Benmi abartıyorum

Ya ne kadar kolay iki dakikada duyar kasıyorsunuz sevgili KADINLAR yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yaparsanız sevinirim amacım tartışma ortamı yaratmak değil seviyeli cevaplar bekliyorum

Dikkatli okuduk zaten. Ortada kıskanç ve paranoyak bir eşin kuruntuları haricinde hiçbir şey yok. Laubalilik diyorsunuz nerde ne laubalilik yapılmış? Bütün kadınların kocanızda gözü var tavrınız hiç hoş değil. Eşiniz sizi iş yerinde istememekte çok haklı. Gelince huzur bozuyorsunuz belli ki.

Ayrıca kime cevap vermek istiyorsanız sağda cevapla seçeneğini kullanmanız daha iyi olur. Böyle kime yazdığınız anlaşılmıyor

Hımm bende alıntıya basıyorum bu yüzden olmuyor demek ki teşekkür ederim

Ya ne kadar kolay iki dakikada duyar kasıyorsunuz sevgili KADINLAR yazdıklarımı dikkatli okuyup yorum yaparsanız sevinirim amacım tartışma ortamı yaratmak değil seviyeli cevaplar bekliyorum
Abla sen oldu olacak her sabah kocanla erkenden kalk dükkana git. İçin rahat etmeyecek böyle.

Telaşla birinin gelip sizi görüp gitmesi bana da şüpheli gibi geldi ama büyük kavga olucak şekilde değil de sakin bir şekilde aklınızdakileri sormanizi tavsiye ederim. Bazılarının konuda "asıl soruyu" görüp ona yorum yapmaları biraz zaman alabilir uyarayım :)

Kocanızla konuşan her kadına yürüyen cinsellik gözüyle bakmak nasıl bir kafa yapısıdır. Adam esnafmış yani bence gayet normal şeyler. Bana böyle kıskançlıklar falan çok itici geliyor. Üzgünüm ama çok iticisiniz.

Valla bir tek siz anladınız teşekkür ederim

Konu sahibi ün saldıysa etrafta demek. Kadın çekinmiştir.

Yaa hiç sormayın eşimle her konuşanı cinsellik yaşıyor gibi hayal ediyordum pess

Birde tabi bunlara ek olarak eşiniz işyerine gelmeniizi istemiyor kıskançlıkla alakalı değil hemen saldırıya geçmeyin
1-sigarayla geldi
2-para yapıştır dedi
3-gülümsedi
4-eşim beni dükkanda istemiyor

5,6,7 diye gidecek muhtemelen. Haksız bulununca yeni şeyler çıkartan konu sahiplerine alışkınız biz buralarda.

Eşinizle konuşun ama tartışmadan ve ne konuda rahatszılık hissettiginizi anlatın .bayanların 6.hissi kuvvetli oluyor demekki kötü bişeyler zevmişsiniz o ortamda

1-sigarayla geldi
2-para yapıştır dedi
3-gülümsedi
4-eşim beni dükkanda istemiyor

5,6,7 diye gidecek muhtemelen. Haksız bulununca yeni şeyler çıkartan konu sahiplerine alışkınız biz buralarda.
Ee kocanız eve gelen tamirciden kıskanıyor vem yapınca suç öylemi mafem öyle oda koysun herkesle araya mesafeyi aynı şeyi bana başka bir erkek yapsa ne yapardı acaba değil mi

Eşinizle konuşun ama tartışmadan ve ne konuda rahatszılık hissettiginizi anlatın .bayanların 6.hissi kuvvetli oluyor demekki kötü bişeyler zevmişsiniz o ortamda
Anlattım canıö herzman uyarıyorum inadına yapıyor sanki kızgınlığım bu sebepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…