Lekeler, Çiller Benlerim yardım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
hayır lazerle aldırmadım çünkü gebelikten dolayı bi hayli büyümüşlerdi. ve biraz derindeydii benim . hafiftende onun alındı yerde öküklük oldu derin oldundan ... yüzeysel olan benlerde o lazar yüntemi kulalnıulıyo benim kuzneimde vardı öyle lazerle aldırdı biraz böyle iz vardı sonra o iz zamanla kayboldu gitti sanırım 1 yılda hiç bi iz falan kalmadı ondada.. yanlız ben aldırdıktan sonra 1 sene kadar yaz kı güneş koroyucu kren sürmek laızm çünkü hem iz hemde benin tekrarlamaması için...

çok çok teşekkür ederiimm cavapladığın için.. benimm dudağımın altında mercimek büyüklüğünde var onu aldırmıcam baya derin çocukluğumdan berii var.. hoşuma gidiyoo .. aldırmak istediklerim küçükk ve yüzeyseell.. kışın yaptırmayıı düşünüyorumm.. yazın kremle çok fazla koruyamam güneştenn umrarıımm güzeell olur..

anladım tatlım. tekrardan geçmiş olsun. bende de var da leke şeklinde benler, aldırmak istiyorum. o yüzden sormuştum:61:
tek seansta mı alındı acaba benleriniz?

ewet tek seansta halloldu bnmkiler dr çıkmazsa bi seans daha yaparız demişti ama demekki bnmkiler yüzeyselmiş tek seferde kurtuldum

Ne güzelll yaa :))) çok heveslendiimmm... keşke benim annem de anlamasaa yüzümde o kadar çok belli kiii naptın benlerine niye yoklar dicekk .. ama dersee desiiinn :D önemlii olan benim nasıl görünmek istediğiiimm..

bence annenle konuşmalısın nasılsa anlayacakk beraber gitmeniz daha iyi olur hem birine ihtiyaç duyuluyor çünkü

Hilalck gerçekten verdiğin bilgiler çok güzel teşekkür ederim.Bende ağustos sonu aynı doktordan yaptırmayı düşünüyorum.Önceden muayeneye gitmiştim zaten de yaş 17 ailenden biri ile gelinmesi isteniyor ben annem yada babamla gelemem ki ya :S:S

ya düşündümde kimlik kontrolü mü yapıcaklar aynı soyisimden biriyle gitsen olmaz mı hem özel muayenehane onlar alacakları paraya bakarlar bence :S ama tek gitme yinede ben o gün çok kötü oldum hem iğneden hem heyecandan tansiyonum düştü bayıldım yolda :) kötüydü yanii biriyle gitmelisin

ben resmimi gönderiyorum lütfen bilen biri varsa yardım etsin nasıl bir tedavi uygulamam gerektiğini bilmiyorum:84: öyle et beni şeklinde değil hiç yıllardır nasıl bi tedavi uygulamam gerektiğini bulamıyorum $Photo0063.webp $Photo0064.webp

ya düşündümde kimlik kontrolü mü yapıcaklar aynı soyisimden biriyle gitsen olmaz mı hem özel muayenehane onlar alacakları paraya bakarlar bence :S ama tek gitme yinede ben o gün çok kötü oldum hem iğneden hem heyecandan tansiyonum düştü bayıldım yolda :) kötüydü yanii biriyle gitmelisin

canım yine çok teşekkür ederim. Ne oldu senin benler tamamen gittimi iz falan kaldı mı ve tamamen koyu muydu senin benlerin yani siyah mıydı yoksa kahverengi gibi miydi?Bende 15 20 gün sonra yüzümdekileri aldırmak istiyorum ya inş güzel bir şekilde olur yani :)

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. et beni miydi acaba?

özel mesaj yazamıyormuşum :)) daha önce yazmıştım reklam değilde ben forum izin vermez diye tereddüt etmiştim :)) nişantaşında istanbul plast diye bir yer dr ismi nuri battal kendi siteleri var. 20 ye yakın yüzeysel benim alındı toplam 1400 tl ödedim işlem 10 dk bile sürmedi benlerin altına iğne yaptı ve lazerle sildi şanslıyım tek seferde kurtuldum param oldukça tekrar gitmeyi düşünüyorum :)) sadece kollarımdakileri aldırdm

canım yine çok teşekkür ederim. Ne oldu senin benler tamamen gittimi iz falan kaldı mı ve tamamen koyu muydu senin benlerin yani siyah mıydı yoksa kahverengi gibi miydi?Bende 15 20 gün sonra yüzümdekileri aldırmak istiyorum ya inş güzel bir şekilde olur yani :)

iz kalır mı bilmiyorum hala pembelikler var ama dr 2-3 aya geçer demişti önceki sayfalarda foto attım serinay son hali hala öyle sinek ısırığı gibi :) benler koyu kahverengiydi siyah değildi ama ı ten rengine göre değişir herhalde :S fiyat konuştun mu aynı yere yaptırıcaksın sanıyorum ki

ben resmimi gönderiyorum lütfen bilen biri varsa yardım etsin nasıl bir tedavi uygulamam gerektiğini bilmiyorum:84: öyle et beni şeklinde değil hiç yıllardır nasıl bi tedavi uygulamam gerektiğini bulamıyorumEki Görüntüle 232317 Eki Görüntüle 232318

rezimden göründüğü kadarıyla yüzeysel gibi duruyo benin lazer büyük ihtimalle .. yinede tabi git bi doktora danış biz nedersek boş en iyisini onlar biliyo...

ben resmimi gönderiyorum lütfen bilen biri varsa yardım etsin nasıl bir tedavi uygulamam gerektiğini bilmiyorum:84: öyle et beni şeklinde değil hiç yıllardır nasıl bi tedavi uygulamam gerektiğini bulamıyorumEki Görüntüle 232317 Eki Görüntüle 232318

ben aldrmanın değişik yolları var kimi kremle rengini açıyor kimi bnm gibi lazerle aldırıyor kimi cerrahi yöntemle kestiriyor kimiside buz tedavisi uyguluyor. dr.lar en iyisi cerrahi yol diyorlar tek seferde çıktığı için ama bnmkide tek seferde silindi. İlk günler çok korkmuştum büyük bi benimin etrafında kanama oldu diye ama hiç bi sorun çıkmadı

bence annenle konuşmalısın nasılsa anlayacakk beraber gitmeniz daha iyi olur hem birine ihtiyaç duyuluyor çünkü

İzmirde oturyorum ben .. denizlide okuyorumm.. izmirde güzel bir doktor buldum.. denizlide de bulablirsem burda yaptırmayıı planlıyoruumm.. arkadaşlarımdan birilerii gelir benimmle.. ama tabii annemle de konuşmam lazım haklısınn ..

kızlar ben 2 sene önce aldırdım burnumun kenarında kakılmışım beni gibiydi..fotolarda hep sağ taraftan çektiriodum benim gözükmesin die.şimdi neden daha önce aldırmadım die düşünüorum..plastik cerrah 5 dk da halletti.bende izde kalmadı çok ufak bir çizik belli belirsiz çok yakından bakmak lazım görmek için...ben izden daha çok dikkat çekiyor...aldırın derim ben..bnm leblebi büyüklüğündeydiii ve şuan her yönden foto çekilebiliorummm...yüzümde benler var hala ama küçük büyürlerse hemen aldırırım alışkanlık yaptı artık :))

iz kalır mı bilmiyorum hala pembelikler var ama dr 2-3 aya geçer demişti önceki sayfalarda foto attım serinay son hali hala öyle sinek ısırığı gibi :) benler koyu kahverengiydi siyah değildi ama ı ten rengine göre değişir herhalde :S fiyat konuştun mu aynı yere yaptırıcaksın sanıyorum ki

evet canım aynı yere yaptıracağım.Gidip direk yaptıracağım fiyati önceden konuşmuştuk.Nişantaşındaki aynı doktora yaptıracağım ancak benim benlerim koyu kahverengi değil ya siyah benler yüzeysel.Umarım iz kalmaz ya o kırmızı iz böyle cok dikkat çekiyor mu ? Yüz de olduğunu düşünürsek bende hafif sivilcelerde var gerçi çekmez herhalde dikkat :)

evet canım aynı yere yaptıracağım.Gidip direk yaptıracağım fiyati önceden konuşmuştuk.Nişantaşındaki aynı doktora yaptıracağım ancak benim benlerim koyu kahverengi değil ya siyah benler yüzeysel.Umarım iz kalmaz ya o kırmızı iz böyle cok dikkat çekiyor mu ? Yüz de olduğunu düşünürsek bende hafif sivilcelerde var gerçi çekmez herhalde dikkat :)

Şimdiki hali çok dikkat çekmiyor bir ayı geçti. Ama ilk bir hafta zaten hiç silinmemiş gibi gözükecek. simsiyah ve kanlı ben boşuna yaptırdım herhalde diyordum o halini görünce hiç çıkmamış eski hali gibi dedim ama kabuk bağlayıp düşüyormuş sonra sivilce izi gibi yüzde çok dikkat çekmeyecektir. Ama güneşten korunman gerekecek ben 50 faktör güneş kremi kullanıyorum:1:

Back
X