Lekeler, Çiller Benlerim yardım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Şimdiki hali çok dikkat çekmiyor bir ayı geçti. Ama ilk bir hafta zaten hiç silinmemiş gibi gözükecek. simsiyah ve kanlı ben boşuna yaptırdım herhalde diyordum o halini görünce hiç çıkmamış eski hali gibi dedim ama kabuk bağlayıp düşüyormuş sonra sivilce izi gibi yüzde çok dikkat çekmeyecektir. Ama güneşten korunman gerekecek ben 50 faktör güneş kremi kullanıyorum:1:

canım ya ben aradım hani ailem gelemez yengem yada kuzenim ile gelebilir miyim dedim.Oradaki sekreter maalesef 1.dereceden akrabanız ile gelmeniz lazım dedi.ne kadar kötü oldum ya. Ücret tamam ama yaş yüzünden aldıramıyorum ya. temmuz doğumluyum yani şu an 18imden gün alıyorum ben seneye kadar nasıl bekleyeyim kendimi bu kadar hazırlamışken. Off ne yapacağım ya:S

canım ya ben aradım hani ailem gelemez yengem yada kuzenim ile gelebilir miyim dedim.Oradaki sekreter maalesef 1.dereceden akrabanız ile gelmeniz lazım dedi.ne kadar kötü oldum ya. Ücret tamam ama yaş yüzünden aldıramıyorum ya. temmuz doğumluyum yani şu an 18imden gün alıyorum ben seneye kadar nasıl bekleyeyim kendimi bu kadar hazırlamışken. Off ne yapacağım ya:S

:(( senin adına üzüldüm serinayy nerde oturuyorsun kii aramadan gitseydin.. keşke hiç karıştırmasaydın bana fatura bile vermediler yaşını nerden bileceklerdi ki :S

kızlarr şimdi internette bi yazı okudum belki daha önce rastalayan hatta deneyeniniz olmuştur ama ben yinede yazmak istedim. benler için elma sirkesiyle tedavi diye bir şey var. kulak pamuğu yardımıyla günde 3-4 defa benlerin üzerinde 3 dk bekletince kendiliğinden kayboluyormuş ne kadar doğru denemeden bilinmez ama bence denemeye değer :) özelliklede serinay senin için

kızlarr şimdi internette bi yazı okudum belki daha önce rastalayan hatta deneyeniniz olmuştur ama ben yinede yazmak istedim. benler için elma sirkesiyle tedavi diye bir şey var. kulak pamuğu yardımıyla günde 3-4 defa benlerin üzerinde 3 dk bekletince kendiliğinden kayboluyormuş ne kadar doğru denemeden bilinmez ama bence denemeye değer :) özelliklede serinay senin için

canım senin kimliğine falan filan baktılar mı yoksa direk isim olarak mı geçtiler ?

canım konuyu biraz daha açar mısın? çok dertliyim bu konuda:( ne tür benler için geçerli bu yöntem?

:(( senin adına üzüldüm serinayy nerde oturuyorsun kii aramadan gitseydin.. keşke hiç karıştırmasaydın bana fatura bile vermediler yaşını nerden bileceklerdi ki :S

hilalck canım senin kimliğine falan yada bilgisayardan herhangi birşeyine baktılar mı ne bileyim birşey falan imzallattilar mi biraz detayli bilgi versen? çok sevinirim ya :(:(

hilalck canım senin kimliğine falan yada bilgisayardan herhangi birşeyine baktılar mı ne bileyim birşey falan imzallattilar mi biraz detayli bilgi versen? çok sevinirim ya :(:(

ilk gittiğimde muayene için fatura kestiler tc aldılar o zmn çıkmıştır. Ama işlemi yaptırmaya gttğimde 1.5 ay sonra fatura kesilmedi. parayı ödeyip çıktım yani yaşım falan sorulmadı.

canım konuyu biraz daha açar mısın? çok dertliyim bu konuda:( ne tür benler için geçerli bu yöntem?

Ben tedavisi için Elma sirkesi kürü de tavsiye edilebilinecek bitkisel yöntemler arasındadır. Bir parça pamuğa emdirilmiş elma sirkesini ben olan bölgeye uygulayın ve yüzünüzü kurumaya bırakın. 20 – 30 dakika sonra yüzünüzü sabunsuz ılık su ile durulayın.

Siteden olduğu gibi kopyaladım inş işine yarar

ilk gittiğimde muayene için fatura kestiler tc aldılar o zmn çıkmıştır. Ama işlemi yaptırmaya gttğimde 1.5 ay sonra fatura kesilmedi. parayı ödeyip çıktım yani yaşım falan sorulmadı.

ya canım bunun bir yolu yok mu ya sence aynı yerden olacağız bak ne bileyim evden kağıt falan imzalatmak olmaz dimi saçma olur galiba :D ama ne bileyim yani özel muayene sonuçta böyle birşey nasıl oluyor ya :(

ya canım bunun bir yolu yok mu ya sence aynı yerden olacağız bak ne bileyim evden kağıt falan imzalatmak olmaz dimi saçma olur galiba :D ama ne bileyim yani özel muayene sonuçta böyle birşey nasıl oluyor ya :(

yaa bilmiyorum ama nişantaşına yakın mısın al randevuyu git bi gün hiç karıştırma yaşını falanda fatura vermeye kalkarsada istemiyorum dersin kaldı ki faturayı zaten işlem bitiminde kesiyor sekreter.

kızlar şunlara bi göz atın derim :34:

Vücuttaki benlere bitkisel çözüm
Bir tutam kişniş’i iyice öğüterek benlerin üzerine uygulayın. Aniden çıkan benlere bitkisel çözüm olan kişniş masajı ile birkaç günde benlerden kurtulmak mümkün.

Bir avuç keten tohumunu keten tohumu yağı ile birlikte ezilmiş vaziyette karıştırın. İçerisine de bir tatlı kaşığı bal ekleyin. Benler üzerine bu karışımı sürün ve her gün tekrarlayın. Benlere doğal çözüm olan bu metod, daha çok inatçı kahverengi benleri yok etmek için kullanılmaktadır.

Bir baş sarımsağı ezerek ben olan bölgeye sürün ve üzerini bir bandaj ile kapatın. Bu yöntem ben lekesi tedavisi olarak en basit bitkisel tedavi yöntemlerinden birisidir. NOT: uygulayan bazı arkadaşlar cildi kabarttığını tahriş ettiğini söylüyorlar. o nedenle hassas ciltlere sahip olan kişiler doktora danışmadan sarımsak kürünü uygulamasınlar.

Yüzdeki lekeler nasıl yok edilir
Karahindiba kökü, yüzdeki lekeler ve ben lerden kurtulma için uygulanan en eski ve en iyi doğal bitkisel çözümlerden birisidir. Evde yapılan bu bitkisel benlerden kurtulmanın doğal yolları ile benlerden kurtulmanın yolu pekala mümkün olacaktır. Şimdi yapacağınız leke merhemi için Karahindiba kökü’ne ihtiyaç duyacaksınız. bu kökü iyice ezerek yoğurda karıştırın ve ben şikayeti olan cilt bölgesine uygulayın. Günde 3 kez uygulanacak karahindiba kökü kürü ile zamanla ben izlerinin aldırılması gibi bir etki oluşturduğunu göreceksiniz.

Benlere Kesin Çözüm-Benlere Bitkisel Tedavi Yoluyla Doğal Çözümler

Ben izleri yok etmede diğer bir bitkisel doğal tedavi çözümü, Ananas kürüdür. Taze kesilmiş bir dilim ananası ince kağıt gibi iyice dilimleyerek ben olan bölgeye koyacaksınız. 2-3 gün içerisinde ben izlerinin hafiflediği ve ben lekesi renginin açıldığına şahit olacaksınız.

C vitamini tabletini ezip ben lekesi olan bölgeye koyun. Dökülmemesi için ban ile sabitleyin.

Yüzdeki benlere bitkisel çözüm
Çay ağacı yağı da ben lekeleri tedavisinde etkili bir cilt lekesi bitkisel çözümüdür. Bir hafta 10 gün uygulanacak Çay ağacı yağı kürü ile benler açılmakta ve dikkat çekmez bir hal almaktadır.

Bitkisel yollarla Ben tedavisi için Elma sirkesi kürü de tavsiye edilebilinecek bitkisel yöntemler arasındadır. Bir parça pamuğa emdirilmiş elma sirkesini ben olan bölgeye uygulayın ve yüzünüzü kurumaya bırakın. 20 – 30 dakika sonra yüzünüzü sabunsuz ılık su ile durulayın.

Bir dilim greyfurtu 3 – 4 hafta boyunca ben lekesi olan bölgeye koyun ve greyfurtun üstünü bir yara bandı ile kapatın. Bu yöntem de ben ve cilt lekeleri için etkili bir bitkisel çözüm dür.

yaa bilmiyorum ama nişantaşına yakın mısın al randevuyu git bi gün hiç karıştırma yaşını falanda fatura vermeye kalkarsada istemiyorum dersin kaldı ki faturayı zaten işlem bitiminde kesiyor sekreter.

peki canım içerde doktor sorarsa ne diyeceğim ona.Birde o var yani.Bana doktor demişti 18den küçüksen velin ile gel diye.Fatura kesmek derken nasıl oluyor ki canım ? yani senin o operasyonu geçirdğini bilgilerine falan mi geçiyorlar.Seninde kafanı çok ağrıtıyorum kusura bakma ya:(

2 gün önce babamda aldırmak için gitti,lazer tedavisi uygulamışlar bir hafta içerinde kendiliğinden geciçekmiş eger iz kalmazsa bende haftaya boynumdaki benlerrden kurtluyorum :52: artık bende yakası açık badiler giyebilicem :23: :9:

peki canım içerde doktor sorarsa ne diyeceğim ona.Birde o var yani.Bana doktor demişti 18den küçüksen velin ile gel diye.Fatura kesmek derken nasıl oluyor ki canım ? yani senin o operasyonu geçirdğini bilgilerine falan mi geçiyorlar.Seninde kafanı çok ağrıtıyorum kusura bakma ya:(

Yok cnm estğ ne demek.. Allah allah şaşırdım şimdi doğrusu bende 19 yaşındayım ama bana öyle bi şey demedi. herhalde beni büyük sandı. Fatura derken sadece muayene yazıyordu.İlk gidişimde aldım onu. 1.5 ay sonra 2. randevuyu aldığımda benleri aldırmaya gttğimde fatura vermediler bende istemedm açıkçası

2 gün önce babamda aldırmak için gitti,lazer tedavisi uygulamışlar bir hafta içerinde kendiliğinden geciçekmiş eger iz kalmazsa bende haftaya boynumdaki benlerrden kurtluyorum :52: artık bende yakası açık badiler giyebilicem :23: :9:

:)))) zeynep yok öyle birşeyy bende aldırdım.. yaklaşık 1.5 ay oluyorr dr banada 1 haftada izler geçer demişti ama hala kızarık.. kızarıklıkların geçmesi yaklaşık 6 ayı buluyormuş. ama tabiki eski halinden çok daha iyi şimdi kırmızı bölgeleri kapatıcıyla kapatabiliyrum. İnş seninde istediğin gibi olurr

zeynep canım senin baban nerede aldırdı bilgi verir misin ve fiyat aralığı neydi ? düz benler miydi ?

Yok cnm estğ ne demek.. Allah allah şaşırdım şimdi doğrusu bende 19 yaşındayım ama bana öyle bi şey demedi. herhalde beni büyük sandı. Fatura derken sadece muayene yazıyordu.İlk gidişimde aldım onu. 1.5 ay sonra 2. randevuyu aldığımda benleri aldırmaya gttğimde fatura vermediler bende istemedm açıkçası

canım sana çok teşekkürler ederim.Bende aldırdım sonunda aynı yerden.Fakat merak ettiğim birkaç şey var şimdi böyle delik gibi duruyor üstü kırmızı canım o nasıl olacak hani kaç gün sonra kabuk bağlayacak sonra ne zaman düşecek falan biraz bilgi verir misin?Birde güneş kremini ne zaman kullanmaya başlamalıyım?Bilgi verirsen sevinirim :)

canım sana çok teşekkürler ederim.Bende aldırdım sonunda aynı yerden.Fakat merak ettiğim birkaç şey var şimdi böyle delik gibi duruyor üstü kırmızı canım o nasıl olacak hani kaç gün sonra kabuk bağlayacak sonra ne zaman düşecek falan biraz bilgi verir misin?Birde güneş kremini ne zaman kullanmaya başlamalıyım?Bilgi verirsen sevinirim :)

aaa hadi gözün aydın :)) sevindim senin adına.. evet kanlı gibi değil mi.. ortalama 1 hafta elinl dokunduğunda hissedersin zaten baktın deri sertleşmiş kendin kopartırsın ben öyle yapmıştım. düşmesini beklemedim. koparıncada kanamadı o yüzden hepsini ben koparmıştım.güneş kremini dr.a sormuştum 1 hafta sonra kullanmaya başla dedi. herhalde içindeki kimyasallar kana karışmasın diye :S ama bu bnm yorumum tabi öyle olmayabilir. krem kullanmadğım bir hafta boyunca hep uzun kollu giyip güneşten korudum ben. umarım senin de istediğin sonucu verir.

aaa hadi gözün aydın :)) sevindim senin adına.. evet kanlı gibi değil mi.. ortalama 1 hafta elinl dokunduğunda hissedersin zaten baktın deri sertleşmiş kendin kopartırsın ben öyle yapmıştım. düşmesini beklemedim. koparıncada kanamadı o yüzden hepsini ben koparmıştım.güneş kremini dr.a sormuştum 1 hafta sonra kullanmaya başla dedi. herhalde içindeki kimyasallar kana karışmasın diye :S ama bu bnm yorumum tabi öyle olmayabilir. krem kullanmadğım bir hafta boyunca hep uzun kollu giyip güneşten korudum ben. umarım senin de istediğin sonucu verir.

evet canım annem ile gittim. de bu sanki nasıl desem ben alınan yerler delik gibi gözüküyor biraz da kanlı. bu iz 1 haftaya hafifler mi ? benim yüzümde zaten az buz sivilce var yağlı cilde sahip olduğum için.onun için pek göze çarpmaz ama bu biraz sanki delik gibi duruyor kırmızısı hafifler mi yani 1 haftaya ya :)

Back
X