benmi anormalim? anlamiyorum artik .

Biraz konularini okudum simdi.
Ve her konunun ayri bi sacmaligi var.
Bide herkese bi adab edep ogretmeye calismissinda kendi kurdugun cumlelerin hicbirinde edep goremedim.

Kocan tez zamanda kurtulur senden insallah.

Yaa gerçekten anormalmiş eşin. Biz mesela hep giyinik oluruz evde. Duşa bile kıyafetle gireriz. 2 çocuğu nasıl yapabildik onu bile anlamıyorum. Bu konuda bilim insanlarından bir açıklama bekliyorum.

Edep ahlak anlayışınız bir insanın kendi evinde eşinin yanında çıplaklığıysa dünyada ahlaklı insan bulamazsınız.

Ilk defa bir konuya fake diyesim geldi.

Sen burda milletle kafa buluyosun bence ..

Hadi osuruk anladik diyelim, bunun neresinden rahatsiz oldun. Bakmayiver ozaman adam rahat bir adam demekki karisinin yaninda ustunu giymesi anormal birsey mi ? Sen ultra anormalsin kusura bakma ama yani kaale almiyorum bu saatten sonra senin bdv leri.

Yaa gerçekten anormalmiş eşin. Biz mesela hep giyinik oluruz evde. Duşa bile kıyafetle gireriz. 2 çocuğu nasıl yapabildik onu bile anlamıyorum. Bu konuda bilim insanlarından bir açıklama bekliyorum.

Edep ahlak anlayışınız bir insanın kendi evinde eşinin yanında çıplaklığıysa dünyada ahlaklı insan bulamazsınız.

Ben özellikle eşimin karşımda soyunmasını isterim kendisinden. Sapık damgasını yiyeli çok oldu. Bayılıyorum onu soyunurken izlemeye:KK53::KK53::KK53: Asıl anormallik bende galiba

aa.webp

Hayalperest5 Hayalperest5

Ben özellikle eşimin karşımda soyunmasını isterim kendisinden. Sapık damgasını yiyeli çok oldu. Bayılıyorum onu soyunurken izlemeye:KK53::KK53::KK53: Asıl anormallik bende galiba

Aşk diyoruz biz ona :)

Eğer konu sahibi troll değilse kendisinin ya eşini sevmediğini ya da cinsellikle ilgili tabularla büyütüldüğünü düşünüyorum.

Sahi mi yaao_O
Oof işte bundan utanırım ben.
Eşim canımdır,diğer yarımdır ama wc işine de ortak etmek istemem :olamaz:
Uygun olmadığı kanaatindeyim.
Sözüm meclisten dışarı:KK52:

Planli projeli olan birşey değil aslinda. Yani ay adam dışını fircalarken girim şiril şiril yapim değil.
Ben 1 saat duş alirim... adam sıkışinca mecbur yapıyor... benim icinde aynisi gecerli...

Back
X