- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi NoThing2Lose
-
bana değer vermeyen bi aileye anlatsamda umursamazlar biliyorum.aileme gore daha cok deger veriyor gibi tek sorun bu
nişandan sonra böyle oldu
konuşsamda anlamıyorkianneme derdimi anlatabilsem onada anlatamıyorum bugün ilk defa annem evlende kurtulayım senden dedi ne kadar zoruma gitti anlatamam sonra özür diledi ama kalbim kırıldı bi kere. kendimi okadar caresiz değersiz hissediyorumki bıraksalar ağlayacam o kıvamdayım
direk gelmesin diyemiyorum belkide bu yönden hata bende ama yapamıyorum farklı sekillerde tartisma cikariyorum en buyuk lafım kendimize vakit ayıramıyoruz oluyor bundanda anlaması gerek oyle deyince bi iki kere cafeye götürdü başbaşa ama benim anlatmak istedigim cok farkli cafeye kardesi gelseydide sıkıntı olmazdı benim istedigim ömrümüz boyunca unutamadıgmz anılarımız olsun mesela bahsettigm gibi luna park cift olarsk gitsek daha romantik olmazmi kardesi olunca bi snı olmazkipeki nişanlınıza bunu söylediniz mi
sanki siz içten içe kızıyorsunuz ama melike gelmesin demiyorsunuz gibi geldi
Aile sorunlari da var anlasilan. Bence sen her seyi birak kenara okuluna odaklan, bitir ve guzel bir is bul. Sakin is bulmadan da evlenme. Bir kendi ayaklarinin uzerinde dur, kendi hayatini kur, sonrasini dusunursun. Ama emin olmadan sakin evlenme lutfen.
direk gelmesin diyemiyorum belkide bu yönden hata bende ama yapamıyorum farklı sekillerde tartisma cikariyorum en buyuk lafım kendimize vakit ayıramıyoruz oluyor bundanda anlaması gerek oyle deyince bi iki kere cafeye götürdü başbaşa ama benim anlatmak istedigim cok farkli cafeye kardesi gelseydide sıkıntı olmazdı benim istedigim ömrümüz boyunca unutamadıgmz anılarımız olsun mesela bahsettigm gibi luna park cift olarsk gitsek daha romantik olmazmi kardesi olunca bi snı olmazki
Aileci bir erkekle sakın evlenmeyin çünkü aile olmanın ne demek olduğunu anlayamazsınız. O evde sadece misafir konumunda olursunuzNişanlım aşırı aileci kendimden 5 yas buyuk gorumcem var her hayalimize planlarimiza nisanlim onuda mutlaka dahil ediyor ne dersem diyim herseyde kardesini araya katiyor ama onlarla ilgili gezmelerine beni katmaz. benim dediğim şeylerde gidelim ama melike de gelsin sana bunu alırım ama melikeyede alırım diyo. yani herşey şartlı luna parka gidelim guzel bi gun geçirelim dedim iyi olur melikede gelir hep birlikte eğleniriz diyor ben ise nişanlılığın tadını çıkarmak istiyorum birlikte başbaşa vakit geçirelim istiyorum kim nişanlısıyla vakit geçirmek istemezki?evlenince ya daha kötü olursa diye korkuyorum bunlar normalmi yoksa benmi abartıyorum
direk gelmesin diyemiyorum belkide bu yönden hata bende ama yapamıyorum farklı sekillerde tartisma cikariyorum en buyuk lafım kendimize vakit ayıramıyoruz oluyor bundanda anlaması gerek oyle deyince bi iki kere cafeye götürdü başbaşa ama benim anlatmak istedigim cok farkli cafeye kardesi gelseydide sıkıntı olmazdı benim istedigim ömrümüz boyunca unutamadıgmz anılarımız olsun mesela bahsettigm gibi luna park cift olarsk gitsek daha romantik olmazmi kardesi olunca bi snı olmazki
evlensekte okuyabilirsin dedi o konuda sıkıntı olmsz dedi baştan konuştuk bunları ailemle problemlerim yeni basladı once boyle degildi ailem bi kere babam halama benim icin kocasına muhtac olmayi ogrensin dedi bi baba bunları nasil diyebilir hic kızmayan babam sürekli kızmalara basladı kendimi okadar yalniz mutsuz hissediyorumkiKatiliyorum egtim durumunu yeni gordum, once okul ve is olsun sizin icin. Kesinlikle ise girmeden kendinizi saglama almadan evlenmeyin. Hele hele kendi ailenizle sorunlariniz varken ve nisanliliginizda sorunlar yasarken.
Bakin hayatta insanin basina ne gelirse hep kendi secenekleri sonucunda gelir, o yuzden kendinizi saglama alin kimseye mecbur veya muhtac kalmayin.
Okulu bitirip ise girin mesela, ayaklariniz yere bassi o kustah nisanli ''sana sunu alacam ama ayip olmasi Melikeye de alicam ''dediginde cok sukur maasim var kendim alirim git sen kardesine ne aliyorsa al diyebilesiniz.
sesimi çıkartmayı okadar istiyorumki kac defa mesajları yazıp sildigimi hatırlıyorum ama dediginiz gibi baska laflarla degilde dogrudan anlatmam gerekiyorvalla ne nisanli size evlenecekmis gibi davraniyor nede siz nisanliya kocaniz olacak adam gibi davrniyorsunuz. Yani evlilik yolundaki iki insanin artik bu tarz seyleri asmis olmasi lazim.
Nisanli bildigin annesinin kardesinin baskisindan lafindan cikmiyor, sizde ayip olmasin bilmem ne modundasiniz hala lafinizi acikca soylemeye cekiniyorsunuz. Korkunuz ne anlamadim ki, boyle giderse tepenize cikar o Melike de o nisanlida ben soyleyim.
Cikarin sesinizi biraz canim aaaaaa
evlensekte okuyabilirsin dedi o konuda sıkıntı olmsz dedi baştan konuştuk bunları ailemle problemlerim yeni basladı once boyle degildi ailem bi kere babam halama benim icin kocasına muhtac olmayi ogrensin dedi bi baba bunları nasil diyebilir hic kızmayan babam sürekli kızmalara basladı kendimi okadar yalniz mutsuz hissediyorumki
oda cok kötüymüş gerci benim görümcemde balayına gelmek istese nisanlim götürü.benim nişanlımda tam o adamın kafadan ama görümcem bu kadarınıda yapmaz diye düşünüyorumBir zamanlar bir üye vardı. Görümce derdi bizim bile derdimiz olmuştu. Adını hatırlayamadım. Görümcesi balayına gelmek istiyordu eşide götürmüştü. Balayında korkuyorum diyip aralarında yatmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam okul bahane edip yanlarına taşınmıştı. Belki uç bir örnek oldu ama heryere gelsin demesi hatırlattı. Bol bol evinde göreceğin kesin bu görümceyi.
Evlenince melikeye duskunlugu kalmaz.benimde eşim annesiyle boyleydi.evlenince birbiriniz icin tek olursunuz merak etme.hatta bi sure sonra basbasalikta o kadar rutinlesirsiniz ki melikeyi arar olursunuz:)Nişanlım aşırı aileci kendimden 5 yas buyuk gorumcem var her hayalimize planlarimiza nisanlim onuda mutlaka dahil ediyor ne dersem diyim herseyde kardesini araya katiyor ama onlarla ilgili gezmelerine beni katmaz. benim dediğim şeylerde gidelim ama melike de gelsin sana bunu alırım ama melikeyede alırım diyo. yani herşey şartlı luna parka gidelim guzel bi gun geçirelim dedim iyi olur melikede gelir hep birlikte eğleniriz diyor ben ise nişanlılığın tadını çıkarmak istiyorum birlikte başbaşa vakit geçirelim istiyorum kim nişanlısıyla vakit geçirmek istemezki?evlenince ya daha kötü olursa diye korkuyorum bunlar normalmi yoksa benmi abartıyorum
oda cok kötüymüş gerci benim görümcemde balayına gelmek istese nisanlim götürü.benim nişanlımda tam o adamın kafadan ama görümcem bu kadarınıda yapmaz diye düşünüyorum
Evlenince melikeye duskunlugu kalmaz.benimde eşim annesiyle boyleydi.evlenince birbiriniz icin tek olursunuz merak etme.hatta bi sure sonra basbasalikta o kadar rutinlesirsiniz ki melikeyi arar olursunuz:)
babamgil hic karsi cikmadi verirlerkende sıkıntı yaşamadık annesi flnda cok iyi beni düşünüyorlar.bi görümceme bu kadar düşkün olması beni cok yoruyorBelkide ironik olarak demistir babaniz bu yasta evlenmeye kalkiyor kocasina muhtac olsunda gorsun gibi, neyse oyle bile olsa hos degil. Aileniz karsimiydi bu brliktelige ? Bana sanki pek riza gostermemisler gibi geliyor. Eskilerin bir bildigi varki nisanliligi uzatmayin demisler siz hemen evlenmeyecektinir madem neden nisan taktiniz bi okulun bitmesini bekleseydiniz.
Ayrica saf olmayin kendi agizinizla ailemle aram bozuldu diyorsunuz, kendi anne babaniz bakin, durumlar degisince davranislari , yaklasimlari nasilda degisiyor. Anne baba kanindan canindan yani. Kaldiki elin adami icini bilemeyiz nasil guvenipte kendinizi saglama almadan nikahi altina gireceksiniz hele de oyle ariza bir ailesi varken. Sizin gencliginizi omrunuzu yer bitirir o Melike ve ailesi bende demesi. Sakin sakin okul bitmeden is bulmadan onlara muhtac evlenmeyin sakin, yakarsiniz hayatinizi.
babamgil hic karsi cikmadi verirlerkende sıkıntı yaşamadık annesi flnda cok iyi beni düşünüyorlar.bi görümceme bu kadar düşkün olması beni cok yoruyor
melikede biraz kıskanıyor gibi geldi eskidn oda böyle degildi tabi bunu abisine diyemem ama oda anlıyordurGörümcenizin bu kadarını yapmadığını düşünün. Bu nişanlınızı değiştirmez ki.
Bugün Melike, yarın başkası-annesi-teyzesi vs
Önemli olan nişanlınızın mantığını kullanıp melikeye hayır demesi
Nişanlınızın yaptıklarını sineye çekip üçüncü kişilerden normal davranmasını beklerseniz mutsuz olursunuz.
Melike kac yasindaBen pek emin degilim evlenince bu huyunun gececeginden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?