Serinay şu an kızarıklıklar gitmiş durumda. ben gibi duruyorlar. Muhtemelen kabuk bağlayıp düşecek. Kurtulmama az kaldı. Değişiklikleri yazarım ben :) umarım seninde istediğin gibi olr
Hilalkck benim problemim aynı yüzümde 10nu geçkin ben var bitanesi mercimek kadar tam dudağımın altında onu çok beğeniyorum düşünmüyorum aldırmayı yakışıyo :)) ama diğerleri kötü duruyo mağlesef. Şuan üni okuyorm bunu karşılıcak param yok.senye yaz çalışıp kışın ara tatilde yaptırmak istiyorum. Ama senden bilgi almam lazım tereddütlerm var iz kalır diye. sen bana değişim sürcecin hakkında bilgi verir msin ?
Ben esmerim ama önemli değil kabuk tutması falan :2: yeter ki iz kalmadan geçsin. öyle de dolaşırım sonunda istediğim elde ediceksemSınavlarım vardı giremedim siteye şmdi okuma fırsatı buldum.. çalışırıım tabii neden olmasın Ağustosun 15i gibi bitcek benim okulum. Üni okuyorum derslerim kaldı yaz okulundayım bu sebeble iş aramadım bile.. sen nerede yaşıyorsun ?
sağolasın canıımm.. Henüz hiçbir yerle görüşmedim ama çok araştırdım cerrahi müdehalelerde kesin iz kalıyormuş ince bir çizgi oluyormuş. Bazı doktorlara mail atıp konuştum. lazerle ben alma videoları izledim. orda iz kalmayacak tek yöntemin lazer olduğunu söylüyorlar.benimkilerin hepsi yüzümde iz kalma riskini göze alamam.
Eğer hemen yaptırmayı düşünmüyorsan ben burdan yazarım durum ne oluyor ..2-3 aya geçer demişti dr. 2 haftası geçti bile :)
Yok tatlım en az 1 yılım var. Bir de doktor seçimi önemli kesinlikle özelde yaptırmak istiyorum. para biriktirmem lazım bunun için...Senden iyileşme sürecinii öğrenmek isterim. hatta belki doktor konusunda da yardım isteyebliriiimm .. çok teşekkür ederim bıkmadan cevap verdiğin için.
rica ederim ne demek :) bencede özelde yaptırmalısın... devlet hastaneleri ne kadara yapıyor bilmiyorum ama 3-5 kuruş fazla verip emin ellerde olmak daha iyidir. tam 18 gün oldu hala kızarık durumda sinek ısırığı gibi ama :) çok dikkat çekmiyor
Eki Görüntüle 229304 Eki Görüntüle 229305
Fotolar çok net değil kendim çektiğim için kaydı biraz makine... Ama iş görür sanırım.. Eski halinden daha iyi bence.. Bu arada belli olmuyorsa eğer kolumdan aldırdım benleri :) Ama o kızarıklıklar
için dr güneşe maruz kalırsa tekrar oluşma riski var dedi... Güneş kremi kullanıyorum mecburen
süpersiinn çok çok sağol .. görünce içim rahatladıııı sadece kızarıklık var oda zamanla geçicektir zaten... :)) Güneşten korununca izler daha çabuk geçiyormuş. eğer sıcağa dayanilirim dersen ince uzun kollulardan da giyebilirsinn .. çok merak ediyorum ne kadar zaman sonra tamamen yok olucak :) Benim yüzümde hepsii bitanede boynumda var. küçük küçük ama iğrençler :)) inşallah ben de kurtulucam olardan :)
İnşallah sende kurtulursun.. ama dediğim gibi dğil mi sinek ısırmış gibi :) çok belli olmuyor. Yüzde hiç olmaz svilce gibi durur. ben üstüne bronzlaştırıcı krem sürdüm. Kışın yaptırsaydım dayanıp hiç dikkat çekmezdi ama annem bile anlamadıysa başarlı :)))))
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. et beni miydi acaba?
İnşallah sende kurtulursun.. ama dediğim gibi dğil mi sinek ısırmış gibi :) çok belli olmuyor. Yüzde hiç olmaz svilce gibi durur. ben üstüne bronzlaştırıcı krem sürdüm. Kışın yaptırsaydım dayanıp hiç dikkat çekmezdi ama annem bile anlamadıysa başarlı :)))))
Teşekkür ederim Nilüfer.. Hayır et beni değildi leke benlerdendi. Dr.a sormadım ama bildiği kadarıyla lazerle et benide alınıyor.
fburak sen lazerle aldırmadın dimii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?