- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Yok görücü usülü degildi kendimiz tanistik :)) yinede sinir oldum ama o kadarda takilmam :)Görücü usülü evlendiyseniz kızmakta haklısınız.
Yok kendiniz tanışıp, sevgili olup evlendiyseniz çok takılacak mevzu değil.
Sorun aslinda ilk deyisi olmamasi.. ikinci kez yapiyor bunu.. ilk olsa yine biraz daha hos karsilardim belki ama demekki o kadar icine yer etmiski yasi uygun olsa alirdim diye.. sanki kiz dünden raziymis gibi.. bakalim oglun begenecekmiydi yada kiz senin oglunu begenecekmiydi..Haticeye değil neticeye bakılır.
Sonuçta seninle evli.
Hoş olmamış söylemesi tabi ki ama samimiyetine güvenerek biraz abartmış.
Ben tepki göstermezdim.Tekrarlarsa kibarca da hoşuma gitmediğini belirtirdim.
Iyi aksamlar hanimlar :)
Demin kayinvalidemle tanidik birine birlikte caya gittik.. her neyse orda 4-5 kadin oturuyorduk.. genc 30lu yaslarda bi kadin (kayinvaldemin komsusu) telini eline aldi resimlerine bakiyordu ve kayinvalidemin samimi oldugu bi arkadasi var, onun kizinin resmini gördü.. aa ne kadar güzel bi kiz kim bu diye sordu kaynvaldeme..
Oda arkadasimin kizi dedi ve bana bakarak dediki aklina sakin yanls bisey gelmesin simdi , sonra ortaya , yasi bir kac yas daha kücük olsaydi ogluma (esimi kastediyor) alirdim bu kizi kacirmazdim tam ona uygundu..
Ben tabi baya öfkelendim ve saskinlik icinde kaldim.. esim uzun boylu o kizda uzun ama esimden en az 4 yas büyük belki daha fazla..
Zamnindada herkez demis al bu kizi ogluna filan, onuda söyledi..
Baya bozuldum yüzüm asildi haliyle ama bozuntuya vermedim hic birseyde söylemedim.. belki baska gelin olsa orda herkezin icinde söylerdi söyleyecegini.. normalde aramiz cok iyidir benide sever ve begenir güzel gelinm der ama yaptigi bence hos degildi..
merak ettm sizin tepkinz ne olurdu ..
Aynen :)))'Oğlunuzun zevki sizden çok daha iyiymiş ki beni almış' der, geçerdim.
Yok moralim bozuldu icten ice sinir olmadim degil ama kötü birseyde söylemedim.. ztn 5 dakika sonra kalktik..Neyse ki oğlun daha zevkliymis beni almış anne der gülerdim :) madem aranız iyi seni de seviyor. İlla surat asıp öfkeli bir sey demeye gerek yok. Susmak bana göre değil.
Öyle canim haklisin.. esimin haberi bile yok annesinin söylediklerinden..Hic sevmem boyle agzindan cikani kulagi duymayan insanlari.
Ama bunu kayinvalidenizin soylemesi bisey ifade etmez. Kocaniz sizden sizde kocanizdan memnunsaniz 3. kisilere baska bisey duser de onu soylemeyeyim simdi. Anladiniz siz.
Hamile halinizle takmayin boyle seyleri.
Bende düsüncesizlik ve patavatsizlik olarak görüyorum.. söylememsi gerekirdi..Terbiyesizlik ve hadsizlikte sınırları zorlamış kv'niz.
Tekrarladi zaten :) yani bu ikinci oldu ve bende bi sekilde hoslanmadgmi dile getiricem hic kusura bakmasin..Haticeye değil neticeye bakılır.
Sonuçta seninle evli.
Hoş olmamış söylemesi tabi ki ama samimiyetine güvenerek biraz abartmış.
Ben tepki göstermezdim.Tekrarlarsa kibarca da hoşuma gitmediğini belirtirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?