Çok haklısın burnundan getir ..esnaf eşini fanusun içine koy işe kendin getir götür kimse temas etmesin..Merhaba arkadaşlar eşiniz esnaf olsa sağ ve sol esnaf komşuları bayan olsa ve o bayanlar sizle sadece selamlaşsa başka bir muhabbetiniz olmasa ve geçen bayanın biri kapıya kadar bir telaşla gelse ve sizi görüp geri dönse bugünde öbür bayan gelse br elinde sigara diğer elimde minnacık yırtılmış bir 200 lira ile gelse ve deseki yaa abi bunu yapıştır ben beceremiyorum dese ne dersiniz? Tabiki sinir olup çıktım eve geldim şuan bomba gibiyim biraz sonra eşim gelecek çok büyük kavga çıkacak ona göre ben esnafım bunlar normal diyor sen kıskançsın diyor ama bana sen yapıştır parayı diyebilirdi haksız mıyım sinirden ölmek üzereyim
Bence boşanın. Hatta dilekçe verin kadın esnaflar yasaklansın. Ne demek para yapıştır demek hem de evli bir adama. İnanmıyorumMerhaba arkadaşlar eşiniz esnaf olsa sağ ve sol esnaf komşuları bayan olsa ve o bayanlar sizle sadece selamlaşsa başka bir muhabbetiniz olmasa ve geçen bayanın biri kapıya kadar bir telaşla gelse ve sizi görüp geri dönse bugünde öbür bayan gelse br elinde sigara diğer elimde minnacık yırtılmış bir 200 lira ile gelse ve deseki yaa abi bunu yapıştır ben beceremiyorum dese ne dersiniz? Tabiki sinir olup çıktım eve geldim şuan bomba gibiyim biraz sonra eşim gelecek çok büyük kavga çıkacak ona göre ben esnafım bunlar normal diyor sen kıskançsın diyor ama bana sen yapıştır parayı diyebilirdi haksız mıyım sinirden ölmek üzereyim
Hani laubalilik?Evet biliyorum tabiki 3 ay oldu devir alalı ama ben kadınken bukadar samimi olmamışken bu ne laubalilik ona kızıyorum
Hangi samimiyet?Ya anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz eşinize aranıza mesafe koy diyorsunuz bu ne samimiyet ona kızgınlığım
Tekrar ediyorum bence boşanmalısınız. Bir insan bir insana nasıl gülümser. Çok yanlış şeyler bunlar.Haa bu arada geçenlerde de yandaki esnaf bayanla birbirine bakıp gülümserken yakaladım hatta neden gülüyorsunuz fiyr sordum biraz önce biri geçti onun için onun hakkında konuşmuştuk geçen dedi hiç inanmadım
Çünkü esnaflığın e sinden anlamıyorsunuzYa ne kadar kolay iki dakikada duyar kasıyorsunuz sevgili KADINLAR yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yaparsanız sevinirim amacım tartışma ortamı yaratmak değil seviyeli cevaplar bekliyorum
Seviyesiz cevap yok konunuzda. Sevişmişler gibi panik olmayın. Bi sakinleşin.Ya ne kadar kolay iki dakikada duyar kasıyorsunuz sevgili KADINLAR yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yaparsanız sevinirim amacım tartışma ortamı yaratmak değil seviyeli cevaplar bekliyorum
İstememe nedeni açık değil mi? Olmayacak şeylerden sorun çıkaran tipsinizBirde tabi bunlara ek olarak eşiniz işyerine gelmeniizi istemiyor kıskançlıkla alakalı değil hemen saldırıya geçmeyin
Alıntı yapsanız kime cevap verdiğinizi anlasak. üstüme alınamıyorum böyle oluncaYa ne kadar kolay iki dakikada duyar kasıyorsunuz sevgili KADINLAR yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yaparsanız sevinirim amacım tartışma ortamı yaratmak değil seviyeli cevaplar bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?