- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi Eski Hayat
Aminnnnn cümlemiziBana dua etmişsiniz bende size dua ediyorum Allahda sizi kurtarsın kvnin elinden ahh ne zordur bilirimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnn cümlemiziBana dua etmişsiniz bende size dua ediyorum Allahda sizi kurtarsın kvnin elinden ahh ne zordur bilirimm
Sabah 6 akşam 8 çalışıyor aslında oda farkında da kondurmuyorSiz bebekle uğraşırken koca ne yapıyor??
Sadece sevmeye gliyor herhalde.
Versenize bir gün eline, pışpışlasın iki.
Ayrı ev mi ben ailemin yanına gidince ben evde kalamam korkarım sıkılırım diyip oda gidiyor ben gelince gelin alın beni diye telefon üstüne telefon açıyor diğerleride bakmayız kadında ben burdan başka biryerde rahat edemem diyorEee tamam yeterince bakmışsınız, rest çekme vakti gelmiş, dırdırla kafanı şişirirken sonuçlarını düşünmeliydi, konuş eşinle, tüm iyi niyetimle şu kadar sene dayandım ama artık olmuyor, sırayla bakalım yada annene ayrı ev tut, benden bu kadar de.
En iyisini yapiyorsun ... arkasindan konusacagina yuzune soyle rahatla..Diger iki eltim arkasından ağzına s..çayım diyorlar yanına gelincede anne anne diye dolanıyorlar bende o yok arkasından konuşmak yerine yûzüne söylüyorum kimseye yalakalık yapamam ama tabi onlar melek oluyorlar
Herkese iyi akşamlar kızlar, kv ile yaşıyorum. Daha önceki konumu bilen bilir. Artık o kadar tartışıyoruz ki tam depresyondan çıkacakken tekrar yeniden depresyona giriyorum, hanımefendi'nin sayesinde dün bebeğimi ayağımda sallayarak uyutuyordum, tam uykuya dalmak üzereydi ki baktım kv bebeğin yanından geçerken be eeeeee diye diye gidiyordu,bebegin uykusu dağıldı tabi,dedim bebek yarı uykulu uykusunu kaçırıyorsun öyle yaparak, söylene söylene odadan çıktı. vay efendim sanki biz çocuk yetiştirmemişiz, senin gibi insan hayatımda görmedim, bilmem ne bilmem ne,dedimya söylene söylene gitti neyse, bugünde temizlik yapıyordum yine laf atması başladı,ben hergün silip toz alıyorum ne gerek var,bilmem ben pisli içinde yaşayamam şudur budur, temizlik yapıyorum dediğide kuru bezi ordan oraya sürmesi aynaları leke içinde bırakması falan. Dedim temizledim diyorsunda bu toz ne ozaman,gösterdiğim halde yok ne tozu dedi.Eline bir bez alsa önüne her gelene söylüyor orayı temizledim burayı temizledim diye kendini öve öve yere göğe sığdıramıyor. Ama ben onun temizlik felsefesini bildiğim için, onun temizliği benim için sadece laftan ibaret yani,birde demezmi ben olmasam evi b.k götürür diye ,benim bebeğim diş çıkarttığı dönem kucağa çok alıştı, bütün gün kucağımda taşıyorum gece 20 kere uyanıyor. Ben bütün gûn hayalet gibi uykusuz dolaşıyorum ona rağmen,bebeğim gündüz uyur uyumaz direk ev işleriyle uğraşıyorum yemek yapıyorum. Artık bunaltacak laflar söyledi,dedim ki sanatemizlik yap diyen mi var sen olmasan ev batacakmı sanıyon ben senin nasıl temizlik yaptığını biliyorum. Oda dedi,ben senin temizliğini beğenmiyom sende benimi beğenmiyon,dedim ozaman kimin temizliğini beğeniyorsan onun yanına git. Sonra hemen döndü sen yanlış anladın bilmem ne hemen duygu sömürüsüne başladı.Lütfen akıl verin kızlar..
Allah için iyi cvp veriyom:) şaka bir yana cahillikte sınır tanımayan bir insan napiyimee daha ne istiyorsun .. hakkindan geliyorsun maasallah.. esinle aran bozulmamasini dilerim ...daha ne diyim
Söylemesine söylüyorum ama eşime söylemiyorum ben ailemin yanına gidicem gezmeye üstüne 10 tane koyup eşime söylermi acaba ben olduğu gibi anlatsammi esime onu dusunuyomEn iyisini yapiyorsun ... arkasindan konusacagina yuzune soyle rahatla..
Allah için iyi cvp veriyom:) şaka bir yana cahillikte sınır tanımayan bir insan napiyim
Sen anlat once .. sonra o ne anlatirsa anlatsin bosver..Söylemesine söylüyorum ama eşime söylemiyorum ben ailemin yanına gidicem gezmeye üstüne 10 tane koyup eşime söylermi acaba ben olduğu gibi anlatsammi esime onu dusunuyom
O benim evime gelmis nasil çikayim kız kimsede kabul etmiyor kadını kadın çocuklarının yanında sus pus oturuyor ama onlar evden çıkınca başlıyorayril ayri eve cik ne akil verelim sana kadinla cat cat kavga ediyorsun altta kalmiyorsun daha ne yapabilirsin yaka paca gir agzini yuzunu dagit mi diyelim ?
Becerebiliyorsan kocani ikna et cikin ayri eve bu kepazelikle omur mu gecer. Liseli cocuklar gibi gelin kaynana sidik yarisi yapiyorsunuz insanin beyni yorulur surekli laf yetistirecem diye.
Doğru haklısınızO konuşuyor siz cevap veriyorsunuz sonsuza kadar böyle mutsuz yasarsiniz.. birden kV melek olmayacak ki.. ayrı ev olmayacak diyorsunuz o zaman kV ile gecineceksiniz mecbur.. ya cevap vermeyip yutacaksiniz ya aynı tarafta olacaksiniz.. ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin durumu sizinki Üzgünüm.. çocuğunuz mutsuz bi evde büyümesin diye..
erkekler annelerinin huylarini biliyorlarda haklisin hanim annem boyle demiyorlar malzeme cikmasin diye..Sabah 6 akşam 8 çalışıyor aslında oda farkında da kondurmuyor
Aynen öyle canım kadına kocamı bulsam napsam:)erkekler annelerinin huylarini biliyorlarda haklisin hanim annem boyle demiyorlar malzeme cikmasin diye..
niye olmasin az da onun basinin etini yesin siz birtane bey amca ayarlayin..Aynen öyle canım kadına kocamı bulsam napsam:)
Bey amcayı iki ayda rahmetli amca yaparniye olmasin az da onun basinin etini yesin siz birtane bey amca ayarlayin..
O benim evime gelmis nasil çikayim kız kimsede kabul etmiyor kadını kadın çocuklarının yanında sus pus oturuyor ama onlar evden çıkınca başlıyor
İyi fikir:)Aynen öyle canım kadına kocamı bulsam napsam:)
iste bu yuzden ev ev ustune olmamali herkese yazikHerkese iyi akşamlar kızlar, kv ile yaşıyorum. Daha önceki konumu bilen bilir. Artık o kadar tartışıyoruz ki tam depresyondan çıkacakken tekrar yeniden depresyona giriyorum, hanımefendi'nin sayesinde dün bebeğimi ayağımda sallayarak uyutuyordum, tam uykuya dalmak üzereydi ki baktım kv bebeğin yanından geçerken be eeeeee diye diye gidiyordu,bebegin uykusu dağıldı tabi,dedim bebek yarı uykulu uykusunu kaçırıyorsun öyle yaparak, söylene söylene odadan çıktı. vay efendim sanki biz çocuk yetiştirmemişiz, senin gibi insan hayatımda görmedim, bilmem ne bilmem ne,dedimya söylene söylene gitti neyse, bugünde temizlik yapıyordum yine laf atması başladı,ben hergün silip toz alıyorum ne gerek var,bilmem ben pisli içinde yaşayamam şudur budur, temizlik yapıyorum dediğide kuru bezi ordan oraya sürmesi aynaları leke içinde bırakması falan. Dedim temizledim diyorsunda bu toz ne ozaman,gösterdiğim halde yok ne tozu dedi.Eline bir bez alsa önüne her gelene söylüyor orayı temizledim burayı temizledim diye kendini öve öve yere göğe sığdıramıyor. Ama ben onun temizlik felsefesini bildiğim için, onun temizliği benim için sadece laftan ibaret yani,birde demezmi ben olmasam evi b.k götürür diye ,benim bebeğim diş çıkarttığı dönem kucağa çok alıştı, bütün gün kucağımda taşıyorum gece 20 kere uyanıyor. Ben bütün gûn hayalet gibi uykusuz dolaşıyorum ona rağmen,bebeğim gündüz uyur uyumaz direk ev işleriyle uğraşıyorum yemek yapıyorum. Artık bunaltacak laflar söyledi,dedim ki sanatemizlik yap diyen mi var sen olmasan ev batacakmı sanıyon ben senin nasıl temizlik yaptığını biliyorum. Oda dedi,ben senin temizliğini beğenmiyom sende benimi beğenmiyon,dedim ozaman kimin temizliğini beğeniyorsan onun yanına git. Sonra hemen döndü sen yanlış anladın bilmem ne hemen duygu sömürüsüne başladı.Lütfen akıl verin kızlar..
Aslında bu kv ile oturma konularında yapılması gereken bu.
Sonuçta onun annesi yaşamak isteyen de kendisi.Otursun annesiyle tüm gün evde yemeği,çamaşırı,bulaşığı o yapsın kadın da birkaç insan yüzü görsün.Anne ile oturmaya meraklı olan adamlar nedense sabah çıkıp akşam geliyorlar kavga gürültüyü çeken yine kadınlar.