- 29 Ekim 2015
- 72
- 13
- 3
- Konu Sahibi NoThing2Lose
-
bence nışanlınızı vazgeciremiyorsanız laf arasında melikeye durumdan rahatsız olduğunuzu ifade edinNişanlım aşırı aileci kendimden 5 yas buyuk gorumcem var her hayalimize planlarimiza nisanlim onuda mutlaka dahil ediyor ne dersem diyim herseyde kardesini araya katiyor ama onlarla ilgili gezmelerine beni katmaz. benim dediğim şeylerde gidelim ama melike de gelsin sana bunu alırım ama melikeyede alırım diyo. yani herşey şartlı luna parka gidelim guzel bi gun geçirelim dedim iyi olur melikede gelir hep birlikte eğleniriz diyor ben ise nişanlılığın tadını çıkarmak istiyorum birlikte başbaşa vakit geçirelim istiyorum kim nişanlısıyla vakit geçirmek istemezki?evlenince ya daha kötü olursa diye korkuyorum bunlar normalmi yoksa benmi abartıyorum
Bu Melike gerdeğe de gelir...
Görümceye de yüzük takmak lazım..Sürekli nisanlin yanında bi yandasla geliyo. .
Irzina gecersin diye mi korkuyor acaba ki
Tirbiyesiz
Evlenince ne olacağı ortada aslında ama her zaman kendime kızdım ben abartıyorumdur diye yüzük atmakta istemiyorum nasıl düzelir onuda bilmiyorumGerçekten bu adamla evlenince sade bi hayatın olacagina emin misin ? Hayır adam sinyalleri cakiyorda. .
bi iki kere konuşmayı denedim ama hemen konuyu kapatıyor suçlu benmişim gibi bana kızıyorhiç abartmıyorsun bence konuş nişanlınla
ablası degil kardesi melike.melikeyle benim aramda 5 yaş var ama bizi hep aynı kefeye koyuyor sanki ikimizde kardesiyizAy kardesimde boyle olsun insallahTovbe estagfurullah saka yaptim Allah'im.
Tabi ki haklisiniz. O ne oyle insan gicik degilse de gicik kapar kadina. Acaba ablasinin bir problemi sorunu filan var da yalniz kalmasin, kendini kotu hissetmeain diye mi yapiyor. Ki oyle olsa bile denge kurmali. Kuramiyorsa alsin yanina ablasini bir omur diz dize otursun
beni tutacağını sanmıyorum kardesi varken.suçunu kabul bile etmiyor beyefendi.ona göre herşey cok normalevlenincede aynen devam edecek canım, aynen düşündüğün gibi... sonra sen melikeye uyuz olacaksın, tartışacaksınız. eşin arada kalacak hatta melikenin tarafını tutacak, bol bol kavga edeceksiniz :)
ablası degil kardesi melike.melikeyle benim aramda 5 yaş var ama bizi hep aynı kefeye koyuyor sanki ikimizde kardesiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?