- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi Eski Hayat
-
Yani?valla bence senin akla ihtiyacin yok
Haklımıyım senceyani catir catir vermissin zaten cevaplari..
Ne yazık ki yaşamak zorundayım teşekkür ederimYasamak zorundaysan bu kendini begenmis zat-ı muhteremle yapacak bisey yok. O söyleyecek sen duymayacaksın. Sadece bu öneride bulunabilirim.
haklisin tabi devam cevap vermeye.. cat cat caaaat!!:)Haklımıyım sence
Enayi olduğum için,nişanlıyken büyük eltim de kalıyordu oda küçük eltiye gönderiyordu ve küçük eltide kabul etmiyordu eşimde diyordu anamın ağzı var dili yok kimseye karışmaz bilmem ne bende acıdım düğünden sonra gelsin bizimle kalsın dedim ki demez olaydımNeden birliktesiniz?
Neden berabersiniz ?. O mu sizde kalıyor ?
Keyfine bakan kocanız ne yapıyor bu durumda ?
Siz işe gidin, kocanız anasına baksın ,çocukla birlikte.
Hiç olmazsa iki insan yüzü görürsünüz. Yaptığınız işin geliri olduğu içinde kıymeti olur
Eee tamam yeterince bakmışsınız, rest çekme vakti gelmiş, dırdırla kafanı şişirirken sonuçlarını düşünmeliydi, konuş eşinle, tüm iyi niyetimle şu kadar sene dayandım ama artık olmuyor, sırayla bakalım yada annene ayrı ev tut, benden bu kadar de.Enayi olduğum için,nişanlıyken büyük eltim de kalıyordu oda küçük eltiye gönderiyordu ve küçük eltide kabul etmiyordu eşimde diyordu anamın ağzı var dili yok kimseye karışmaz bilmem ne bende acıdım düğünden sonra gelsin bizimle kalsın dedim ki demez olaydım
Diger iki eltim arkasından ağzına s..çayım diyorlar yanına gelincede anne anne diye dolanıyorlar bende o yok arkasından konuşmak yerine yûzüne söylüyorum kimseye yalakalık yapamam ama tabi onlar melek oluyorlarhaklisin tabi devam cevap vermeye.. cat cat caaaat!!:)
Eşime bir kere söyledim adam nederse beğenirsin ,ne yapmıs kadın size bir yere sığdıramadınız dedi bunlarıda söylemedim dedim sen sabah gidip aksam geliyorsun birgün evde oturda gör bakalım ağzî var dili yok dediğin ananıAslında bu kv ile oturma konularında yapılması gereken bu.
Sonuçta onun annesi yaşamak isteyen de kendisi.Otursun annesiyle tüm gün evde yemeği,çamaşırı,bulaşığı o yapsın kadın da birkaç insan yüzü görsün.Anne ile oturmaya meraklı olan adamlar nedense sabah çıkıp akşam geliyorlar kavga gürültüyü çeken yine kadınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?