- 4 Eylül 2017
- 176
- 30
- 48
- 29
- Konu Sahibi wannabehappy
Merhaba arkadaşlar. Direk konuya gireceğim. 23 yaşındayım erkek arkadaşımda aynı yaşta. 1 senedir aynı işyerinde çalışıyoruz ben işe girdikten 3 ay gibi bir süre sonra erkek arkadaşım benden hoşlanmaya ve bu ilgisini belli etmeye başladı ben ilk başlarda bu ilgisinden hoşlanmıyordum ama tanıdıkça ona aşık olmaya başladım. 3 ay öncede sevgili olduk. Ama sevgili olmadan önceki adam gitti başka biri geldi sanki. Sevgili değilken her akşam mesaj atardı arardı saatlerce konuşurduk güya arkadaşça. Sevgili olduk o ilgisi kayboldu resmen
Şimdi ben demeden neredeyse hiç demiyor şöyle yapalım böyle bişeyler yapalım. Haftada bir ancak oda arkadaşları ve sevgilileriyleriyle. Bu duruma isyan ettiğimdede bana suç atıyor sen niye söylemiyosun diye. Mesela yarın ben memlekete gidicem en son pazar bişeyler yaptık demiyorki bir hafta yok çıkalım bişeyler yapalım. İş çıkışı arabada beni bırakırken akşamda çocukları çağırayım bari dedi bende tutamadım kendimi ben yarın gidiyorum bir hafta yokum sen arkadaşlarını çağır dedim. Oda tamam senle buluşalım dedi 1-2 saat sonra hazırlan filan dedi ama ben söylediktrn sonra bir anlamı yok dedim. İyide kısa süreliğine gittiğin için aklıma gelmedi filan dedi. Tamam dedim gittim eve sonrada istemedim gitmek. Benmi abartıyorum bilmiyorum ama onu çok seviyorum ve ne düşündüğünü bilmiyorum benden soğudumu diyorum bazen ama ailesine herkese anlattı beni kuzenleriyle tanıştırdı ozaman niye bukadar ilgisiz? Ne olur fikir verin bana