- 23 Kasım 2020
- 131
- 45
- 13
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
arkadaşınızın sevgilisi sadakatsiz dizisini çok fazla takip ediyor sanırım replik çalmış çünküarayıpta söylemiş onuda çok seviyorum senide
Ciddi bir konu bu arada ironi falan değil ... canım sıkıldığı için açmadım konuyu sadakatsizide izlemiyor diye biliyorum denk gelmişse bilemem tabiarkadaşınızın sevgilisi sadakatsiz dizisini çok fazla takip ediyor sanırım replik çalmış çünkü
Arkadaşın hakkında kesin hüküm verme bence büyük ihtimal dönücekBen nişanlıyım arkadaşlar konu benden tamamen bağımsız fakat 7 yakın kız arkadaş dedikodu time wp grubumuzun gündemi şuan bu olay ;
Çocukluk arkadaşıyız kendisiyle (21) yaşında
Arkadaşlar olay şu arkadaşımın 7 aylık bir ilişkisi var ve (sözde ) gayet mutlu bir ilişkisi ...
Adam 23 yaşında ve nişanlısı olduğunu öğrendik daha doğrusu kendisi söyledi ...
watsap konuşmalarını silmemiş ve nişanlısı artık nasıl olduysa konuşmaları görüyor ve nişanı atma noktasına gelmişler arayıpta söylemiş onuda çok seviyorum senide demiş olayı anlatmış bizimkide dalgamı geçiyorsun sen yaşanan her şey yalanmıydı gezdik tozduk ettik biliyorsunuz kült ayrılma konuşması ... ve ayrılmışlar ama hala deli divane aşık ... olay bu sabah yaşandı ve saatlerdir akıl vermeye çalışıyoruz ... ne desem bu kıza da vazgeçse ( artık bir araya asla gelmez zaten ) ama duygusal olarak hala çok seviyor
Ne yapabilirim yani ben arkadaşı olarak gerçekten saatlerdir dertleşiyoruz ama yok ...
Ciddi bir konu bu arada ironi falan değil ... canım sıkıldığı için açmadım konuyu sadakatsizide izlemiyor diye biliyorum denk gelmişse bilemem tabi
Ay ben yanlış anladımarkadaşınızın sevgilisi sadakatsiz dizisini çok fazla takip ediyor sanırım replik çalmış çünkü
Kendi ailesinde aldatılma durumları var ve aldatılan kadının yaşadıklarını düşünebilecek olgunluğa sahip asla geri dönmez eminim çünü en hassas olduğu noktalardan biriArkadaşın hakkında kesin hüküm verme bence büyük ihtimal dönücek
Olay tartışmaya çok kapalı zaten pek söylenecek bir şey yok direkt hayatından çıkarması gerekiyor adamı ama bu demek değil ki hayatından çıkardığı gibi hemen kalbinden de çıkarabilsin. Bırakın acısını çeksin arkadaşınız bir süre, olayın ilk şokunu ve üzüntüsünü atlatınca zaten adamdan kurtulduğuna sevinir bile.Ciddi bir konu bu arada ironi falan değil ... canım sıkıldığı için açmadım konuyu sadakatsizide izlemiyor diye biliyorum denk gelmişse bilemem tabi
Robot degılız ki bi anda reset ceksin ruhuna zart diye unutsun. Tabi ki cok da insani duygular bunlar aglayacak acı cekecek ama zamanla unutacak. Sadece zaman.Kendi ailesinde aldatılma durumları var ve aldatılan kadının yaşadıklarını düşünebilecek olgunluğa sahip asla geri dönmez eminim çünü en hassas olduğu noktalardan biri
Şöyle yapın canım .Acısını yaşasın.Ama daha barışmasın .Bir yapan bırdaha yapar .Ben nişanlıyım arkadaşlar konu benden tamamen bağımsız fakat 7 yakın kız arkadaş dedikodu time wp grubumuzun gündemi şuan bu olay ;
Çocukluk arkadaşıyız kendisiyle (21) yaşında
Arkadaşlar olay şu arkadaşımın 7 aylık bir ilişkisi var ve (sözde ) gayet mutlu bir ilişkisi ...
Adam 23 yaşında ve nişanlısı olduğunu öğrendik daha doğrusu kendisi söyledi ...
watsap konuşmalarını silmemiş ve nişanlısı artık nasıl olduysa konuşmaları görüyor ve nişanı atma noktasına gelmişler arayıpta söylemiş onuda çok seviyorum senide demiş olayı anlatmış bizimkide dalgamı geçiyorsun sen yaşanan her şey yalanmıydı gezdik tozduk ettik biliyorsunuz kült ayrılma konuşması ... ve ayrılmışlar ama hala deli divane aşık ... olay bu sabah yaşandı ve saatlerdir akıl vermeye çalışıyoruz ... ne desem bu kıza da vazgeçse ( artık bir araya asla gelmez zaten ) ama duygusal olarak hala çok seviyor
Ne yapabilirim yani ben arkadaşı olarak gerçekten saatlerdir dertleşiyoruz ama yok ...
Bizde nefret etmesini istiyoruz ama olmuyor işte mosmor oldu göz altları gözler arı sokmuş gibi şiş ağlamaktanBir kadin boyle karaktersiz bir erkege nasil asik olabiliyor hala sevebiliyor ben anlamiyorum. Benim kriterlerim fazla uç galiba. Karsimda boyle bir erkek olsa aninda sogur ve nefret ederim.
Neden sinirleniyosunuzki ilişkisi devam etmiyor sonuçta ve herkesin başına gelebilir bu karakter meseles değilOoo arkadaş cepte tamam.
Nişanlı olduğunu da öğrenmiş arkadaşınız hala neyin peşinde şuan? Şöyle konular görünce dönümü kilotumu yırtıp fırlatmak istiyorum cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?