Benlik bir durum değil ...

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
13
Ben nişanlıyım arkadaşlar konu benden tamamen bağımsız fakat 7 yakın kız arkadaş dedikodu time wp grubumuzun gündemi şuan bu olay ;

Çocukluk arkadaşıyız kendisiyle (21) yaşında

Arkadaşlar olay şu arkadaşımın 7 aylık bir ilişkisi var ve (sözde ) gayet mutlu bir ilişkisi ...

Adam 23 yaşında ve nişanlısı olduğunu öğrendik daha doğrusu kendisi söyledi ...

watsap konuşmalarını silmemiş ve nişanlısı artık nasıl olduysa konuşmaları görüyor ve nişanı atma noktasına gelmişler arayıpta söylemiş onuda çok seviyorum senide demiş olayı anlatmış bizimkide dalgamı geçiyorsun sen yaşanan her şey yalanmıydı gezdik tozduk ettik biliyorsunuz kült ayrılma konuşması ... ve ayrılmışlar ama hala deli divane aşık ... olay bu sabah yaşandı ve saatlerdir akıl vermeye çalışıyoruz ... ne desem bu kıza da vazgeçse ( artık bir araya asla gelmez zaten ) ama duygusal olarak hala çok seviyor
Ne yapabilirim yani ben arkadaşı olarak gerçekten saatlerdir dertleşiyoruz ama yok ...

Arkadaşın hakkında kesin hüküm verme bence büyük ihtimal dönücek

Ciddi bir konu bu arada ironi falan değil ... canım sıkıldığı için açmadım konuyu sadakatsizide izlemiyor diye biliyorum denk gelmişse bilemem tabi
arkadaşınızın sevgilisi sadakatsiz dizisini çok fazla takip ediyor sanırım replik çalmış çünkü
Ay ben yanlış anladım kız arkadaşıma diyorsunuz sandım kusura bakmayın sabahtan beri beynim yandı da

Arkadaşın hakkında kesin hüküm verme bence büyük ihtimal dönücek
Kendi ailesinde aldatılma durumları var ve aldatılan kadının yaşadıklarını düşünebilecek olgunluğa sahip asla geri dönmez eminim çünü en hassas olduğu noktalardan biri

Ciddi bir konu bu arada ironi falan değil ... canım sıkıldığı için açmadım konuyu sadakatsizide izlemiyor diye biliyorum denk gelmişse bilemem tabi
Olay tartışmaya çok kapalı zaten pek söylenecek bir şey yok direkt hayatından çıkarması gerekiyor adamı ama bu demek değil ki hayatından çıkardığı gibi hemen kalbinden de çıkarabilsin. Bırakın acısını çeksin arkadaşınız bir süre, olayın ilk şokunu ve üzüntüsünü atlatınca zaten adamdan kurtulduğuna sevinir bile.

Yani hemen 1 günde 7aylık sevgilisinin nişanlı olduğunu öğrenmiş olmayı hazmedip de toparlanamaz ki, üstüne çok düşerek ters etki oluşturabilirsiniz izin verin arkadaşınıza üzülmek de lazım idrak için

Kendi ailesinde aldatılma durumları var ve aldatılan kadının yaşadıklarını düşünebilecek olgunluğa sahip asla geri dönmez eminim çünü en hassas olduğu noktalardan biri
Robot degılız ki bi anda reset ceksin ruhuna zart diye unutsun. Tabi ki cok da insani duygular bunlar aglayacak acı cekecek ama zamanla unutacak. Sadece zaman.

Asla bir araya gelmez diyorsunuz öyleyse rahat bırakın, keşke bitti deyince gerçekten tüm duygularda bitip, gitse ama yapılcak birşey yok arkadaşınız hala sevicek, acısını yaşıcak ve zamanla buna alışıcak.

eğer zaten geri dönmeyecekse arkadaşınızı bırakın ki üzüldüğünü doya doya yaşasın
öyle 7 aylık ilişkiyi ve nişanlı olduğunu pat diye nasıl kafasından silebilir duygusuz değilse?
tamam siz akıl veriyor ya da destek oluyor olabilirsiniz. ama bu durumda hemen kafadan silmek sizce mümkün mü
destek olun ama bırakın üzülsün, zaten o da sizin söylediklerinizi muhtemelen biliyordur

Bir kadin boyle karaktersiz bir erkege nasil asik olabiliyor hala sevebiliyor ben anlamiyorum. Benim kriterlerim fazla uç galiba. Karsimda boyle bir erkek olsa aninda sogur ve nefret ederim.

Şöyle yapın canım .Acısını yaşasın.Ama daha barışmasın .Bir yapan bırdaha yapar .

Nişanlısıyla evlenene kadar arkadaşınızla gönül eğlendirecek burası kesin...umarım kendini kullandırtmamıştır bu haysiyetsize ve o yüzden diretmiyordur seviyorum falan diye...
Hazmetmesi kolay değil tabiki o ayrı konu...mutlaka nişanlısını bulup anlatsın herşeyi vede ailesine anlatsın yani en azı dan bu konuda gaz verin arkadaşınıza..
..senide seviyorum onuda diyen zat ta nişanlısına söylediği için arkadaşınıza gerçek yüzünü gösterecektir nasılsa...
Nişanlısını ikna etmek için ayrılacaktır arkadaşınız olan hanımdan...çirkefleşecektir çirkinleşecektir hakaretlere falanda başvuracaktır....
Sonrası malum arkadaşınız 2 ay ağlar sonra yoluna bakar baştan üzülsün sonradan üzüleceğine ....bunun sonu yok çünkü

Kendince tek sorunun nişanlı olması, onu çok sevdiği için yalan söylediğine falan inanıyodur. Nişanlı olmasa bile bu adam yalancı ve güvenilmez. Nişanlısını arkadaşınla aldatmış arkadaşınıda başkasıyla aldatır o acıyı bile isteye yaşamaması için şu anki durumuna şükredip verilmiş sadakam varmış demeli içini rahatlatmayı seçmeli. bu tip adamlara aşık olunmaz sadece kendini kandırdığını söyleyebilirsin.

Bıçakla keser gibi kesip atacak, üzülecek, yasını tutacak vehayatına devam edecek.
Manevi desteğinizi verin.
Biraz kendi haline bırakın.
Seviyorum ölüyorum der ve ilişkiye devam ederse kendi tercihinde boğulup doğruyu öğrenmesini izleyeceksiniz.

Bir kadin boyle karaktersiz bir erkege nasil asik olabiliyor hala sevebiliyor ben anlamiyorum. Benim kriterlerim fazla uç galiba. Karsimda boyle bir erkek olsa aninda sogur ve nefret ederim.
Bizde nefret etmesini istiyoruz ama olmuyor işte mosmor oldu göz altları gözler arı sokmuş gibi şiş ağlamaktan

Ooo arkadaş cepte tamam.
Nişanlı olduğunu da öğrenmiş arkadaşınız hala neyin peşinde şuan? Şöyle konular görünce dönümü kilotumu yırtıp fırlatmak istiyorum cidden.
Neden sinirleniyosunuzki ilişkisi devam etmiyor sonuçta ve herkesin başına gelebilir bu karakter meseles değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…