Benmi abartıyorum

Ayrı ev mi ben ailemin yanına gidince ben evde kalamam korkarım sıkılırım diyip oda gidiyor ben gelince gelin alın beni diye telefon üstüne telefon açıyor diğerleride bakmayız kadında ben burdan başka biryerde rahat edemem diyor

En iyisini yapiyorsun ... arkasindan konusacagina yuzune soyle rahatla..

ayril ayri eve cik ne akil verelim sana kadinla cat cat kavga ediyorsun altta kalmiyorsun daha ne yapabilirsin yaka paca gir agzini yuzunu dagit mi diyelim ?
Becerebiliyorsan kocani ikna et cikin ayri eve bu kepazelikle omur mu gecer. Liseli cocuklar gibi gelin kaynana sidik yarisi yapiyorsunuz insanin beyni yorulur surekli laf yetistirecem diye.

En iyisini yapiyorsun ... arkasindan konusacagina yuzune soyle rahatla..
Söylemesine söylüyorum ama eşime söylemiyorum ben ailemin yanına gidicem gezmeye üstüne 10 tane koyup eşime söylermi acaba ben olduğu gibi anlatsammi esime onu dusunuyom

O benim evime gelmis nasil çikayim kız kimsede kabul etmiyor kadını kadın çocuklarının yanında sus pus oturuyor ama onlar evden çıkınca başlıyor

O konuşuyor siz cevap veriyorsunuz sonsuza kadar böyle mutsuz yasarsiniz.. birden kV melek olmayacak ki.. ayrı ev olmayacak diyorsunuz o zaman kV ile gecineceksiniz mecbur.. ya cevap vermeyip yutacaksiniz ya aynı tarafta olacaksiniz.. ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin durumu sizinki Üzgünüm.. çocuğunuz mutsuz bi evde büyümesin diye..

Doğru haklısınız

iste bu yuzden ev ev ustune olmamali herkese yazik

Ya huysuz olmazsalar eyvallah ama çoğu huzursuz, huysuz.

Benim en çok kızdığım , annelerini tanıyan erkeklerin bunu görmezden gelerek eşlerine yuklemeleri.

Benim annem huysuz olsa , eşimi uyaririm, yalnız bırakmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…