Benmi abartıyorum

benim eşim de esnaf, ofisin olduğu mahalle de cıvıl cıvıl valla. nadir de gitsem esnaf muhabbetlerine bayılıyorum
karşıda eczane var, çalışan kadın da eşimin lise arkadaşı. o da evli ama gittiğimde selamlaşırım bir muhabbetim yok
birleşip kahvaltı filan yaptıkları oluyor bir kaç esnafın.
yani sizi rahatsız eden nedir? anlattıklarınızı geçerli sebep olarak görmedim.
bende yoğun bakımda çalıştım iki sene, kapalı ortamda kadın erkek muhabbet sohbet çalıştık hep.
siz daha önce çalıştınız mı?
yani birine gülmüş, biri gelmiş yardım istemiş.. hiçbir gariplik yok kendimce. hiç oturup muhabbet etmesinler mi sizce? ya da eşiniz surat asık tavırlı biri mi olsun herkese karşı. eğer rahatsız eden ciddi durumlar varsa tabii fazla samimi olmayı gereksiz bulurum. ama anlattıklarınız gibi şeylerde değil

hiç de kavga çıkaracak konular değil .
Adamın dükkanına gitmeyin çok katlanamıyorsanız .
Eşim de esnaf .
bin türlü insan geliyor .
veteriner kliğinimiz var .
ne yapayım . oturup dükkanı mı bekleyeyim .
kocana güveneceksin . güvenmiyorsan boşanacaksın artık . yapacak bi şey yok. adamı rahat bırak.

Al dedi git dedi o esnafları naparsan yap dedi
Pandemi akli melekelerimizle oynadı,herkes delirdi herkess:S
Normal değilsiniz asla.

acınızdan ölseniz yine kıskanka duygusunu bir gram belli etmemelisiniz, gidin her gün dükkana

Bekar erkek kuzenlerime okumaları için burayı tavsiye edecem artık. Az kaldı
Ben normal erkek arkadaşlarıma bahsediyordum bdvdeki konulardan .

Delirmişsin sen, takip etme kkyı dediler

Saçma konulara laf yok ama burayı takip ettiğim için deliren ben oluyorum iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…