benmi abartıyorum :(

Hiç abartmıyosun yol yakınken dön bune böyle ömrüm boyunca aranızdamı olcak

konuşsamda anlamıyorki anneme derdimi anlatabilsem onada anlatamıyorum bugün ilk defa annem evlende kurtulayım senden dedi ne kadar zoruma gitti anlatamam sonra özür diledi ama kalbim kırıldı bi kere. kendimi okadar caresiz değersiz hissediyorumki bıraksalar ağlayacam o kıvamdayım

Duzelmesi icin ücünüz beraberken tut nisanlinin eline onden onden yuru. Adami tut dudaklarina yapis birakma. O da sizin yaninizda armut gibi kalsin

Ne okuyorsun baktim ogrenciymissin? Niye hemen nisanlandin ki be canim okulun bi bitseydi, bir ise girseydin. Annen melikenin hep sizle olmasina bir sey demiyor mu? Valla bilemedim biraz daha sans ver yoksa yol ver gitsin. Omur boyu cekilmez bu melike.

yüzük atmayıda istemiyorum düzelsin diye ne yapabilirim. her yönden iyi ama sadece bu yönünü sevmiyorum buda basit bişede degil
Bak canım benim eşimde aynıydı nişanımı düğünümü hep annesinin istediği gibi yaptı kardeşi hep ön plqnda hep yanında ama değişmiyo değişmez bence şimdiki aklım olsa açık açık konuşur rahatsız olduğumu söylerdim baktım değişmiyo bırakırdım kırk sefer gelmiyoruz bu dünyaya gelmişken güzwl yaşamalıyız kendimizden değwrli kimse olmamalı

son sınıfım.ailemde eskisi kadar deger vermiyor bana verince artik ben onların kızları değilmişim gibi davranıyorlar.beni anlayacaklarını sanmadığım ve onları üzmek istemediğimden anlatamıyorum herşeyi içime atıyorum

bence de abartmıyorsunuz kim olsa rahatsız olur. her şeyin bir dozu vardır. görümceniz nerde bulunup nerde bulunmayacağını bilmeli. eşiniz de bunu normal karşılıyorsa durum vahim. insanlar değişmez. evlenince de aynı zihniyet büyük ihtimal devam edecektir. yine de önceden direk nişanlınıza bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin. belki farkında da olmayabilir bu yanlışlığın. anlayış gösterip size hak verirse ve aynı şeyler tekrarlanmazsa sorun çözülmüş demektir. aksi takdirde evliliğinizi sineye çekerek devam ettirmek zorunda kalırsınız.

böyle olunca mutlu bi evlilikte olmuyor degilmi inanın ne yapacağımı şaşırdım

böyle olunca mutlu bi evlilikte olmuyor degilmi inanın ne yapacağımı şaşırdım
Mutlulıkmu eğwr uzak pturcaklarsa sıkıntı olmaz o kadar ama benim gibi devamlı dipdipe olursan bitek uyurken kocan sana sarıldığı zaman mutluluğu hissediyosun oda bazı zamanlar yaşadıkların onun yüzünden diye aklına gelirse o bile mutlu etmiyo boşlukta gibi hissediyosun kendini en azından ben öyleyim

o yokmuş gibi davranın nişanlınızla ilgilenin samimi davranın onu istemediğinizi anlasın o ne be öyle yapışık kardeşler gibi oldu olacak evlenince nüfusunuza geçirin

görümcem iyi gibi ama nişanlımın niye boyle yaptigini bilmiyorum sonucta artik ailesi ben olacam deger vermesi gerekmiyormu

görümcem iyi gibi ama nişanlımın niye boyle yaptigini bilmiyorum sonucta artik ailesi ben olacam deger vermesi gerekmiyormu
elbette değer vermesi gerekiyor. nişanlılık dönemi bunu anlamak için iyi bir fırsat. bence bu dönemde içinize sinmeyen her türlü durumu nişanlınızla güzel bir dille konuşun. konuşarak çözebiliyorsanız bu olumlu bir şeydir. ilerleyen dönemlerde de sorunlar olacaktır mutlaka ama iki kişi oturup konuşup çözebiliyorsa anlaşma olur, evlilik yapılır

Olmaz oyle aile anlat lutfen. Nereye kadar boyle gidecek? Bilsinler ona gore ya oturulup konusulsun ya da sen daha yol yakinken hayatina bak. En kisa surede annenle babani al karsina anlat bence.

abartiyormus taa eskiden beri mi boyle, sevgiliyken falandami sizle takiliyordu bu kiz kardes yoksa nisan olduktan sonrami katildi araniza bu kadar ?

peki nişanlınıza bunu söylediniz mi

sanki siz içten içe kızıyorsunuz ama melike gelmesin demiyorsunuz gibi geldi

Olmaz oyle aile anlat lutfen. Nereye kadar boyle gidecek? Bilsinler ona gore ya oturulup konusulsun ya da sen daha yol yakinken hayatina bak. En kisa surede annenle babani al karsina anlat bence.
bana değer vermeyen bi aileye anlatsamda umursamazlar biliyorum.aileme gore daha cok deger veriyor gibi tek sorun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…