- Konu Sahibi Hayalperest5
Iyde karayolu diyor konusuna bakın karayolunada mı parmakciklari surtmusEli sürçmüştür
Kendi bile Amerika'da olduğuna inanmıyorsa zaar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyde karayolu diyor konusuna bakın karayolunada mı parmakciklari surtmusEli sürçmüştür
Kendi bile Amerika'da olduğuna inanmıyorsa zaar![]()
Iyde karayolu diyor konusuna bakın karayolunada mı parmakciklari surtmus![]()
Mune abla konumu kapatirmisibn. geyige dondu gene
Oda bilmiyor benceo değilde hangi ülkedesin sen?
Uçuyorum yazmis ya kiz. Sendekide soru
Hayalperest5Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorumÜye
bır ayı gectı kanguru gönderıldı bana pttkara yoluyla ama hala gelmedı .Afrıkadayım
Yukarıda konuda Nasıl afrikada oluyor amerikadayim diyor anlamadı ben![]()
Yok kız iyi böyle devamkonu sahıbı
cok degısıksın
Hiç öyle bir niyetim yoktu ciddenkelebek bunu yönetime yazacaksın harcama beni![]()
Yok kız iyi böyle devam![]()
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yurtdisin-a-kargo-isteyen-var-mi.926064/tek cevap verende sen olmuşsun
ne var bunda..... eşin giyinirken sende izleme o zaman ayrıl o odadan maden böyle düşünüyorsun o zaman saygın olsun seninde ona.ya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Ooof ne rahat bir adam bu yaaaa , offf offff dert bitmiyor ki , bide bu adamın yanımda soyunması çıktı başıma offya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
kesinlkkle gercegim. eminim benm gibi olan vardir Ben organini gormek zorundamiyim. sevmiyorum ince bi sinir olmali