Benmi abartıyorum ya? :(

wannabehappy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
176
30
48
29
Merhaba arkadaşlar. Direk konuya gireceğim. 23 yaşındayım erkek arkadaşımda aynı yaşta. 1 senedir aynı işyerinde çalışıyoruz ben işe girdikten 3 ay gibi bir süre sonra erkek arkadaşım benden hoşlanmaya ve bu ilgisini belli etmeye başladı ben ilk başlarda bu ilgisinden hoşlanmıyordum ama tanıdıkça ona aşık olmaya başladım. 3 ay öncede sevgili olduk. Ama sevgili olmadan önceki adam gitti başka biri geldi sanki. Sevgili değilken her akşam mesaj atardı arardı saatlerce konuşurduk güya arkadaşça. Sevgili olduk o ilgisi kayboldu resmen :KK43: Şimdi ben demeden neredeyse hiç demiyor şöyle yapalım böyle bişeyler yapalım. Haftada bir ancak oda arkadaşları ve sevgilileriyleriyle. Bu duruma isyan ettiğimdede bana suç atıyor sen niye söylemiyosun diye. Mesela yarın ben memlekete gidicem en son pazar bişeyler yaptık demiyorki bir hafta yok çıkalım bişeyler yapalım. İş çıkışı arabada beni bırakırken akşamda çocukları çağırayım bari dedi bende tutamadım kendimi ben yarın gidiyorum bir hafta yokum sen arkadaşlarını çağır dedim. Oda tamam senle buluşalım dedi 1-2 saat sonra hazırlan filan dedi ama ben söylediktrn sonra bir anlamı yok dedim. İyide kısa süreliğine gittiğin için aklıma gelmedi filan dedi. Tamam dedim gittim eve sonrada istemedim gitmek. Benmi abartıyorum bilmiyorum ama onu çok seviyorum ve ne düşündüğünü bilmiyorum benden soğudumu diyorum bazen ama ailesine herkese anlattı beni kuzenleriyle tanıştırdı ozaman niye bukadar ilgisiz? Ne olur fikir verin bana :KK43:

Erkekler flört döneminde çok yakın olurlar ilişki yaşandığında da o eski ilgileri gider.Senin sevgilin de benim eski sevgilim gibi.Tavsiyem ona çok ilgi gösterme o bunu havalandırır benden söylemesi.

Çok fazla ilgi, sürekli dip dibe de iyi değil, bu şekilde ilişkiniz heyecanını kaybedebilir. 1 haftalığına gidiyorsunuz, yani uzun bir süre değil bırakın biraz özlem olsun.

Olay tamamen sizin küçük beyi fazlaca şımartmanızdan.
Bakın bu kadar totosunu kaldırırsanız , başınıza çok büyük bela alırsınız. Hadi sizi geçtim başka kadınların da bu tipler başına bela oluyor.
Şu erkeklere dünya da teksin imajı vermekten vazgeçin ya !

Bugün
Olay tamamen sizin küçük beyi fazlaca şımartmanızdan.
Bakın bu kadar totosunu kaldırırsanız , başınıza çok büyük bela alırsınız. Hadi sizi geçtim başka kadınların da bu tipler başına bela oluyor.
Şu erkeklere dünya da teksin imajı vermekten vazgeçin ya !
Çok samimi bi şekilde soruyorum. Benim ilişki olarak fazla tecrübem yok. Ne yapmalıyım sizce nasıl davranmaşıyım? Mesela yarın buluşalım dedi ne demeliyim?

Peki onu sıktığın,daralttığın zamanlar oluyor mu? Bu gibi durumlarda erkek hemen uzaklaşıyor çünkü. Biz de böyle bir dönem yaşadık çünkü. Hep sorarak hata etmişim. Kendi haline bıraktım, her şeyi akışına bıraktım kısacası. Şimdi kendisi hep görüşmek ister mesela.

Öncelikle fazla ilgisiz davranmadan orta yolu bulun.Arayınca muhabbeti çok uzatmayın.Evi temizleyeceğim vs bahane bulun.Fazla ilgili davranırsanız erkek arkadaşınız havalanır, kendini vazgeçilmez sayar.Hayata onsuz da devam ettiğinizi abartmadan gösterin.

Bugün

Çok samimi bi şekilde soruyorum. Benim ilişki olarak fazla tecrübem yok. Ne yapmalıyım sizce nasıl davranmaşıyım? Mesela yarın buluşalım dedi ne demeliyim?

Ben yerinizde olsam hiç yüz vermem. Müsait değilim derim. Bırakın o düşünsün yahu. Siz böyle trip attıkça o da kendini bir yere koyuyor.
Hiç üstüne düşmeyin.

Hep o teklif ediyorsa sizde buluşmayı teklif edebilirsiniz. Eskiden daha ilgiliydin şu ara beni sallıyorsun demek de zor değil bence. Konuşmadan anlaşamazsınız sonuçta.

Normal bazı erkekler hatta bazı kadınlar için sen bir avsın serengiti düzlüklerinde sıradan bir gün,o avı kovalayıp amacına ulaştıktan sonra artık eski heycanı kalmaz bazı kişilerde demek sizinki böyle bi tip.
Sizi gerçekten seven birisi ayrı kaldığı her saniye sizi düşünür,acı çeker,özler.

Bugün

Bence yarın buluşun. Taktik yaptığınızı hemen belli etmeyin ters teper. Ama daha sonra ufak ufak onu takmamaya çalışın. Hayatınızın merkezinde olduğunu hissetmesin. Kaçan kovalanır diye boşa dememişler.

Flort donemi var ya en bal dönem nisandan sonra hafif azalma oluyor bu karşılıkli. Evlilikten iyice rahatlasiyorsun. İlgi anlaminda degilde sadece relax oluyorsun yani. Sizinkinin evliliğini düşünemiyorum. Şuan her an görüşmek istemesi lazımdı bence

Bence sevmemek değil de biraz odunluk sezdim ben. Düşünemiyor yani, yanlış anlama, yontmak lazım malesef biz kadınlara düşüyor🤷🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar. Direk konuya gireceğim. 23 yaşındayım erkek arkadaşımda aynı yaşta. 1 senedir aynı işyerinde çalışıyoruz ben işe girdikten 3 ay gibi bir süre sonra erkek arkadaşım benden hoşlanmaya ve bu ilgisini belli etmeye başladı ben ilk başlarda bu ilgisinden hoşlanmıyordum ama tanıdıkça ona aşık olmaya başladım. 3 ay öncede sevgili olduk. Ama sevgili olmadan önceki adam gitti başka biri geldi sanki. Sevgili değilken her akşam mesaj atardı arardı saatlerce konuşurduk güya arkadaşça. Sevgili olduk o ilgisi kayboldu resmen :KK43: Şimdi ben demeden neredeyse hiç demiyor şöyle yapalım böyle bişeyler yapalım. Haftada bir ancak oda arkadaşları ve sevgilileriyleriyle. Bu duruma isyan ettiğimdede bana suç atıyor sen niye söylemiyosun diye. Mesela yarın ben memlekete gidicem en son pazar bişeyler yaptık demiyorki bir hafta yok çıkalım bişeyler yapalım. İş çıkışı arabada beni bırakırken akşamda çocukları çağırayım bari dedi bende tutamadım kendimi ben yarın gidiyorum bir hafta yokum sen arkadaşlarını çağır dedim. Oda tamam senle buluşalım dedi 1-2 saat sonra hazırlan filan dedi ama ben söylediktrn sonra bir anlamı yok dedim. İyide kısa süreliğine gittiğin için aklıma gelmedi filan dedi. Tamam dedim gittim eve sonrada istemedim gitmek. Benmi abartıyorum bilmiyorum ama onu çok seviyorum ve ne düşündüğünü bilmiyorum benden soğudumu diyorum bazen ama ailesine herkese anlattı beni kuzenleriyle tanıştırdı ozaman niye bukadar ilgisiz? Ne olur fikir verin bana :KK43:
Yahu erkeklerin işi de çok zor..Sevgili olunca ıllahi sürekli miç mıç mı olmak lazım. .

Evet sevgilisiniz. .Biraz sakin olun ikinizin de sosyal yaşamı devam etsin..Gitmeleri gelmeleri normal karşılayın, görüşmelerinize devam edersiniz. .

Erkekler de Robokop değil yani o da etten kemikten bir insan. .

Birbirinizi boğmasanız daha mutlu olursunuz.
Kimseyi dünyanın merkezine koymayın.

Peki onu sıktığın,daralttığın zamanlar oluyor mu? Bu gibi durumlarda erkek hemen uzaklaşıyor çünkü. Biz de böyle bir dönem yaşadık çünkü. Hep sorarak hata etmişim. Kendi haline bıraktım, her şeyi akışına bıraktım kısacası. Şimdi kendisi hep görüşmek ister mesela.
Nekadar süredir birliktesiniz?

Erkek arkadaşlarıyla elinde olsa her an görüşürüz sıra bana gelince mmmm lamalar yorgunumlar :( yarının planını yapalım diye aradı yarın yolculuk var dedim birsz uyurum filan dedim sen bilirsin dedi resmen sonrada seni çok seviyorum filan dedi ama nafile sanki 10 yıllık evliyiz :(

Back
X