- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi Mavisim112
-
takılmayın o zaman boşverinYok görücü usülü degildi kendimiz tanistik :)) yinede sinir oldum ama o kadarda takilmam :)
Aynen canm ne diyim saygidan sesimi cikarmadm ama söyliycem.. boyum cok uzun degil ama kisada degilim.. zayif oldugumdan boyum dahada uzun duruyr zaten.. ve kayinvalidemin yaninda kac kisinin dedigi olmustur oglundan güzel gelinin diyeklasik k.v tavirlari sizinki biraz daha abarmis esiniz uzunsa siz ondan kisaysaniz kizda uzun boyluysa tamam iste niyeyse bu boy takinlari oluyor kv lerin eminim kendide kisadir:)benim esime kp yeni evliyken boylarimizi kasteterek hic uymamis demisti amaaan kimene begenen begenmis onemli olan karaktere laf etmesinler allah in verdigini elestirmek onlarin sorunu
Birden sasirdim pat diye söyleyince kalktim ztn baska odaya gittm hemen ve 5 dak sürmedi kalktim.. saygimdan birsey söylemedim ama görstügümzde yaptgnin hos olmadgni söyliycem.. diyorum ya baska gelin olsa susmazdi sanmiyorum..Orda oturmaya devam etmezdim.
Neden tepki vermektwn korkuyosunuZ ki bi anlasam? Anne kendine gel ağzından çıkanı kulağın duysun. Hamileyim dediğin lafa bak deyip onun konuşmasına fırsat vermeden çıkardım evden.
Ha sonra da uzun bir süre görüşmezdim.
En güzel cevap olurdu...Geçti borun pazarı sür eşşşeğini nigdeye deseydin keşke eşşeği de bastırarak. Patavatsızlık öyle değil böyle olur görseydi.
Ne saygısı? Kv sana saygı duymuyo! Sen neden ona saygı adı altında susuyosun?Birden sasirdim pat diye söyleyince kalktim ztn baska odaya gittm hemen ve 5 dak sürmedi kalktim.. saygimdan birsey söylemedim ama görstügümzde yaptgnin hos olmadgni söyliycem.. diyorum ya baska gelin olsa susmazdi sanmiyorum..
Dengesizin teki heralde bu kadın. Sinirden olurdum heralde. Evlenmis oğlun artık neyin muhabbeti buIyi aksamlar hanimlar :)
Demin kayinvalidemle tanidik birine birlikte caya gittik.. her neyse orda 4-5 kadin oturuyorduk.. genc 30lu yaslarda bi kadin (kayinvaldemin komsusu) telini eline aldi resimlerine bakiyordu ve kayinvalidemin samimi oldugu bi arkadasi var, onun kizinin resmini gördü.. aa ne kadar güzel bi kiz kim bu diye sordu kaynvaldeme..
Oda arkadasimin kizi dedi ve bana bakarak dediki aklina sakin yanls bisey gelmesin simdi , sonra ortaya , yasi bir kac yas daha kücük olsaydi ogluma (esimi kastediyor) alirdim bu kizi kacirmazdim tam ona uygundu..
Ben tabi baya öfkelendim ve saskinlik icinde kaldim.. esim uzun boylu o kizda uzun ama esimden en az 4 yas büyük belki daha fazla..
Zamnindada herkez demis al bu kizi ogluna filan, onuda söyledi..
Baya bozuldum yüzüm asildi haliyle ama bozuntuya vermedim hic birseyde söylemedim.. belki baska gelin olsa orda herkezin icinde söylerdi söyleyecegini.. normalde aramiz cok iyidir benide sever ve begenir güzel gelinm der ama yaptigi bence hos degildi..
merak ettm sizin tepkinz ne olurdu ..
Haklisin canm birdahakine ztn sanmiyorum susacagimi egerki böyle birsey yaparsa.. eve geldigimde cok pismn oldum zaten birsey söylemedigime icimde kaldi..Ne saygısı? Kv sana saygı duymuyo! Sen neden ona saygı adı altında susuyosun?
Neyse bidahaki görüşmeye ohhoo yani. Bazı lafları zamanında söylersen etkili olur. Kv komşunun yanında söylüyor. Ama sen kv ile başbaşa konuşacaksın mesela.
Aynen öyle.. bazen düsünmeden komustugu oluyor malesef ama bana karsi olmamisti o yüzden uyariyordum kibarca anne öyle dedin ama yanlis anlamistir belki seni filan diye..Dengesizin teki heralde bu kadın. Sinirden olurdum heralde. Evlenmis oğlun artık neyin muhabbeti bu
Aramiz iyi aynen dedign gibi yapicam mutlaka söyliycem anlasin hatasini..aranız dediğin kadar iyiyse çek kanara konuş düzgünce. insan içinde söylenecek laf değil bu.
Aynen yaa basta bana diyo bide, aklina bisey gelmesin diye.. ne diyo bu ya dedim.. zaten olmiycak bisey esim abla diyo o kisiye yani sen neyin kafasini yasiosun kendi kendine..sanıırm benim yanımda böyle patavatsızlık yapsa birisi susmazdım. aslında skainim ama denilecek şey var denilmeyecek şey var. anne yaptığın da iş mi? evlenmiş barklanmış, baba olacak adam hakkında söylediklerin hiç hoş değil. yaşına yakıştırmadım ve kırıldım derdim. sonrada mesafemi koyardım. resmen saçmalamış. hani saçmaladığının da farkında o yüzden alınma diye de uyarıyor.
butun kv delere gore oglu herzaman daha ustundur hatta butun kizlar ogullarini almak icin bekliyordur ama onlar tenezzul etmezlerAynen canm ne diyim saygidan sesimi cikarmadm ama söyliycem.. boyum cok uzun degil ama kisada degilim.. zayif oldugumdan boyum dahada uzun duruyr zaten.. ve kayinvalidemin yaninda kac kisinin dedigi olmustur oglundan güzel gelinin diye
Oda hatta her defasinda neden benim oglumda manken gibi filan der :)
Aramiz iyi aynen dedign gibi yapicam mutlaka söyliycem anlasin hatasini..
Aynen canm kimse olmasa bile denmez kaldiki o kadar insanin icinde gercekten rencide oldum cok gücüme gitti..ya yalnızken bile söylenmez de yani bi de ortam içinde. hayır düğün olmuş nikah olmuş bi de hamileisn yani o lafı orda söylemenin bi anlamı bi gereği yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?