Benmi beceriksizim acaba :(

Ben temizlik işini nasıl yapabilirsiniz bilmiyorum ama yemek için bir iki öneri verebilirim.
Ben pazardan dönünce ıspanak, brokoli, maydonoz, roka gibi şeyleri pişirmeye hazır hale getirip öyle koyuyorum dolaba. Bir akşam çok yoruluyorum ama sonra bir hafta kolay ve rahat oluyor. Tüm sebzeleri ve yeşillikleri farklı kaplarda iyice yıkayıp sirkeli suda bekletiyorum. Sonra ıspanakların küçüklerini salata yapmak için büyüklerini de yemeklik ayırıp doğrayıp buzdolabı poşetlerine koyup pipetle vakumluyorum.
Brokoliyi de temizleyip salata kurutucuda kurutuyorum. Porsiyonlayıp, yanına soyulup, bölünmüş havuçlarla buzdolabı poşetine koyup onu da aynı şekilde pipetle vakum yapıp dolaba koyuyorum.
Maydanozları ve rokayı da kurutup peçeteye sarıp yemeye ve kullanmaya hazır koyuyorum. Baya bir işimi kolaylaştırıyor. 15 dakika bile sürmüyor ocağa yemek koymam.
Hatta soğanları bile yemeklik doğrayıp pet şişede(buzdolabı poşetinde çok kötü kokuyor, eşim neredeyse evi terkedecekti:) derin dondurucuya koyabilirsiniz.
ben de soğanları buzdolabı bposetıne koyup sonrasında dondurma kaplarına istifliyorum öyle koyuyorum buzluga

benim eşim boğa burcu
yemeğe düşkündür , yemekten sonra çay faslı olur
çayın yanında illa birseyler ister
sonra meyve yer , kuruyemiş yer

bizde durum şu
ikimiz de aksam 6-7 arası evde oluruz.

eve erken giden mutfaga girer, evde hazırda yemek varsa onu ııstır diğeri gelene kadar hazır eder
buı bazen eşim olur bazen ben.

yemek yapma işi bende ise eşim sofrayı kurar, bulasık makınasını kontrol eder doluysa muhakkak bosaltır.
boşsa corba yapar salataya yardım eder falan
yemek yoksa ya da yapamayacak durumda isem makarna yaparız güzel soslu tv karsısında koca tabak elimşze alır yeriz
ya da eşim tost yapar çay yapar onu yeriz
kasan bir çift değiliz

yemek yedıkten snr da bırlıkte toplarız
eşim bulasıkları sudan geçirir ben makınaya koyarım.
sonra eşim çay suyunu koyar çay hazır olunca getirir.

yanında bırsey yıyecekse kendısı alır
meyve yenecekse ya kendısı soyar, ya da ben soyarım
salonda bulasık tabak vs ıkımız de bırakmazyız ,mutfakta da aynı sekılde

kirlenen sey makınaya konur

hafta içi ben hiç iş yapmam
sadece hsonu yaparım
hafta içi koltuga gecer dinlenirim , eşimle film izleriz
ya da hafta içi bir aksam sinemaya gıderız .
yarısma programlarını ızlerız , netten videolar falan izleriz

hafta içi neden iş yapayım ki ne kendime halim olur ne de eşime

haftasonu cumadan tüm çamasırlarımı yıkarım ki haftasonuna kurusun ütü işini halledeyim derim.
haftasonu ben silerim eşim önden süpürür
iki banyonun temizliği eşime aittir duşları wc lavobo herseyı o temızler
bizde işler ortaklasa yani

siz de kendınızı paralamayın ev işi için
ütünüz kaldı ise bırakın haftasonu ütülersiniz
ne olacak sanki?

benimki de ne olsa yer bazen üşenir ekmek arası bişeyler yapar yeriz.
ütüde yapmıyorum de yapmıyorum artık poşetleyip götürdüm kuru temizlemeye onlarda kazansın dimi ama :)
sanırım eşimdeki eksiklik şimdiye kadar kimsenin yanında çalışmamış hep kendi işlerini yapmış hep yanında birileri çalışmış o yüzden de olabilir ama anladım ki kendime boşuna eziyet ediyormuşum şükür maddi gücüm var yardımcıyla da anlaştım bi arkadaş dedi ne için çalışıyoruz arkadaşım diye doğru biraz rahat olmak lazım ben fazla işkoliğim sanırım.başkalarına da ekmek kapısı olur bende sadece işimle eşimle ilgilenirim.

benimki de ne olsa yer bazen üşenir ekmek arası bişeyler yapar yeriz.
ütüde yapmıyorum de yapmıyorum artık poşetleyip götürdüm kuru temizlemeye onlarda kazansın dimi ama :)
sanırım eşimdeki eksiklik şimdiye kadar kimsenin yanında çalışmamış hep kendi işlerini yapmış hep yanında birileri çalışmış o yüzden de olabilir ama anladım ki kendime boşuna eziyet ediyormuşum şükür maddi gücüm var yardımcıyla da anlaştım bi arkadaş dedi ne için çalışıyoruz arkadaşım diye doğru biraz rahat olmak lazım ben fazla işkoliğim sanırım.başkalarına da ekmek kapısı olur bende sadece işimle eşimle ilgilenirim.
başkasının yanında calısmamakla alakası yok
benım erkek kardesım de baskasının yanında calısmadı kendi işi ama evinde eşine o da yardımcıdır.

benim de maddi gücüm var ama ben de yardımcı almıyorum.
çalıştıgım paranın bir kısmını yardımcıya vermek elim ayağım tutarken bana sacma gelıyor
kendım yapıyorum suanda ama yapamasam da kasmıyorum senın yanlışın bu.

benım evimde hiç dagınıklık olmaz mesela
o yuzden ev hep temız duzenlı görünür
aldıgımız seyın yeri illa bellidir geri yerine konulur.

ama eve bakarsan yerlerde tozlar var
dusakabinimde lekeler var
salon perdem kirlendi mesela
halılarım da kirlendi
e hafta içiş işten gidip bir de bunlarla ugrasamam
benden ve zamanımdan değerli değil
canım istedikce yaparım

sen de bu kafada yasa:)

ben de kendi işimde calıısyorum
arada gitmemek asla olmuyor
insanın kendi işi daha zor
8 senedir bir gün yıllık izin kullanamadım .
müşteri kazanmak için aylarca ugrasıyoruz, kendi işinde müşteri seni birkere iki kere bulamasın anında siler seni
seni silmesi demek kayıp demek , cebine giren paranın nazalması ya da yok olması demek.

öncesinde uluslararası bir şirkette kalite uzmanıydım.
yıllık izinlerimi kulllanırdım her sene az ya da çok
hasta olsam en azından bir gun rapor alırdım
kendi işin arada gitme olmuyor
yemege kosa kosa cıkıp işimize dönüyorum
arac kullanırken whatsapptan musterılere yanıt verıyorum
ya da aracımı yol kenarına cekıp sistemde teklif hazırlıyorum.

kendi işin öyle kolay olmuyor yani:)
ben ikisini de yasadım
insanın maaslı bir firmada calısması daha kolay

kesinlikle öyle aynen bende öyleydim eski çalıştığım yerde parmağımı incittim hemde sağ yüzük parmağımı komple sardılar elimi 1 hafta rapor verdi düzelmezse gel tekrar rapor veririz dedi ama ben raporlu olduğum halde gittim çalıştım :) kendimize eziyet işte :) madalya takmadılar ama olsun.
maaşlı çalışmak sadece işini biliyorsun vergiydi maaştı personel izin mi almış iş yetişmemiş mi çok derdin olmuyor ama kendi işinde öyle olmuyor yok vergisi maaşı iş yetişmez personel gelmez sen yetişmeye çalışırsın.20 kişilik ekibimiz var ama insan gücüne bağlı çalıştığımız için 1 kişi bile habersiz gelmediğinde o günkü iş düzenini etkiliyor.

kesinlikle öyle aynen bende öyleydim eski çalıştığım yerde parmağımı incittim hemde sağ yüzük parmağımı komple sardılar elimi 1 hafta rapor verdi düzelmezse gel tekrar rapor veririz dedi ama ben raporlu olduğum halde gittim çalıştım :) kendimize eziyet işte :) madalya takmadılar ama olsun.
maaşlı çalışmak sadece işini biliyorsun vergiydi maaştı personel izin mi almış iş yetişmemiş mi çok derdin olmuyor ama kendi işinde öyle olmuyor yok vergisi maaşı iş yetişmez personel gelmez sen yetişmeye çalışırsın.20 kişilik ekibimiz var ama insan gücüne bağlı çalıştığımız için 1 kişi bile habersiz gelmediğinde o günkü iş düzenini etkiliyor.
evet ben o işimden istifa edip buraya geldiğim için çok pişmanım
şimdi manevi yönden bırakıp da gidemıyorum bile
çocuk dogursam benımk burdan yasal izin kadar bile yok olmam imkansız
benım de kendı odam var
artık odaya getırır bakarım dıyorum ne yapayım.

ama dısarıdan cok kolay
aaaa senden iyisi yok, 2-3 sene geitmezsin işe canım ne olacak

bazıları da diyor ki,e sen çık izinine
annene rica et , annen gelsın otursun orda dıyorlar:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

sanki ben burda oturmaya gelıyorum bir dünya işim var
yurt dısı yazısmaları organızasyonlar o bu şu, teknik bilgi
deli oluyorum

başkasının yanında calısmamakla alakası yok
benım erkek kardesım de baskasının yanında calısmadı kendi işi ama evinde eşine o da yardımcıdır.

benim de maddi gücüm var ama ben de yardımcı almıyorum.
çalıştıgım paranın bir kısmını yardımcıya vermek elim ayağım tutarken bana sacma gelıyor
kendım yapıyorum suanda ama yapamasam da kasmıyorum senın yanlışın bu.

benım evimde hiç dagınıklık olmaz mesela
o yuzden ev hep temız duzenlı görünür
aldıgımız seyın yeri illa bellidir geri yerine konulur.

ama eve bakarsan yerlerde tozlar var
dusakabinimde lekeler var
salon perdem kirlendi mesela
halılarım da kirlendi
e hafta içiş işten gidip bir de bunlarla ugrasamam
benden ve zamanımdan değerli değil
canım istedikce yaparım

sen de bu kafada yasa:)

işte eşimde önce benim kafamı düzeltmem lazım sanırım :)
ben gereksiz takıyorum sanırım.

ama bunu yapan kadınlar var biliyormusun akrabımızın kızı var 3 vardiya çalışıyor 2 çocuğu var ve kocası eve geç gelir pek ilgilenmez. kadın işten gelir evi bal dök yala yapar kendi gözlerimle şahidim ve bide üşenmez o çeşit çeşit yemekler bide gececi olduğunda cok uyumaz cocuklarını gezmelere götürür felan ben o kadar olsam 2 güne cesedimi kaldırırlar sanırım.
mezar taşıma da kesin bu kadar didindi ama madalya takılmadan öldü derler :)

ama bunu yapan kadınlar var biliyormusun akrabımızın kızı var 3 vardiya çalışıyor 2 çocuğu var ve kocası eve geç gelir pek ilgilenmez. kadın işten gelir evi bal dök yala yapar kendi gözlerimle şahidim ve bide üşenmez o çeşit çeşit yemekler bide gececi olduğunda cok uyumaz cocuklarını gezmelere götürür felan ben o kadar olsam 2 güne cesedimi kaldırırlar sanırım.
yapı meselsi
o keyıf alarak yapıyorsa ona zor gelmez
sen keyıf almıyor zoraki yapıyorsan zor gelır

benim eşim boğa burcu
yemeğe düşkündür , yemekten sonra çay faslı olur
çayın yanında illa birseyler ister
sonra meyve yer , kuruyemiş yer

bizde durum şu
ikimiz de aksam 6-7 arası evde oluruz.

eve erken giden mutfaga girer, evde hazırda yemek varsa onu ııstır diğeri gelene kadar hazır eder
buı bazen eşim olur bazen ben.

yemek yapma işi bende ise eşim sofrayı kurar, bulasık makınasını kontrol eder doluysa muhakkak bosaltır.
boşsa corba yapar salataya yardım eder falan
yemek yoksa ya da yapamayacak durumda isem makarna yaparız güzel soslu tv karsısında koca tabak elimşze alır yeriz
ya da eşim tost yapar çay yapar onu yeriz
kasan bir çift değiliz

yemek yedıkten snr da bırlıkte toplarız
eşim bulasıkları sudan geçirir ben makınaya koyarım.
sonra eşim çay suyunu koyar çay hazır olunca getirir.

yanında bırsey yıyecekse kendısı alır
meyve yenecekse ya kendısı soyar, ya da ben soyarım
salonda bulasık tabak vs ıkımız de bırakmazyız ,mutfakta da aynı sekılde

kirlenen sey makınaya konur

hafta içi ben hiç iş yapmam
sadece hsonu yaparım
hafta içi koltuga gecer dinlenirim , eşimle film izleriz
ya da hafta içi bir aksam sinemaya gıderız .
yarısma programlarını ızlerız , netten videolar falan izleriz

hafta içi neden iş yapayım ki ne kendime halim olur ne de eşime

haftasonu cumadan tüm çamasırlarımı yıkarım ki haftasonuna kurusun ütü işini halledeyim derim.
haftasonu ben silerim eşim önden süpürür
iki banyonun temizliği eşime aittir duşları wc lavobo herseyı o temızler
bizde işler ortaklasa yani

siz de kendınızı paralamayın ev işi için
ütünüz kaldı ise bırakın haftasonu ütülersiniz
ne olacak sanki?
Maşaallah eşinin elinden her iş geliyo çok şanslısın.Adamın içinden,elinden gelmiyorsa istediğin kadar yardım iste fark etmiyor.Allah bozmasın inşallah.

Maşaallah eşinin elinden her iş geliyo çok şanslısın.Adamın içinden,elinden gelmiyorsa istediğin kadar yardım iste fark etmiyor.Allah bozmasın inşallah.

evet sağolsun yardımcıdır çok
o olmasa biterdim sanırım
evim işime çok uzak günde 100 km yol yapıyorum hergun.
uyumludur allah razı olsun.

Dedigin gibi hem kadın beceriklidir.Hem de çocuklarda çok önemli.Çocukları usludur muhtemelen,birlikte oynuyorlardır.O da işlerini yapıyodur.Benim de 2 çocuğum var ama kendimi de parçalasam dediğin kadar detaylı yapabilmem mümkün değil.Mutfağa girdiğimde her işimin taş çatlasın 30-40 dk.da.bitmesi gerekiyor.Bitmezse de yarım bırakmam gerekiyor:KK70:

evet ben o işimden istifa edip buraya geldiğim için çok pişmanım
şimdi manevi yönden bırakıp da gidemıyorum bile
çocuk dogursam benımk burdan yasal izin kadar bile yok olmam imkansız
benım de kendı odam var
artık odaya getırır bakarım dıyorum ne yapayım.

ama dısarıdan cok kolay
aaaa senden iyisi yok, 2-3 sene geitmezsin işe canım ne olacak

bazıları da diyor ki,e sen çık izinine
annene rica et , annen gelsın otursun orda dıyorlar:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

sanki ben burda oturmaya gelıyorum bir dünya işim var
yurt dısı yazısmaları organızasyonlar o bu şu, teknik bilgi
deli oluyorum

bütün duygularımı dile getirdin valla dışardan banada diyorlar patronsun şöyle böyle ama bildiğin açık cezaevi.her işin zorluğu var kendi işyerin de olsa zor başkasının yanında da olsan zor.allah sağlık huzur versin herkese sağlıklı huzurlu olunca herşey olur.

çocuk içinde eşim öyle diyor ona da bi oda yaparız hep yanında oluruz çocuğumuzun hiç bi iş yapmasanda burada durman yeter diyor ki öyle de zaten hani başlarında durmam yetiyor bir sıkıntı çıktığında müdahale edebiliyorsun ama biraz daha zaman var çocuk için şuan istemiyorum.

Kalkip kocanla birbirinize girmeyin tabikide, ama seninle ayni saatte evden cikiyor ve ayni saatte giriyor, ama suyunu bile alamiyor. Abartmiyorum, sanirim sinirden hasta olurdum boyle bir durumda. Isten eve esimden erken geliyor, yemegi yapip hazirliyorum. Bazen onu bekliyorum o gecikince kendim yiyorum. Cayi demlemis oluyorum cogu zaman, ama bazende canim istemeyince demlemiyorum. Hafta arasi bir aksam dip koseye yakin bir temizlik yapmaya calisiyorum, muhakkak esimde bir ucundan tutar isin, tutmazsa bilir ki o aksam onun agzindan burnundan gelir. Haftasonu yine bi genel temizlik. Dairemiz asiri buyuk olmadigindan gayet keyifle yapabiliyorum isimi cok vaktimi almadan. Ha bu arada henuz cicegi burnunda evliyiz, en basinda acik acik 'biz bu evde birlikte yasiyoruz ve temiz olmasi ikimizin sorumlulugu. beni sinir krizlerine krizlerine sokmak istemiyorsan, yagmasanda gurle. zaten isin cogunu ben yapiyorum ama lutfen sende tut biseylerin ucundan' konusmasini acik acik her kelimesinin ustune basa basa, guzellikle yaptim. sagolsun, olgun adamdir kocam:))

bukadar tepene cikarma tatlim, senin kiymetin olmaz gozunde. biraz vicdanli davransin, vicdanli adam yardim eder. cok bir evin bir erkegi var cevremizde, o oyle alismis diye evliliktede oyle gidecek diye bir durum yok.

Kalkip kocanla birbirinize girmeyin tabikide, ama seninle ayni saatte evden cikiyor ve ayni saatte giriyor, ama suyunu bile alamiyor. Abartmiyorum, sanirim sinirden hasta olurdum boyle bir durumda. Isten eve esimden erken geliyor, yemegi yapip hazirliyorum. Bazen onu bekliyorum o gecikince kendim yiyorum. Cayi demlemis oluyorum cogu zaman, ama bazende canim istemeyince demlemiyorum. Hafta arasi bir aksam dip koseye yakin bir temizlik yapmaya calisiyorum, muhakkak esimde bir ucundan tutar isin, tutmazsa bilir ki o aksam onun agzindan burnundan gelir. Haftasonu yine bi genel temizlik. Dairemiz asiri buyuk olmadigindan gayet keyifle yapabiliyorum isimi cok vaktimi almadan. Ha bu arada henuz cicegi burnunda evliyiz, en basinda acik acik 'biz bu evde birlikte yasiyoruz ve temiz olmasi ikimizin sorumlulugu. beni sinir krizlerine krizlerine sokmak istemiyorsan, yagmasanda gurle. zaten isin cogunu ben yapiyorum ama lutfen sende tut biseylerin ucundan' konusmasini acik acik her kelimesinin ustune basa basa, guzellikle yaptim. sagolsun, olgun adamdir kocam:))

bukadar tepene cikarma tatlim, senin kiymetin olmaz gozunde. biraz vicdanli davransin, vicdanli adam yardim eder. cok bir evin bir erkegi var cevremizde, o oyle alismis diye evliliktede oyle gidecek diye bir durum yok.

o yüzden ne yapıyoruz eve yardımcı alıyoruz :) oda maddi olarak yardımcı olsun dimi ev işlerine :) benim evim büyük ama çok fazla eşyam yok sevmemde fazla görünce bişeyi atarım hemen yada veririm birine ne gerek var evime hediye felan gelir fazlaysa hiç durdurmam ki anneme ve kayınvalime de derim bana hediye almayın illaki alacaksanız ihtiyacım olanı ben size gösteririm onu alın derim.

ben de kendi işimde calıısyorum
arada gitmemek asla olmuyor
insanın kendi işi daha zor
8 senedir bir gün yıllık izin kullanamadım .
müşteri kazanmak için aylarca ugrasıyoruz, kendi işinde müşteri seni birkere iki kere bulamasın anında siler seni
seni silmesi demek kayıp demek , cebine giren paranın nazalması ya da yok olması demek.

öncesinde uluslararası bir şirkette kalite uzmanıydım.
yıllık izinlerimi kulllanırdım her sene az ya da çok
hasta olsam en azından bir gun rapor alırdım
kendi işin arada gitme olmuyor
yemege kosa kosa cıkıp işimize dönüyorum
arac kullanırken whatsapptan musterılere yanıt verıyorum
ya da aracımı yol kenarına cekıp sistemde teklif hazırlıyorum.

kendi işin öyle kolay olmuyor yani:)
ben ikisini de yasadım
insanın maaslı bir firmada calısması daha kolay

Sadece senin çalıştığın işlettiğin işten bahsetmiyorum.
Belli ki eşiyle bir yer işletiyor konu sahibi
Ben yıllar önce bu deneyimi yaşadım bayramlar dahil saat 10 a kadar kendi işimin başındaydım bilirim yani.,
Ama eşiyle birlik olarak işi yürütüyorlarsa, adam biraz kendini zorlar eşide evde işini yapar. gerekirse yatar

Sadece senin çalıştığın işlettiğin işten bahsetmiyorum.
Belli ki eşiyle bir yer işletiyor konu sahibi
Ben yıllar önce bu deneyimi yaşadım bayramlar dahil saat 10 a kadar kendi işimin başındaydım bilirim yani.,
Ama eşiyle birlik olarak işi yürütüyorlarsa, adam biraz kendini zorlar eşide evde işini yapar. gerekirse yatar
eşiyle yürütüyor da
eşinin görevi ayrıdır , kendisinin ki ayrıdır.

Ben de erkek kardeşimle işletiyorum.
Kardeşim birkaç saat yok olsa tepetaklak oluyorum, aynı sekılde ben yokken de o öyle oluyor.

İkimizin işleri apayrı ,mesela market i,şletsen kasaya baksan okey dönüşümlü bakabilirsin
ya da bir magazanız olsa gelen gidenle ilgilensen belki ama ,
iş buyuk ve kapsamlı olunca bu pek mümkün olmuyor

bana evde yardımcı olmayan bir eşim varsa yardımcı kadın alırım. yok kadın almam derseniz de zaten kendi işinizmiş az çalışın.

bu kadar kendinizi yıpratmayın eşiniz sizi hizmetçi mi aldı???

evet sağolsun yardımcıdır çok
o olmasa biterdim sanırım
evim işime çok uzak günde 100 km yol yapıyorum hergun.
uyumludur allah razı olsun.

bu arada evini kesinlikle yakına taşı daha rahat olacak ben 2-3 aya taşınacağım işyerime yürüme mesafesindeki yeni evime.

benim burcum kova eşimin ki de ikizler.
bazen derki bu yaşıma kadar benle baş edebilen tek insansın bazen beni bile pes ettiriyorsun der :)
amann bi o olsun eksiği.şükür seviyorum seviliyorum eşimin sesini bile yükseltmişliği yoktur bunu da niye yapmadın bunu niye aldın ettin demez. mesela ben koku hastasyım sürekli parfüm alırım ona bile bazen söylenir ama mutlu olduğumu görünce ses çıkartmaz bende abartmamaya çalışırım :)

bu arada evini kesinlikle yakına taşı daha rahat olacak ben 2-3 aya taşınacağım işyerime yürüme mesafesindeki yeni evime.

benim burcum kova eşimin ki de ikizler.
bazen derki bu yaşıma kadar benle baş edebilen tek insansın bazen beni bile pes ettiriyorsun der :)
amann bi o olsun eksiği.şükür seviyorum seviliyorum eşimin sesini bile yükseltmişliği yoktur bunu da niye yapmadın bunu niye aldın ettin demez. mesela ben koku hastasyım sürekli parfüm alırım ona bile bazen söylenir ama mutlu olduğumu görünce ses çıkartmaz bende abartmamaya çalışırım :)
herkesin değişik huyları oluyor işte:)

Ya kocan sana yardim edecek, ya da yarim gün calisip Ögleden sonrani kendine ve evine ayir. Ben yorgunsam is yapmiyorum. Hem disarda hem evde calismak insaninhadfinden fazla yoruyor.

eşiyle yürütüyor da
eşinin görevi ayrıdır , kendisinin ki ayrıdır.

Ben de erkek kardeşimle işletiyorum.
Kardeşim birkaç saat yok olsa tepetaklak oluyorum, aynı sekılde ben yokken de o öyle oluyor.

İkimizin işleri apayrı ,mesela market i,şletsen kasaya baksan okey dönüşümlü bakabilirsin
ya da bir magazanız olsa gelen gidenle ilgilensen belki ama ,
iş buyuk ve kapsamlı olunca bu pek mümkün olmuyor

eşim patron canım :) siyasetle felan da uğraşıyor gelip gideni çok olur onun. hesap kitapları ben yaparım o büyük işlere yatırımlara felan bakar işin içinden ben çıkamazsam ona sorarım.yoksa sahadaki personelleri showroomda ki personelleri felan işyerinde ki akışı felan hep ben idere ve kontrol ederim. ama şükür 4-5 aydır bi muhasebeyle alakası olmayan bir hanım çalışan aldım yanıma istediğim gibi de yetiştiriyorum valla beni aratmayacağa benziyor o yüzden şanslıyım ama onuda yine kontrol ediyorum :)

Back
X