Benmi abartıyorum

Ee huyunu biliyorsun eşinin ne gerek var peki resmiyetini koru değil mi böyle yapış yapış olmaya gerek var mı?
Sizin tabirinizle yapış yapış oldukları bir durum göremedim. Baskılarla ve kontrol etme çabalarıyla eşinizi kendinize bağlı tutamazsınız. Sadece kendinizden soğutursunuz. Eşiniz sizi şüpheye düşürecek hareketlerde bulunuyorsa sessizce takipte kalın tabii ki fakat anlattıklarınızda inanın hiçbir şey yok

Cinsellik yaşamak ne alaka? Okuduğunuzu iyi anlayın. Kocanızla konuşan her kadına tehlikeli gözüyle bakıyorsunuz. Bildiğimiz paranoyaksınız. Bu kafayla devam edersiniz vay halinize.
Sizin cevabınıza istinaden yazdım yazdığınız cevabı okursanız anlarsınız paranoyakta sizsiniz bu arada

Ee kocanız eve gelen tamirciden kıskanıyor vem yapınca suç öylemi mafem öyle oda koysun herkesle araya mesafeyi aynı şeyi bana başka bir erkek yapsa ne yapardı acaba değil mi
Heh işte bu da 5 oldu mesela. 6’yı merakla bekliyorum.

Bu arada eve tamirci gelince eşim benim de yalnız olmamı istemez. Bu kıskançlıktan değil kötü niyetli insanların zarar verebileceğinden korktuğu için. Sizinki kıskançlıktan yapıyorsa ikinizin davranış biçimi de normal değil.

Kocası söylemiştir benim hanım kıskanç, size sarmasın görünce uzak durun diye.
Bilmem mi, boyu kadar çocuk sahibi polis abeyy numarasını vermedi, her gün işimiz oluyordu bi ara halbuki. Karısı kıskanıyormuş. Allahım sana geliyorum.

Ee hadi soruyorum sevgili arkadaşlar peki o bayan beni görünce neden U dönüşü yaptı hadi cevap bekliyorum ılımlı yaklaşan bayanlardan beni tanımıyorlar yani huyumu suyumı

Anlattım canıö herzman uyarıyorum inadına yapıyor sanki kızgınlığım bu sebepten
Bence sizde o baynlarla samimiyet kurun nasıl insnlar oldugunu anlarsınız belki içiniz rahatlar o zaman tanımadıgınız için belki böyle hissediyorsunuz

Sizin cevabınıza istinaden yazdım yazdığınız cevabı okursanız anlarsınız paranoyakta sizsiniz bu arada
Yok cidden ne yazdığımı algılamıyorsunuz. O yüzden daha fazla değerli parmaklarımı sizin için yoramayacağım. Eşinize de sabırlar diliyorum.

.neyse olumlu Yada olumsuz yorum yapan arkadaşlar teşekkürler herkes kendi fikrini sundu ama bana göre uygun değil eşim benim nasıl davranmamı istiyorsa kendide öyle olmalı diye düşünüyorum

Aynı semtte esnaflar sabah beraber dükkan açarlar ..birbirleriyle selamlaşir gülümsemeler..arada birisinin telefonu bozulur diğer esnaf arkadaştan kullanabilirmiyim seninkini diye rica eder..para bozdurmak için birbirlerine uğrarlar..hatta ara birbirlerine çay ismarlarlar boş vakitlerde dükkanın önünde oturup muhabbet edebilirler..komşuluk ilişkisi gibi ..bunlar çok çok normal ve insancıl şeyler ..eğer eşinizle bu sebeplerden ötüru kavga etmeye hazirlaniyorsaniz gerçekten eşinize Allah kolaylık versin

Ee hadi soruyorum sevgili arkadaşlar peki o bayan beni görünce neden U dönüşü yaptı hadi cevap bekliyorum ılımlı yaklaşan bayanlardan beni tanımıyorlar yani huyumu suyumı

Eşiniz anlatmıştır ne kadar kıskanç olduğunuzu veya her gidişinizde kadınlara gözlerinizle olumsuz enerjiyi vermişsinizdir. Çok kez yazıldı size zaten bu sorunun cevabı

Şöyle bir örnek vereyim bizzat başıma geldi bu u dönüşü olayı. Eski iş yerimde şefimiz vardı eşi aşırı kıskançtı. Haftada bir kontrole gelir hepimizi gözleriyle tehdit ederdi resmen. Evrak imzalatmak için odasına gittim baktım içeride eşi var kapıdan döndüm erkek bir arkadaşımdan rica ettim o götürdü. Ben gitsem ya takışacağız ya sinirlerim bozulacak yoktan yere. Sizin huyunuzu suyunuzu bilmek için sizinle zaman geçirmiş olmaları veya sizi çok iyi tanıyor olmaları şart değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…