Lekeler, Çiller Benlerim yardım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Serinay şu an kızarıklıklar gitmiş durumda. ben gibi duruyorlar. Muhtemelen kabuk bağlayıp düşecek. Kurtulmama az kaldı. Değişiklikleri yazarım ben :) umarım seninde istediğin gibi olr

Çok teşekkür ederim canım benim ya :) bende ya ağustos sonu ya eylül başı yaptıracağım. tabi senden bilgilere ihtiyacım olacak :)

merhaba gamze cevap vermekte geciktim kusura bakma.. iz kalır mı inan bilmiyorum şu andaki durumum hani etine tırnak batırırsında biraz içe geçer ya öyle. dr zaman içinde izlerin tamamen kaybolacağını söyledi. Aslına bakarsanız bende öyle düşünüyorum. Çünkü üst deri kendi kendini yeniler.. Ama ne kadar süreyi kapsar bilinmez.. tenimizde bi yer kanar kabuk bağlar düşer ya öyle olmalıydı aslında ama ben dayanamadım kopardım benleri düşmesini beklyemedm :)) Beyaz tenliysen kesinlikle daha avantajlısın.. esmer olsaydım eğer kopardığım yerler belli olurdu ama şimdi olmuyor. eğer yüzünüzdeyse zaten çok dikkat çekmez sivilce gibi durur.. Hayırlısı olsun.. İnş istediğiniz gibi olur.. bu arada part tıme işler var stand hostesliği gibi öyle bi şey düşünür müsün... bende kendime ek iş bakıyorumda :))))

Ben esmerim ama önemli değil kabuk tutması falan :2: yeter ki iz kalmadan geçsin. öyle de dolaşırım sonunda istediğim elde ediceksem Sınavlarım vardı giremedim siteye şmdi okuma fırsatı buldum.. çalışırıım tabii neden olmasın Ağustosun 15i gibi bitcek benim okulum. Üni okuyorum derslerim kaldı yaz okulundayım bu sebeble iş aramadım bile.. sen nerede yaşıyorsun ?

Ben İst.da yaşıyorum. Hafta içi çalışıyorum sadece hafta sonu ek iş bakıyorum.. Dr. bana beyaz tenl
i olduğun için avantajlısın 2-3 ay içnde pembe olan yerler beyazlayacak demişti.. acaba hep beyaz mı kalacak eğer öyleyse esmer tende belli olur mu yinede en iyi bilgiyi dr. verecektir. Siz bi yerle görüştünüz mü ya da cerrahi olarak da alıyorlar onda iz kalma oranı daha mı düşüktür :S estetik dikişler var artıkkendi kendine kaynayan belkide öylesi daha iyidir. Bu arada inş sınavlarınız istediğiniz gibi geçmiştir.

sağolasın canıımm.. Henüz hiçbir yerle görüşmedim ama çok araştırdım cerrahi müdehalelerde kesin iz kalıyormuş ince bir çizgi oluyormuş. Bazı doktorlara mail atıp konuştum. lazerle ben alma videoları izledim. orda iz kalmayacak tek yöntemin lazer olduğunu söylüyorlar.benimkilerin hepsi yüzümde iz kalma riskini göze alamam.

Eğer hemen yaptırmayı düşünmüyorsan ben burdan yazarım durum ne oluyor ..2-3 aya geçer demişti dr. 2 haftası geçti bile :)

Eğer hemen yaptırmayı düşünmüyorsan ben burdan yazarım durum ne oluyor ..2-3 aya geçer demişti dr. 2 haftası geçti bile :)

Yok tatlım en az 1 yılım var. Bir de doktor seçimi önemli kesinlikle özelde yaptırmak istiyorum. para biriktirmem lazım bunun için... Senden iyileşme sürecinii öğrenmek isterim. hatta belki doktor konusunda da yardım isteyebliriiimm .. çok teşekkür ederim bıkmadan cevap verdiğin için.

rica ederim ne demek :) bencede özelde yaptırmalısın... devlet hastaneleri ne kadara yapıyor bilmiyorum ama 3-5 kuruş fazla verip emin ellerde olmak daha iyidir. tam 18 gün oldu hala kızarık durumda sinek ısırığı gibi ama :) çok dikkat çekmiyor

anladıımmm :) iz değil sadece kızarıklık var öyle mii ? .. inşallah tamamen geçer hiç bişi kalmaz ..

Fotolar çok net değil kendim çektiğim için kaydı biraz makine... Ama iş görür sanırım.. Eski halinden daha iyi bence.. Bu arada belli olmuyorsa eğer kolumdan aldırdım benleri :) Ama o kızarıklıklar
için dr güneşe maruz kalırsa tekrar oluşma riski var dedi... Güneş kremi kullanıyorum mecburen

Son düzenleme:

süpersiinn çok çok sağol .. görünce içim rahatladıııı sadece kızarıklık var oda zamanla geçicektir zaten... :)) Güneşten korununca izler daha çabuk geçiyormuş. eğer sıcağa dayanilirim dersen ince uzun kollulardan da giyebilirsinn .. çok merak ediyorum ne kadar zaman sonra tamamen yok olucak :) Benim yüzümde hepsii bitanede boynumda var. küçük küçük ama iğrençler :)) inşallah ben de kurtulucam olardan :)

İnşallah sende kurtulursun.. ama dediğim gibi dğil mi sinek ısırmış gibi :) çok belli olmuyor. Yüzde hiç olmaz svilce gibi durur. ben üstüne bronzlaştırıcı krem sürdüm. Kışın yaptırsaydım dayanıp hiç dikkat çekmezdi ama annem bile anlamadıysa başarlı :)))))

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. et beni miydi acaba?

Ne güzelll yaa :))) çok heveslendiimmm... keşke benim annem de anlamasaa yüzümde o kadar çok belli kiii naptın benlerine niye yoklar dicekk .. ama dersee desiiinn önemlii olan benim nasıl görünmek istediğiiimm..

Teşekkür ederim Nilüfer.. Hayır et beni değildi leke benlerdendi. Dr.a sormadım ama bildiği kadarıyla lazerle et benide alınıyor.

anladım tatlım. tekrardan geçmiş olsun. bende de var da leke şeklinde benler, aldırmak istiyorum. o yüzden sormuştum
tek seansta mı alındı acaba benleriniz?

Hilalck gerçekten verdiğin bilgiler çok güzel teşekkür ederim.Bende ağustos sonu aynı doktordan yaptırmayı düşünüyorum.Önceden muayeneye gitmiştim zaten de yaş 17 ailenden biri ile gelinmesi isteniyor ben annem yada babamla gelemem ki ya :S:S

bende burnumda ve göz altımda 2 tane ben aldırdım.. çok dikkatli bakmadıkça belli olan bi iz yok çok memnunum plastik cerrah tarafından alındı ..

fburak sen lazerle aldırmadın dimii ?

hayır lazerle aldırmadım çünkü gebelikten dolayı bi hayli büyümüşlerdi. ve biraz derindeydii benim . hafiftende onun alındı yerde öküklük oldu derin oldundan ... yüzeysel olan benlerde o lazar yüntemi kulalnıulıyo benim kuzneimde vardı öyle lazerle aldırdı biraz böyle iz vardı sonra o iz zamanla kayboldu gitti sanırım 1 yılda hiç bi iz falan kalmadı ondada.. yanlız ben aldırdıktan sonra 1 sene kadar yaz kı güneş koroyucu kren sürmek laızm çünkü hem iz hemde benin tekrarlamaması için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…