Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır lazerle aldırmadım çünkü gebelikten dolayı bi hayli büyümüşlerdi. ve biraz derindeydii benim . hafiftende onun alındı yerde öküklük oldu derin oldundan ... yüzeysel olan benlerde o lazar yüntemi kulalnıulıyo benim kuzneimde vardı öyle lazerle aldırdı biraz böyle iz vardı sonra o iz zamanla kayboldu gitti sanırım 1 yılda hiç bi iz falan kalmadı ondada.. yanlız ben aldırdıktan sonra 1 sene kadar yaz kı güneş koroyucu kren sürmek laızm çünkü hem iz hemde benin tekrarlamaması için...
anladım tatlım. tekrardan geçmiş olsun. bende de var da leke şeklinde benler, aldırmak istiyorum. o yüzden sormuştum
tek seansta mı alındı acaba benleriniz?
Ne güzelll yaa :))) çok heveslendiimmm... keşke benim annem de anlamasaa yüzümde o kadar çok belli kiii naptın benlerine niye yoklar dicekk .. ama dersee desiiinnönemlii olan benim nasıl görünmek istediğiiimm..
Hilalck gerçekten verdiğin bilgiler çok güzel teşekkür ederim.Bende ağustos sonu aynı doktordan yaptırmayı düşünüyorum.Önceden muayeneye gitmiştim zaten de yaş 17 ailenden biri ile gelinmesi isteniyor ben annem yada babamla gelemem ki ya :S:S
ya düşündümde kimlik kontrolü mü yapıcaklar aynı soyisimden biriyle gitsen olmaz mı hem özel muayenehane onlar alacakları paraya bakarlar bence :S ama tek gitme yinede ben o gün çok kötü oldum hem iğneden hem heyecandan tansiyonum düştü bayıldım yolda :) kötüydü yanii biriyle gitmelisin
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. et beni miydi acaba?
canım yine çok teşekkür ederim. Ne oldu senin benler tamamen gittimi iz falan kaldı mı ve tamamen koyu muydu senin benlerin yani siyah mıydı yoksa kahverengi gibi miydi?Bende 15 20 gün sonra yüzümdekileri aldırmak istiyorum ya inş güzel bir şekilde olur yani :)
ben resmimi gönderiyorum lütfen bilen biri varsa yardım etsin nasıl bir tedavi uygulamam gerektiğini bilmiyorum:84: öyle et beni şeklinde değil hiç yıllardır nasıl bi tedavi uygulamam gerektiğini bulamıyorumEki Görüntüle 232317 Eki Görüntüle 232318
ben resmimi gönderiyorum lütfen bilen biri varsa yardım etsin nasıl bir tedavi uygulamam gerektiğini bilmiyorum:84: öyle et beni şeklinde değil hiç yıllardır nasıl bi tedavi uygulamam gerektiğini bulamıyorumEki Görüntüle 232317 Eki Görüntüle 232318
bence annenle konuşmalısın nasılsa anlayacakk beraber gitmeniz daha iyi olur hem birine ihtiyaç duyuluyor çünkü
İncir sütünü duymuştum , benleri döküyormuş ama tabi en güzeli doktora göstermek , ben şakaya gelmez..
peki bu dediğin et benine mi, yoksa leke şeklindeki benler için mi geçerli cnm?
Her ikisi için de etkili diye duydum canım.
iz kalır mı bilmiyorum hala pembelikler var ama dr 2-3 aya geçer demişti önceki sayfalarda foto attım serinay son hali hala öyle sinek ısırığı gibi :) benler koyu kahverengiydi siyah değildi ama ı ten rengine göre değişir herhalde :S fiyat konuştun mu aynı yere yaptırıcaksın sanıyorum ki
evet canım aynı yere yaptıracağım.Gidip direk yaptıracağım fiyati önceden konuşmuştuk.Nişantaşındaki aynı doktora yaptıracağım ancak benim benlerim koyu kahverengi değil ya siyah benler yüzeysel.Umarım iz kalmaz ya o kırmızı iz böyle cok dikkat çekiyor mu ? Yüz de olduğunu düşünürsek bende hafif sivilcelerde var gerçi çekmez herhalde dikkat :)