Benmi abartıyorum

Eski Hayat

Çok şükür her halimize
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
1.160
1.093
53
36
Herkese iyi akşamlar kızlar, kv ile yaşıyorum. Daha önceki konumu bilen bilir. Artık o kadar tartışıyoruz ki tam depresyondan çıkacakken tekrar yeniden depresyona giriyorum, hanımefendi'nin sayesinde dün bebeğimi ayağımda sallayarak uyutuyordum, tam uykuya dalmak üzereydi ki baktım kv bebeğin yanından geçerken be eeeeee diye diye gidiyordu,bebegin uykusu dağıldı tabi,dedim bebek yarı uykulu uykusunu kaçırıyorsun öyle yaparak, söylene söylene odadan çıktı. vay efendim sanki biz çocuk yetiştirmemişiz, senin gibi insan hayatımda görmedim, bilmem ne bilmem ne,dedimya söylene söylene gitti neyse, bugünde temizlik yapıyordum yine laf atması başladı,ben hergün silip toz alıyorum ne gerek var,bilmem ben pisli içinde yaşayamam şudur budur, temizlik yapıyorum dediğide kuru bezi ordan oraya sürmesi aynaları leke içinde bırakması falan. Dedim temizledim diyorsunda bu toz ne ozaman,gösterdiğim halde yok ne tozu dedi.Eline bir bez alsa önüne her gelene söylüyor orayı temizledim burayı temizledim diye kendini öve öve yere göğe sığdıramıyor. Ama ben onun temizlik felsefesini bildiğim için, onun temizliği benim için sadece laftan ibaret yani,birde demezmi ben olmasam evi b.k götürür diye ,benim bebeğim diş çıkarttığı dönem kucağa çok alıştı, bütün gün kucağımda taşıyorum gece 20 kere uyanıyor. Ben bütün gûn hayalet gibi uykusuz dolaşıyorum ona rağmen,bebeğim gündüz uyur uyumaz direk ev işleriyle uğraşıyorum yemek yapıyorum. Artık bunaltacak laflar söyledi,dedim ki sanatemizlik yap diyen mi var sen olmasan ev batacakmı sanıyon ben senin nasıl temizlik yaptığını biliyorum. Oda dedi,ben senin temizliğini beğenmiyom sende benimi beğenmiyon,dedim ozaman kimin temizliğini beğeniyorsan onun yanına git. Sonra hemen döndü sen yanlış anladın bilmem ne hemen duygu sömürüsüne başladı.Lütfen akıl verin kızlar..

Yasamak zorundaysan bu kendini begenmis zat-ı muhteremle yapacak bisey yok. O söyleyecek sen duymayacaksın. Sadece bu öneride bulunabilirim.

Neden berabersiniz ?. O mu sizde kalıyor ?

Keyfine bakan kocanız ne yapıyor bu durumda ?

Siz işe gidin, kocanız anasına baksın ,çocukla birlikte.
Hiç olmazsa iki insan yüzü görürsünüz. Yaptığınız işin geliri olduğu içinde kıymeti olur

Allahım tek kendi kayınvalidem sanırdım şu durumu anlamıyorum gülüp eğlenmek birbirimizi hoşnut tutmak varken ne bu kayınvalidelerimizin yaptığı anlam veremiyorum

ee daha ne istiyorsun .. hakkindan geliyorsun maasallah.. esinle aran bozulmamasini dilerim ...daha ne diyim

Neden birliktesiniz?
Enayi olduğum için,nişanlıyken büyük eltim de kalıyordu oda küçük eltiye gönderiyordu ve küçük eltide kabul etmiyordu eşimde diyordu anamın ağzı var dili yok kimseye karışmaz bilmem ne bende acıdım düğünden sonra gelsin bizimle kalsın dedim ki demez olaydım

Aslında bu kv ile oturma konularında yapılması gereken bu.
Sonuçta onun annesi yaşamak isteyen de kendisi.Otursun annesiyle tüm gün evde yemeği,çamaşırı,bulaşığı o yapsın kadın da birkaç insan yüzü görsün.Anne ile oturmaya meraklı olan adamlar nedense sabah çıkıp akşam geliyorlar kavga gürültüyü çeken yine kadınlar.

Eee tamam yeterince bakmışsınız, rest çekme vakti gelmiş, dırdırla kafanı şişirirken sonuçlarını düşünmeliydi, konuş eşinle, tüm iyi niyetimle şu kadar sene dayandım ama artık olmuyor, sırayla bakalım yada annene ayrı ev tut, benden bu kadar de.

haklisin tabi devam cevap vermeye.. cat cat caaaat!!:)
Diger iki eltim arkasından ağzına s..çayım diyorlar yanına gelincede anne anne diye dolanıyorlar bende o yok arkasından konuşmak yerine yûzüne söylüyorum kimseye yalakalık yapamam ama tabi onlar melek oluyorlar

Siz bebekle uğraşırken koca ne yapıyor??
Sadece sevmeye gliyor herhalde.
Versenize bir gün eline, pışpışlasın iki.

Eşime bir kere söyledim adam nederse beğenirsin ,ne yapmıs kadın size bir yere sığdıramadınız dedi bunlarıda söylemedim dedim sen sabah gidip aksam geliyorsun birgün evde oturda gör bakalım ağzî var dili yok dediğin ananı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…