• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmı yanlıs anlıyorum ESIMI COZEMEDIM....

konuyu kendi acımdan dusundum erkek arkadasım cok yakısıklı kızlar bakıyor surekli hmm evet belki daha cok istememe neden olurdu ama ona sen soyle yapda cık dısarı kızlar sana daha cok baksın bende seni arzuluyum gibi bir istekde de bulunmazdım heralde vallahi erkekler nasıl dusunuyor bilemiyorumda :31:

Son düzenleme:
Sorunm bıraz cınsellıkle alkalı ama ben ne oldugunu tam blmıyorum ve esımı farklı yargılamak ıstemıyorm...esım cnsel yasantmmzda benden fantezı bulmamı ıster ve ne yazııkkı bende pek anlamam anlamam derken sevmıyorum buarada evllgmzn 2. Yılndayz onun fantzılerı ıse benm mını etek gyıp taksmde yada baska yerlerde erkeklern benden etklenmelrnı dsnmesı benı hayal etmelrı yatakta genlde bu durmları hayal ederk ucuyo bu def
alarca surdu farklı konularla ben okadar cok rahatsz oluyorumkı bı erkek bunu karısı hakkında nasıl dusunur fantezı olarak bı gun denemk ıcın seksı gynp cıkacam taksme gdecgmı s,yledm oda tamam ama yanına yaklasan olmayacak ben uzaktan seyrdecm senı kmseyle yan yana gelme dedıı cıldrdım kavga ettm sen nasıl boyle bısyı ızın verrsn nasıl erkeksn dye gbı oda sonucta fantezı bu nevarkı gercegne ızın vermm tabı gbı laflar cok tartıstm ama normalde dısarı cıksak belını ort onunu kapat der kızar ınanın fantzı olayını c,ozmus deglm esmn dusuncelerı sex anlmnda normalmı bu fantazı konusunda yardım edn normal degılse normal fantezler nasıl....umarm sorunmu anlatablmısmdır nedmek ıstedgmı ne yazdgımın farkında deglm baglantı gdıyo donup duruyo harfler ucusuyoo sınır oldm yaa...

karısıklıga bu cumle sebep oldu herhalde:44:

nediym canım içim rahatladı vala

Bak canım insanın cinsellikle ilgili böyle fantezileri olur. erkeklerin de kadınların da. kimi ahlak der kimi din der kimi toplum der ve bastırır, unutur, daha doğusu unutmuş gibi yapar, ama kah rüyasında görür, kah olur olmadık yerde aklına gelir, kendisiyle kavga etmeye başlar sonrasında. cinsellik bizim en ilkel ihtiyacımızdır, yatak odası mı söz konusu olan ? orası sizin en özeliniz. Birbirinize açık olmanız dürüst olmanız gerek.. Fanteziyle ve sadece yatak odasıyla sınırlı kaldiği müddetçe bu durum oldukça sağlıklı ve eşin de masum. Eşin sana gelse cinsellikle alakasız bi anda böyle şeyler söylese, aklı fikri bunda olsa, ne bileyim senden bunu gerçekliğe dönüştürmeyi talep etse o zaman iş ciddi ve anormal bi durum olur. yatak odasında sadece bedenlerin değil düşlerin fantezilerin de çıplak olması gerektiğini düşünüyorum. Eşin seni kendisine çok yakın görüyor, onu yargılamayacağina inanıyor, sana karşi dürüst ve şeffaf. Eğer sen bu fantezilerden rahatsızsan onu rencide etmeden yargılamadan konuyu kapat veya onun kafasını başka fantezilerle meşgul et :34:

Bir arkadasimiz sormus avrupa´daki bayanlar ne gibi yorumlar yapardi diye. Ben avrupa´da yasiyorum ve sunu söyleyebilirimki parayla calisan bayan (anladiniz siz onu) kiligina girip
kocalariyla fantazi yapabiliyorlar. Bu tür fantaziler erkeklerin en cok hayal ettigi fantazilerden biridir cünkü öyle bayanlar cinselligi cok iyi anlayan bilen, coook erotik ve cekici gelir onlara, Hicbir tabu yoktur onlarda.
Bir dergide okumustum, bir bayan anlatiyordu, esiyle bu tarz fantaziler yapiyormus ve hatta esinden ücret talep ediyormus beraberlik öncesi veya sonrasi. O biriktirdigi parayla´da güzel bir tatil yapmislar sonunda.

yapmayın arkadaşlar yaa okadarda değil bune ya bu olaylar yatak odasında konuşulan olaylar fantze olarak kocamın yatakta düşünceleribenmdecok canımı cok sıkıyor ama uygulayacak konumda değil ki olsa bensuan evli olmazdım yapmayın lütfen konudada belirttim normalde dışarı çıkarken belim açılacak dekolte yada frikkk verecem korkusuyla hep tepemde sadece evin içinde yataklaalakalı konulardaben bu fantezı düşüncesini sordum ve cevabımıaldımhaklısınz benm kocam fantazı olayında sapıtmış ama asla p,,, konumu yada başka şeklde tabir edilmesin rica ediyorum şuan nasıl kötü oldumu anlatamam

aa--aa !
siz dedinizya

bakın :
bı gun denemk ıcın seksı gynp cıkacam taksme gdecgmı s,yledm oda tamam ama yanına yaklasan olmayacak ben uzaktan seyrdecm senı kmseyle yan yana gelme dedıı cıldrdım kavga ettm sen nasıl boyle bısyı ızın verrsn nasıl erkeksn dye gbı oda sonucta fantezı bu nevarkı gercegne ızın vermm tabı gbı laflar cok tartıstm

yapmayın Allah aşkına... burada yüz bulunca tamam demiş sizde kızmışsınız hatta deli olmuşsunuz. siz anlattınız bunları biz durduk yerde hayalden ötedir demedik...

kiiiiiii hayali bile bana göre .. yazamıyorum kelimeyi kızmayın diye :(

konuyu kendi acımdan dusundum erkek arkadasım cok yakısıklı kızlar bakıyor surekli hmm evet belki daha cok istememe neden olurdu ama ona sen soyle yapda cık dısarı kızlar sana daha cok baksın bende seni arzuluyum gibi bir istekde de bulunmazdım heralde vallahi erkekler nasıl dusunuyor bilemiyorumda :31:

kısss adam zaten öle demiyormuş biz yanlış anlamışız sadece yatak odası fantazisiymiş

Sorunm bıraz cınsellıkle alkalı ama ben ne oldugunu tam blmıyorum ve esımı farklı yargılamak ıstemıyorm...esım cnsel yasantmmzda benden fantezı bulmamı ıster ve ne yazııkkı bende pek anlamam anlamam derken sevmıyorum buarada evllgmzn 2. Yılndayz onun fantzılerı ıse benm mını etek gyıp taksmde yada baska yerlerde erkeklern benden etklenmelrnı dsnmesı benı hayal etmelrı yatakta genlde bu durmları hayal ederk ucuyo bu def
alarca surdu farklı konularla ben okadar cok rahatsz oluyorumkı bı erkek bunu karısı hakkında nasıl dusunur fantezı olarak bı gun denemk ıcın seksı gynp cıkacam taksme gdecgmı s,yledm oda tamam ama yanına yaklasan olmayacak ben uzaktan seyrdecm senı kmseyle yan yana gelme dedıı cıldrdım kavga ettm sen nasıl boyle bısyı ızın verrsn nasıl erkeksn dye gbı oda sonucta fantezı bu nevarkı gercegne ızın vermm tabı gbı laflar cok tartıstm ama normalde dısarı cıksak belını ort onunu kapat der kızar ınanın fantzı olayını c,ozmus deglm esmn dusuncelerı sex anlmnda normalmı bu fantazı konusunda yardım edn normal degılse normal fantezler nasıl....umarm sorunmu anlatablmısmdır nedmek ıstedgmı ne yazdgımın farkında deglm baglantı gdıyo donup duruyo harfler ucusuyoo sınır oldm yaa...

sen bakalim ne diyecek diye teklif etmissin, oda kabul etmis iste
sadece yatak odasinda kalmamis fantezi
kimsenin yanlis anladigi yok, cevir kazi yanmasin yapma simdi

kavga etmissin nasil erkeksin diye, he ben derim siz diyemessiniz diyorsan bisey diyemicem:31:

canım ozaman senin ilk yazdığın yazıda abartı vardı. sen olurmu öyle şey diye çıkıştığında eşimde neden olmasın dedi yazmışsın. hoş ben eşine hakaret etmedim ama eden kişilerede hiç karşı değilim yorumlarımdada onları savundum. acaba bunları yazarken eşin için yazılacakları hiç tahmin etmedinmi. aile örf adetiyle büyüyen hangi nsan eşin için iyi bir söz söyler. bu arad sana bazı fikirlerde verildi şahsen bende yazdım ilk yorumumda onları dene istersen. ama eşin için kimse iyi düşünmez ister kız ister kızma. ama senden bunları isteyerek sana hakaret eden eşine hakaret edilmesi niye seni bukadar rahatsız etti. omu yoksa bumu daha rahtsız etti bunuda merak etmiyo değilim.

yalnız tepki verdgmde kızdımda eşimn son noktayı öyle şey olmayacağından yana koyduğunu söylemişim yazımınsonunda söledim nasıl yazdımı bilmiyorum hat donuyoo vss telefondan yazıyodum yorumları gördm pcye döndüm örf adeet nedr çok iyi biliyorum bana öğretmeye kalkma eşimn bana hakaret etğini düşünmüyorum lafını bil konuş lütfenn tabiki senin burada baana bu şeklde konuşmaların rahatsız etti lütfen bana gece gece edebiyat yapma rica ediyorumm yaparsanda dönmeyeceğim...

sen bakalim ne diyecek diye teklif etmissin, oda kabul etmis iste
sadece yatak odasinda kalmamis fantezi
kimsenin yanlis anladigi yok, cevir kazi yanmasin yapma simdi

kavga etmissin nasil erkeksin diye, he ben derim siz diyemessiniz diyorsan bisey diyemicem:31:

devamınıda oku taaaaaa derinlemesineee bu nee yaaa adam hala evdee ve fantazııı peşindeee ok uzatmaaaaaaaaaa yaaaaaaa yeterrr kendnce farklılık yaratmaya çalışmaa

arkadaşlar bu konu burada uzaaaaqr uzarda taaaa ötelere gidiverir
aboooooo saat olmuş 3yarın kociş okula gidicek ders vermeye
oğlan okula gidicek
kıss uyanır erkenden
oooooooooooooooo
al sana bi sürü iş
eliiiif kaçaaaaarrrrr

Tamam yap dedi ama gidip yaptılar mı =) Gerçekten böyle bir niyeti olsa yani kanı bozuk bir erkek olsa idi emin olun çoktan neler neler yapmıştı. Bu adam sadece eşini kendine yakın görüyor, bu diyologlar ikisinin arasında, tamam yap ben de izleyim der, ama asla yapmaz, =) bundan da eminim.. Bazılarının içinde eşinden bile gizlediği ayrı bi dünya olabilir, eşiniz sizinle o gizli dünyasını paylaştı diye adamı "sapık" ilan edecek olursanız ayıp edersiniz.. Gerçekten bunu zihninde yaşamasının anormal bir durumu yok, kaldı ki zihninde yaşarken bile eşine başkaları dokunmuyor, sadece arzuluyor ve eşine kendisi ulaşabiliyor. eşi başka erkekler için sadece ulaşılmaz cazibeli bir kadın olarak kalıyor, ama o muhteşem varliğa yalnızca kendisi erişiyor =)

devamınıda oku taaaaaa derinlemesineee bu nee yaaa adam hala evdee ve fantazııı peşindeee ok uzatmaaaaaaaaaa yaaaaaaa yeterrr kendnce farklılık yaratmaya çalışmaa

baya asabisin, madem öyle konuyu acarken daha dikkatli acsaydin böyle yorumlar gelmezdi

he ben kinamadaim ahlak derside vermek haddim degil, banane istediginiz gibi yasayin:19:

ayrica kelimeleri öyle uzatmanada gerek yok :36:korkmadim yani:ssz:

Konu sahibi ilk mesajda denemek için bu teklifi yaptığını söylüyor, kocası da kabul ediyor.
Sonra konu efendim yatak odası fantezisiymiş. E bu dışarıda değil mi?
Bunun nesini yanlış anladık pardon?
Yatak odanızda istiklal caddesi ya da o ıslak hamburgerci mi var?

Yanlış anlamayın fanteziye falan karşı değilim de, konu sahibi ilk mesajda o zaman "lütfen sadece kocamın fantezisinin olumlu yönlerini ortaya çıkaracak arkadaşlar mesaj yazsın içimi rahatlatıcam" deseydi.

Son düzenleme:
Bir arkadasimiz sormus avrupa´daki bayanlar ne gibi yorumlar yapardi diye. Ben avrupa´da yasiyorum ve sunu söyleyebilirimki parayla calisan bayan (anladiniz siz onu) kiligina girip
kocalariyla fantazi yapabiliyorlar. Bu tür fantaziler erkeklerin en cok hayal ettigi fantazilerden biridir cünkü öyle bayanlar cinselligi cok iyi anlayan bilen, coook erotik ve cekici gelir onlara, Hicbir tabu yoktur onlarda.
Bir dergide okumustum, bir bayan anlatiyordu, esiyle bu tarz fantaziler yapiyormus ve hatta esinden ücret talep ediyormus beraberlik öncesi veya sonrasi. O biriktirdigi parayla´da güzel bir tatil yapmislar sonunda.

zaten bu tip fanteziler yatakodasından çıkmazsa ve 3.bir kişi girmezse normal fantezi kabul edilir..
benim sorumun cevabını kırmızıdonlu kız verdi sağolsun..

ozaman size bir daha bu tarz birsey soylerse kabul edin hadi yapalım deyin baktıgınız karsı cıkmıyor hazır ozaman ciddi ciddi bu adam hakkında dusunmeye baslayın ama yok sadece kendi aranızda olacagını soyluyorsa demekki sadecehayal dunyasında yasamak istiyor demektir

karı koca arasına gırılmez demişler ne kadar da dogru....
konu sahıbı esını yadırgayanlara ates püskürüyor adeta!
siz memnunsanız bızım ıcın sorun yok hanfendı

Back
X