- Konu Sahibi NoThing2Lose
-
konuşsamda anlamıyorkiAy ben ablayim da melikeyi de abla sandim ondan galiba
Valla ben deliyimdir, bana bir melike der iki melike der hadi Allah'in hakki 3tur derim 3 melikeyi de der ama 4.de yeri gogu inletirim. Tutarim o melikenin kolundan getiririm benimkinin de elini, melike melike melike ben senle mi nisanlandim melikeyle mi, derim, tutustururum ellerini de, ceker giderim. Bak ben cinnet gecirdim burada ama dur simdi ben iyi bir ornek degilim zatenSimdi sen ne yap biliyor musun al karsina konus, ben biraz yalniz vakit gecirmek istiyorum, melikeyi de cok seviyorum ama hep ucumuzuz biz hic yalniz olamayacak miyiz diye konus tatli tatli bakalim ne dicek
yüzük atmayıda istemiyorum düzelsin diye ne yapabilirim. her yönden iyi ama sadece bu yönünü sevmiyorum buda basit bişede degilHiç abartmıyosun yol yakınken dön bune böyle ömrüm boyunca aranızdamı olcak
konuşsamda anlamıyorkianneme derdimi anlatabilsem onada anlatamıyorum bugün ilk defa annem evlende kurtulayım senden dedi ne kadar zoruma gitti anlatamam sonr(a özür diledi ama kalbim kırıldı bi kere. kendimi okadar caresiz değersiz hissediyorumki bıraksalar ağlayacam o kıvamdayım
Bak canım benim eşimde aynıydı nişanımı düğünümü hep annesinin istediği gibi yaptı kardeşi hep ön plqnda hep yanında ama değişmiyo değişmez bence şimdiki aklım olsa açık açık konuşur rahatsız olduğumu söylerdim baktım değişmiyo bırakırdım kırk sefer gelmiyoruz bu dünyaya gelmişken güzwl yaşamalıyız kendimizden değwrli kimse olmamalıyüzük atmayıda istemiyorum düzelsin diye ne yapabilirim. her yönden iyi ama sadece bu yönünü sevmiyorum buda basit bişede degil
son sınıfım.ailemde eskisi kadar deger vermiyor bana verince artik ben onların kızları değilmişim gibi davranıyorlar.beni anlayacaklarını sanmadığım ve onları üzmek istemediğimden anlatamıyorum herşeyi içime atıyorumNe okuyorsun baktim ogrenciymissin? Niye hemen nisanlandin ki be canim okulun bi bitseydi, bir ise girseydin. Annen melikenin hep sizle olmasina bir sey demiyor mu? Valla bilemedim biraz daha sans ver yoksa yol ver gitsin. Omur boyu cekilmez bu melike.
Nişanlım aşırı aileci kendimden 5 yas buyuk gorumcem var her hayalimize planlarimiza nisanlim onuda mutlaka dahil ediyor ne dersem diyim herseyde kardesini araya katiyor ama onlarla ilgili gezmelerine beni katmaz. benim dediğim şeylerde gidelim ama melike de gelsin sana bunu alırım ama melikeyede alırım diyo. yani herşey şartlı luna parka gidelim guzel bi gun geçirelim dedim iyi olur melikede gelir hep birlikte eğleniriz diyor ben ise nişanlılığın tadını çıkarmak istiyorum birlikte başbaşa vakit geçirelim istiyorum kim nişanlısıyla vakit geçirmek istemezki?evlenince ya daha kötü olursa diye korkuyorum bunlar normalmi yoksa benmi abartıyorum
böyle olunca mutlu bi evlilikte olmuyor degilmi inanın ne yapacağımı şaşırdımBak canım benim eşimde aynıydı nişanımı düğünümü hep annesinin istediği gibi yaptı kardeşi hep ön plqnda hep yanında ama değişmiyo değişmez bence şimdiki aklım olsa açık açık konuşur rahatsız olduğumu söylerdim baktım değişmiyo bırakırdım kırk sefer gelmiyoruz bu dünyaya gelmişken güzwl yaşamalıyız kendimizden değwrli kimse olmamalı
Mutlulıkmu eğwr uzak pturcaklarsa sıkıntı olmaz o kadar ama benim gibi devamlı dipdipe olursan bitek uyurken kocan sana sarıldığı zaman mutluluğu hissediyosun oda bazı zamanlar yaşadıkların onun yüzünden diye aklına gelirse o bile mutlu etmiyo boşlukta gibi hissediyosun kendini en azından ben öyleyimböyle olunca mutlu bi evlilikte olmuyor degilmi inanın ne yapacağımı şaşırdım
görümcem iyi gibi ama nişanlımın niye boyle yaptigini bilmiyorum sonucta artik ailesi ben olacam deger vermesi gerekmiyormubence de abartmıyorsunuz kim olsa rahatsız olur. her şeyin bir dozu vardır. görümceniz nerde bulunup nerde bulunmayacağını bilmeli. eşiniz de bunu normal karşılıyorsa durum vahim. insanlar değişmez. evlenince de aynı zihniyet büyük ihtimal devam edecektir. yine de önceden direk nişanlınıza bu durumdan rahatsız olduğunuzu söyleyin. belki farkında da olmayabilir bu yanlışlığın. anlayış gösterip size hak verirse ve aynı şeyler tekrarlanmazsa sorun çözülmüş demektir. aksi takdirde evliliğinizi sineye çekerek devam ettirmek zorunda kalırsınız.
elbette değer vermesi gerekiyor. nişanlılık dönemi bunu anlamak için iyi bir fırsat. bence bu dönemde içinize sinmeyen her türlü durumu nişanlınızla güzel bir dille konuşun. konuşarak çözebiliyorsanız bu olumlu bir şeydir. ilerleyen dönemlerde de sorunlar olacaktır mutlaka ama iki kişi oturup konuşup çözebiliyorsa anlaşma olur, evlilik yapılırgörümcem iyi gibi ama nişanlımın niye boyle yaptigini bilmiyorum sonucta artik ailesi ben olacam deger vermesi gerekmiyormu
son sınıfım.ailemde eskisi kadar deger vermiyor bana verince artik ben onların kızları değilmişim gibi davranıyorlar.beni anlayacaklarını sanmadığım ve onları üzmek istemediğimden anlatamıyorum herşeyi içime atıyorum
Nişanlım aşırı aileci kendimden 5 yas buyuk gorumcem var her hayalimize planlarimiza nisanlim onuda mutlaka dahil ediyor ne dersem diyim herseyde kardesini araya katiyor ama onlarla ilgili gezmelerine beni katmaz. benim dediğim şeylerde gidelim ama melike de gelsin sana bunu alırım ama melikeyede alırım diyo. yani herşey şartlı luna parka gidelim guzel bi gun geçirelim dedim iyi olur melikede gelir hep birlikte eğleniriz diyor ben ise nişanlılığın tadını çıkarmak istiyorum birlikte başbaşa vakit geçirelim istiyorum kim nişanlısıyla vakit geçirmek istemezki?evlenince ya daha kötü olursa diye korkuyorum bunlar normalmi yoksa benmi abartıyorum
nişandan sonra böyle olduabartiyormus taa eskiden beri mi boyle, sevgiliyken falandami sizle takiliyordu bu kiz kardes yoksa nisan olduktan sonrami katildi araniza bu kadar ?
bana değer vermeyen bi aileye anlatsamda umursamazlar biliyorum.aileme gore daha cok deger veriyor gibi tek sorun buOlmaz oyle aile anlat lutfen. Nereye kadar boyle gidecek? Bilsinler ona gore ya oturulup konusulsun ya da sen daha yol yakinken hayatina bak. En kisa surede annenle babani al karsina anlat bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?