- 24 Kasım 2021
- 76
- 28
- 8
- 23
- Konu Sahibi Hayalprstw
Kizlar benmi hayalet cizgi goruyorum yokda varmi 5 dakika icindd cikti adetim baya grcikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet duzensizliği yasiyorum ondan pek önem vermedim 17 eylülBayaga geciktiyse belirli bir çizgi olması lazımdı. Bayagadan kasıt kaç gün?
Ben bir çizgi görüyor gibiyimKizlar benmi hayalet cizgi goruyorum yokda varmi 5 dakika icindd cikti adetim baya grciktiEki Görüntüle 2963069
Ayy var gibi sankiBenim teste de bakar mısınız bir hafta var daha reglime
Bende şuan kan vermek için sira bekliyorum hakkimizda hayirlisi inşallahBana da öyle geldi :/ binyanda endişe bir yandan heyecanbenim 11 aylık oğlum var esim korunuyor ama yinede vücudumdaki belirtiler beni test yapmaya itti . Endişem o yüzden
![]()
Öğleden sonra cikicakmis sonuv yazarım mutlaka duâ edin ☺Yaaaaa kesin cikcakhayırlı haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla
![]()
Gördüm sanki benmde böyleydiKizlar benmi hayalet cizgi goruyorum yokda varmi 5 dakika icindd cikti adetim baya grciktiEki Görüntüle 2963069
Bide sey merak ediyorum 20 gun önce muaynemde kist yoktu kist görüyorum küçük dedi doktor yoktu asistanı söyledi hamilelik kistimi acaba diye ümitlenmedim değil ☺inşallah miniğin seninle
Yok vermediEğer bebiş varsa ve değer küçükse yani 100 ile 500 arasında ise genelde vajinal muayene ile keseyi görebiliyorlar . Ultrason fotosu verdi mi o dediği kistle alakalı verdiyse yükler mısın bı bakalım
Içim3 kuşku düstu ama 20 gün ojce olmayan kist bi abda mi oluşacak kesemiydi o diyeYok vermedi
TamamKese olabilir dahabyebi gebelikte kese rahme gömülü oluyor ya kist sanmış olabilir bakalım kan sonucu çıkınca bize de yaz![]()