugün benimi aldırdım birazcık ağrım var haftaya salıda dikişlerim alıncak ben kurtuldum darası butün kurtulmak isteyenlerin başına inş :)))))))) birde tahlillerim iyi çıkarsa tamamdır..

arkadaşlar istanbulda lazer yöntemiyle ben tedavisine girenler varmi ya aranızda nasıl oluyor ? maliyeti nerede olduğu falan

serinay ben bu cumartesi gidicğm aldırmaya umarım istediğim gibi güzel olur sonucu yazarım buraya dr tek seansta kaybolacağını söyledi. bir kaç gün içinde kızarıklıklar geçip beyazlıyormuş. 2-3 ay sonra tamamen kaybolyormuş. Zaten beyaz tenli olduğum için dikkat çekmeyeceğini ama bu süre içinde güneşe maruz kalmamamı söyledi.

benlerle bu şekilde uğraşmak iyi değil diye biliyorum ben de bir ara buna benzer şekilde benimi yok etmiştim
etrafını yara kapladı bir tuhaf oldu doktor da bir daha sakın oynama benlerinle kanser yapar böyle benleri koparmak demişti
söyliyim dedim

Son düzenleme:

Ya iyi de nereden aldırıyorsun maliyeti ne hilalcik ? kızlar bilgi verirken lütfen tam verelim :S Birbirimize yardımcı olalım yani

Ya iyi de nereden aldırıyorsun maliyeti ne hilalcik ? kızlar bilgi verirken lütfen tam verelim :S Birbirimize yardımcı olalım yani

serinay cevap vermekte geciktim kusura bakma. aksilikler nedeniyle bugün aldırdım çünkü. kollarımdan aldırdım sayılarıda oldukça fazlaydı. Benden sizlere tavsiye sakın kulak arkası etmeyin. Aldıracağınız benlerin sayısı fazlaysa tek seansta yaptırmayın. Klinikten çıktıktan sonra tansiyonum düştü ve bayılmışım. Dr. alacağı her bene iğne yapıp uyuşturdu. Sadece iğne acısı hissettim. Ve kötü bir koku etleri yakıyor çünkü. Şu anda durumları çokkötü morardı ve simsiyah oldu yaktığı yerler. İnşallah tam olarak silinmiştir. Çünkü dr. geçmezse yaz sonu gel bi işlem daha yapalım dedi. Yani tek seansta silnmeyebiliyormuş. Forumlarda fiyat yazmamış kimse uygun olur mu bilmiyorum ama küçük küçük yaklaşık 20 tane beni 1400 Tl ye aldırdım nişantaşında özel bir muayanehanede. Dr. ismi vermek uygun olmaz herhalde İstanbulplast diye bir yer netten araştırırsan dr çıkar zaten. Ama bence kış aylarında aldırmak daha uygun çünkü güneşten koruman gerek

Öncelikle teşekkür ederim hilalcik bende istanbulplasta gitmiştim orada yaptırmayi düşünüyorum ancak fiyat olarak açığım var biraz :) ve senin benlerin yüzeysel miydi yoksa cıkıntılı mıydı?Ayrıca yöntemi tam olarak ben anlamadım lazer ile mi yoksa cerrahi olarak mı yapıldı?Tekrar çıkma riski varmı ?Doktor sence nasıldı canım :)

aa birde yaş kaç senin hilalcik hani 18 yaşın altındakiler açısından bir sorun teşkil ediyormu canım ya :S

aa birde yaş kaç senin hilalcik hani 18 yaşın altındakiler açısından bir sorun teşkil ediyormu canım ya :S

19 yaşındayım. Yaşla alakası var mıdır inan bilmiyorum konuyu hiç araştırmadım. Lazerle alındı benimkiler. Şu an hala yara halinde. Temmuz sıcağında uzun kollu kıyafetler giymek zorunda kalıyorum. Kesinlikle kış aylarında yaptırmalısın. Dr. çok iyiydi. Acele etmeyeceksen ben sana burdan gidişatı yazarım. Boyut olarak büyük olan bir tane benimin üzeri şu an kanlı İşlem sırasında kanamış yani. Bütün gn internetin başında nasıl bu yaralardan kurtulacağımı araştırıyorum. Ve kanadığı için mi yoksa çıkmadığı için mi bilmiyorum ama alınan yerler hala siyah :S

Büyük olan diye bahsettiğim biraz çıkıntılıydı. En çok ondan korkuyorum. Çünkü vücuttan tek seferde atılmazsa ben yayılıp kanser riski oluşturabiliyormuş. Burdanda en iyi sonucun cerrahi yolla kesilerek alınacağını anlıyoruz. Tekrar çıkma riskine gelince şu an simsiyah haldeler kenarları yer yer kırmızı hatta mor. Ben şimdi bile tamamen temzilendiğinden emin değilim maalesef dr da zaten tekrar çıkarsa yaz sonu gel demişti. demekki tam olarak silinemeyebiliyor ama birşey söylemek için erken.

Bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim ya valla içim rahatladı biraz biraz :) işte bende yaptırmayi düşünüyorum yüzümde küçük ama siyah 12 13 adet var bendede e bir de yüz bölgesi yani.Lazer ile düşünüyorum bende zaten de bilmiyorumki tekrar çıkacak mı falan gibisinden.Ayrıca tekrar çıkarsa aynı yerden onu tamamen alacağında ayreten bir ücret falan ödüyor musun? Birde böyle hani yara ya cok belli oluyormu şu anda ben e nazaran.Değişiklikleri yazar isen banada yardımcı olmuş olursun canım teşekkürler tekrar :)Geçmiş olsun bu arada umarım bir sorun çıkmaz :s

Senin durumun daha zormuş serinay. Yüzde olması yani. Ben kışın yaptırsaydın bu kadar dezavantaj yaratmazdı. Evet yaralar çok belli. Dr. sivilce izi gibi olacak demişti. Aslında öylede ama miktar olarak fazla olunca e haliyle kolda da sivilce olmayınca göze batıyor. bugün 3. gün ama izlerde azalma yok. Normalde çalışıyorum ama bu hafta senelik izindeyim. hep uzun kollu giyip dışarı çıkmamaya çalışıyorum. Haftaya normal hayatıma dönmek durumundayım :)
O zamanda bronzlaştırıcı krem sürücem :))) Ondan da tek korkum mikrop kapması. Çünkü üzerleri hala kanlı. Pansuman yapmadım hiç. dokunduğumda kanda yok muhtemelen sadece işlem yapılırken kanadı. Temizlenmediği için hala kanlı duruyor. Dr. banyo yapabilirsin dedi ama ben çok korkuyorum. Su değince acımıyor ama şampuan sabun vs. yakabilir (( Tekrar çıkarsa ücret alır mı inan bilmiyorum sormadım zaten yarı baygındım merkezden çıkarken. Bu arada rica ederim bilgiler işine yaradıysa. :)

Anladım canım ya sen arada böyle değişiklikleri falan yazsan çünkü bende ağustos ortası gibi yaptırmayı düşünüyorumda hani nasıl bir iz kalıyor tamamen gidiyor mu falan konusunda cok endişeliyim.Onun için arada değişiklikleri yazarsan cok sevinirim ya

Serinay şu an kızarıklıklar gitmiş durumda. ben gibi duruyorlar. Muhtemelen kabuk bağlayıp düşecek. Kurtulmama az kaldı. Değişiklikleri yazarım ben :) umarım seninde istediğin gibi olr

Hilalkck benim problemim aynı yüzümde 10nu geçkin ben var bitanesi mercimek kadar tam dudağımın altında onu çok beğeniyorum düşünmüyorum aldırmayı yakışıyo :)) ama diğerleri kötü duruyo mağlesef . Şuan üni okuyorm bunu karşılıcak param yok.senye yaz çalışıp kışın ara tatilde yaptırmak istiyorum. Ama senden bilgi almam lazım tereddütlerm var iz kalır diye. sen bana değişim sürcecin hakkında bilgi verir msin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…