Benmi abartiyorum ?

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Selam kızçeler :KK15:
Hemen konuya girmek istiyorum yaklaşık iki senedir ilişki yaşadığım araya bazı kafa karışıklıkları girsede iliskimizdeki sorunları çözüp eski erkek arkadaşımla baristik kismet olursa agustosta yuzuk takmayi dusunuyoruz bunu ailemede belirttim. Kendisi uzman cavus ben hemsireyim abim bu ilişkiyi kabul etmekte zorlanıyor neymis işi çok tehlikeliymis neymis şehir şehir gezecekmişiz ve ben bunların hepsini düşündüğümü ve kabul ettigimi belirttim kendisine şimdi asıl konuya geliyorum kızlar erkek arkadaşım doğum günü hediyesi olarak bana bir telefon almis ve baktim eve geldi benim telefonumda yeni görünce şaşırdım abimin telefonu epeydir bozuktu ve bana fikir olarak senin telefonunu abine ver bunu kullan tarzında konuştu tabiki abim bu hediyeyi gördü ve beni bombalamaya başladı neymis nasil bu kadar basit olabiliyormuşum nasil böyle hediye kabul edermisim bende calisan bir insanmişim 'elin parasını öde ' dedi ve ben bu el kelimesini duyunca çok kırıldım ve sinirlendim:duduk: bende tepki göstermeye basladim diger taraftan annemde tabiki 'el' dedi sen nasıl böyle konuşursun o benim sevdiğim değer verdiğim bir insanı sırf ben seviyorum diye sende saygı duymak zorundasin dedim ve olay yerinden uzaklastim hayir yani kendi kiz arkadasi bize geldi ve ben saygıda kusur etmedim hep onun düşüncesine saygı duydum kizlar ben mi abartıyorum yoksa haklı mi siz olsaniz napardiniz:işsiz:

Abiler kızkardeşlerini genelde kıskanırlar yani kolay değil sanırım küçük kardeşini başka bir adamla düşünmek. Ama sana saygı duymak zorunda tabi. Eğer aranız iyiyse genelde oturun cici cici abicim niye böyle oluyor sen benim iyiliğimi istemiyor musun mutsuz mu olayım minvalinde konuşabilirsiniz. Abidir neticede ilişkiyi fazla yıpratmamak lazım

Daha resmiyete dökülmeyen bir ilişki olduğu için garipsemiştir abiniz.
Ben evlenmeden önce abim “kimseden bir şey kabul etme.” diye diye başımın etini yiyip, harçlık veriyordu hep:dondurma:
Ben sözlenmeden kabul etmezdim abimin huyunu bildiğim için, nitekim eşim sürekli telefonumun modelini eleştirip yenisini almak istiyordu kabul etmemiştim düğünden 1 hafta önce “reddetmezsin artık.” diye vermişti.:KK48:

Daha resmiyete dökülmeyen bir ilişki olduğu için garipsemiştir abiniz.
Ben evlenmeden önce abim “kimseden bir şey kabul etme.” diye diye başımın etini yiyip, harçlık veriyordu hep:dondurma:
Ben sözlenmeden kabul etmezdim abimin huyunu bildiğim için, nitekim eşim sürekli telefonumun modelini eleştirip yenisini almak istiyordu kabul etmemiştim düğünden 1 hafta önce “reddetmezsin artık.” diye vermişti.:KK48:
Ama bu bana gönderilmiş bir şey kabul edip etmemek bana kalmış tepkisi cok anormal geliyor :KK64:

Ağustosta yüzük takmayı düşünüyorsunuz daha. O senin sevgilin. Sevgilinden pahalı bir hediye kabul etmişsin. Abinin tepkisi buna. Zaten abi için kardeş vermek zor birde erkeklerin içini çok çok iyi biliyor haliyle. İş ciddiye bindiğinde abinde saygı duyar ama şu an için o gerçekten elin herifi. Yalnız bunu sende unutma. O el. Senin sevgilin. 2ay sonra kızlar telefonlarımı açmıyor diye buraya konu açma ihtimalin var ki zaten önceden kopmuşsunuz. Diğeri senin abin. Canın, kanın, senin için kurşunda yer adamda öldürür. Aileni her zaman bir adım önde tutmanın tavsiye ederim.

Abin abartmış ve çok karışıyor ,kendisi ne iş yapıyor ,
Çok normal bir şey aldığı hediye 15 -20 binlik telefın almadı ya ,
Abinin maddi gücü daha düşükse içerlemiş olabilir durumu

Hemen konuya girmek istiyorum yaklaşık iki senedir ilişki yaşadığım araya bazı kafa karışıklıkları girsede iliskimizdeki sorunları çözüp eski erkek arkadaşımla baristik kismet olursa agustosta yuzuk takmayi dusunuyoruz bunu ailemede belirttim. Kendisi uzman cavus ben hemsireyim abim bu ilişkiyi kabul etmekte zorlanıyor neymis işi çok tehlikeliymis neymis şehir şehir gezecekmişiz ve ben bunların hepsini düşündüğümü ve kabul ettigimi belirttim kendisine şimdi asıl konuya geliyorum kızlar erkek arkadaşım doğum günü hediyesi olarak bana bir telefon almis ve baktim eve geldi benim telefonumda yeni görünce şaşırdım abimin telefonu epeydir bozuktu ve bana fikir olarak senin telefonunu abine ver bunu kullan tarzında konuştu tabiki abim bu hediyeyi gördü ve beni bombalamaya başladı neymis nasil bu kadar basit olabiliyormuşum nasil böyle hediye kabul edermisim bende calisan bir insanmişim 'elin parasını öde ' dedi ve ben bu el kelimesini duyunca çok kırıldım ve sinirlendim:duduk: bende tepki göstermeye basladim diger taraftan annemde tabiki 'el' dedi sen nasıl böyle konuşursun o benim sevdiğim değer verdiğim bir insanı sırf ben seviyorum diye sende saygı duymak zorundasin dedim ve olay yerinden uzaklastim hayir yani kendi kiz arkadasi bize geldi ve ben saygıda kusur etmedim hep onun düşüncesine saygı duydum kizlar ben mi abartıyorum yoksa haklı mi siz olsaniz napardiniz:işsiz:
Abiniz sevgilinize bariz hınçlı?
Neden olabilir bu durum?
Kafa karışıklığı dediğiniz durum neydi?
Aldatma oldu mu?
Acaba öyle bir durum oldu abiniz öğrendi ondan mı?

Son düzenleme:
Bence de kabul etmeyin şimdiden altta kalırsanız en küçük tartışmada üste çıkıp yaptığı iyilikten dolayı ezilebilirsiniz. Gerek yok yani elin adamı gerçekten de sevgili de olsa evlenene kadar fazla güvenmeyin. Nikahtan dönenler, dönemeyip evlenip boşananlar vs vs. Başıma gelmez demeyin temkinli, gururlu ve değerli olun herzaman, ailenizi de ezmeyin elin adamı için, aşk cümleleri iyi hoş da geneli değmiyor.

ziyagil yalısı tarzı hayatlarınız yoksa ben de resmiyet olmadan pahalı hediyelere karşıyım.he bir şeye gerçekten ihtiyacın olur alır anlarım ama bu biraz gereksiz olmuş.olan olmuş artık bu olayda, çocuğun yüzüne bir saygısızlık yapmayın sen olanı biteni belli etme ona, ama söyle işte evlenicez para biriktirelim gerek yok vs diye.

Hiç kimse için ailenizle aranızı bozup kalp kırmayın sevdiğiniz olduğu onu yabancı gibi gördükleri için tepkiniz normal ama gerçekten hayat karşına ne çıkarır bilemezsin o yüzden kız erkek arkadaş sevgili farketmez herkes gider abin annen kalır yanında

İyi ki abim yok. Bu Türk erkeklerinin gereksiz baskısı insanı yıldırır.
İyi ki eşimin de ablası falan yok.
İsteyen istediği hediyeyi alır. Abinize konuşmak düşmez. Kaç yaşında kadınsınız artık.

Sen de bir yerde haklısın ama nişan filan olmadan aileler tam ailenin içinden olarak görmüyorlar keşke nişandan sonra alsaymış telefonu

Abiniz sevgilinize bariz hınçlı?
Neden olabilir bu durum?
Kafa karışıklığı dediğiniz durum neydi?
Aldatma oldu mu?
Acaba öyle bir durum oldu abiniz öğrendi ondan mı?
Hayır aldatma filan olmadi benim sevgimden yana biraz problemlerim vardi kaybedince sevdiğimi anladim abime daha sonra bu konuyu açtım hiç ayrılıktan söz etmedim, kiz arkadaşından para aldığına bile şahidim kiz zorla veriyordu ben yüzüne vurmak istemiyorum

Abin abartmış ve çok karışıyor ,kendisi ne iş yapıyor ,
Çok normal bir şey aldığı hediye 15 -20 binlik telefın almadı ya ,
Abinin maddi gücü daha düşükse içerlemiş olabilir durumu
Kendisi henüz öğrenci ki kendi kiz arkadasi zorla ona para verdiği zamanları biliyorum ben yüzüne vurmuyorum abiligi tuttu sanirim.

Kendisi henüz öğrenci ki kendi kiz arkadasi zorla ona para verdiği zamanları biliyorum ben yüzüne vurmuyorum abiligi tuttu sanirim.
Yetkinlik yüzünden gocunmuştur, rakibi değil eniştesi , siz eminseniz hayırlı uğurlu olsun 🐞

Back
X