benmi anormalim? anlamiyorum artik .

Evet canım anormalsin adamın davranışları çok doğal bende eşimin yanında gayet rahatimdir, seni șok edeyim, eşim dişlerini fırçalarken ben duş alıyorum aynı banyoda...

Evliligi amerikan filmimi sandiniz? Adam rahat evinde ordada rahat olmasa nerde olucak.esisiniz iliskiye girerkende kiyafetlemi giriyosunuz.esinizi seviyosaniz bunlar gozunuze batmamali.relax olun biraz

Hayalperest5Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorumÜye
bır ayı gectı kanguru gönderıldı bana pttkara yoluyla ama hala gelmedı .Afrıkadayım

Yukarıda konuda Nasıl afrikada oluyor amerikadayim diyor anlamadı ben :110:
Uçuyorum yazmis ya kiz. Sendekide soru :D :D

ya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
ne var bunda..... eşin giyinirken sende izleme o zaman ayrıl o odadan maden böyle düşünüyorsun o zaman saygın olsun seninde ona.

ya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Ooof ne rahat bir adam bu yaaaa , offf offff dert bitmiyor ki , bide bu adamın yanımda soyunması çıktı başıma off

Back
X