Sizin tabirinizle yapış yapış oldukları bir durum göremedim. Baskılarla ve kontrol etme çabalarıyla eşinizi kendinize bağlı tutamazsınız. Sadece kendinizden soğutursunuz. Eşiniz sizi şüpheye düşürecek hareketlerde bulunuyorsa sessizce takipte kalın tabii ki fakat anlattıklarınızda inanın hiçbir şey yokEe huyunu biliyorsun eşinin ne gerek var peki resmiyetini koru değil mi böyle yapış yapış olmaya gerek var mı?
Sizin cevabınıza istinaden yazdım yazdığınız cevabı okursanız anlarsınız paranoyakta sizsiniz bu aradaCinsellik yaşamak ne alaka? Okuduğunuzu iyi anlayın. Kocanızla konuşan her kadına tehlikeli gözüyle bakıyorsunuz. Bildiğimiz paranoyaksınız. Bu kafayla devam edersiniz vay halinize.
Heh işte bu da 5 oldu mesela. 6’yı merakla bekliyorum.Ee kocanız eve gelen tamirciden kıskanıyor vem yapınca suç öylemi mafem öyle oda koysun herkesle araya mesafeyi aynı şeyi bana başka bir erkek yapsa ne yapardı acaba değil mi
Bilmem mi, boyu kadar çocuk sahibi polis abeyy numarasını vermedi, her gün işimiz oluyordu bi ara halbuki. Karısı kıskanıyormuş. Allahım sana geliyorum.Kocası söylemiştir benim hanım kıskanç, size sarmasın görünce uzak durun diye.
Kocanız uyarmıştır işte dedik ya.Ee hadi soruyorum sevgili arkadaşlar peki o bayan beni görünce neden U dönüşü yaptı hadi cevap bekliyorum ılımlı yaklaşan bayanlardan beni tanımıyorlar yani huyumu suyumı
Bende sordum cevap alamadım siz eşinize guvenmiyormusunuz ?Ee hadi soruyorum sevgili arkadaşlar peki o bayan beni görünce neden U dönüşü yaptı hadi cevap bekliyorum ılımlı yaklaşan bayanlardan beni tanımıyorlar yani huyumu suyumı
Bence sizde o baynlarla samimiyet kurun nasıl insnlar oldugunu anlarsınız belki içiniz rahatlar o zaman tanımadıgınız için belki böyle hissediyorsunuzAnlattım canıö herzman uyarıyorum inadına yapıyor sanki kızgınlığım bu sebepten
Yok canım hiç ünlenmedim daha benim Kemalim yapmaz diyip oturayım değil mi esra erolu hiç izlemiyorsunuz sanırım siz hayata dönünKonu sahibi ün saldıysa etrafta demek. Kadın çekinmiştir.
Yok cidden ne yazdığımı algılamıyorsunuz. O yüzden daha fazla değerli parmaklarımı sizin için yoramayacağım. Eşinize de sabırlar diliyorum.Sizin cevabınıza istinaden yazdım yazdığınız cevabı okursanız anlarsınız paranoyakta sizsiniz bu arada
Benim Kemalim yapmaz diyenleri çok gördükBende sordum cevap alamadım siz eşinize guvenmiyormusunuz ?
Evet ayrı frekanslardayız sanırım siz zahmet edip yorulmayın lütfen iyi geceler sizeYok cidden ne yazdığımı algılamıyorsunuz. O yüzden daha fazla değerli parmaklarımı sizin için yoramayacağım. Eşinize de sabırlar diliyorum.
Tabi ki kemalim yapmaz demeyin ama böyle de yaşanmaz.Yok
Yok canım hiç ünlenmedim daha benim Kemalim yapmaz diyip oturayım değil mi esra erolu hiç izlemiyorsunuz sanırım siz hayata dönün
Ama dikkat ettiyseniz "telaşla geldi ve beni görünce gitti "diyor, beni görünce telaşlandi demiyor.Konu sahibi ün saldıysa etrafta demek. Kadın çekinmiştir.
sen kıskan o zaman bacım, senin kemal yapar .. yapmayıp kötü olacağıma yapıp olayımder sonunda oda insan dimi...Benim Kemalim yapmaz diyenleri çok gördük
yok yok doğru anladınız bemi gördü ve telaşla geri dönüş yaptıAma dikkat ettiyseniz "telaşla geldi ve beni görünce gitti "diyor, beni görünce telaşlandi demiyor.
Aynı semtte esnaflar sabah beraber dükkan açarlar ..birbirleriyle selamlaşir gülümsemeler..arada birisinin telefonu bozulur diğer esnaf arkadaştan kullanabilirmiyim seninkini diye rica eder..para bozdurmak için birbirlerine uğrarlar..hatta ara birbirlerine çay ismarlarlar boş vakitlerde dükkanın önünde oturup muhabbet edebilirler..komşuluk ilişkisi gibi ..bunlar çok çok normal ve insancıl şeyler ..eğer eşinizle bu sebeplerden ötüru kavga etmeye hazirlaniyorsaniz gerçekten eşinize Allah kolaylık versinHaa bu arada geçenlerde de yandaki esnaf bayanla birbirine bakıp gülümserken yakaladım hatta neden gülüyorsunuz fiyr sordum biraz önce biri geçti onun için onun hakkında konuşmuştuk geçen dedi hiç inanmadım
Ee hadi soruyorum sevgili arkadaşlar peki o bayan beni görünce neden U dönüşü yaptı hadi cevap bekliyorum ılımlı yaklaşan bayanlardan beni tanımıyorlar yani huyumu suyumı
Ne diyim siz hayata pembe gözlükler ile bakmaya devam edin :=)sen kıskan o zaman bacım, senin kemal yapar .. yapmayıp kötü olacağıma yapıp olayımder sonunda oda insan dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?