Bennmi büyütüyorum?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Eşimin tek pazar günü izni var elinden geldiği kadar işi falan olmazsa bana vakit ayırıyo. Dışarı çıktığımızda yarım saat bi saat yolda geçiyo illaki. Bugün dışarı çıktık iki saat civarı kaldık hemen eve geldik. Yemek yedik eve geldik. Ben biraz gezmek istediğimi söylediğimde hep bahaneler arıyo yok trafik var yok haftaya gideriz. Bugün de bu konu yüzünden tartıştık. Yok siz kadınlar hiç bişiden memnun kalmazsınız zaten falan filan saçmaladı. Ne yapmalıyım bu durumda mesela nasıl yapmalıyım ki tartışmadan halledim

Şu alacağım var çıkmışken onu da alalım diyin bence ama en başta evdeyken kabul ettirin

Siz çalışmıyorsunuz belli ki.
Adam tüm hafta çalışıp yoruluyor evde ayaklarını uzatıp maç izlemek istiyordur.
Gitmeden önce plan yapın böylece sadece yemek yiyip gelmezsiniz.
Sinemaya gidelim de
Hadi çıkalım bi yürüyüş yapalım dönerken de pizza alıp eve gidelim film izleriz sonra sen maç özetlerini izlersin bende çay demlerim de
Böyle fikirler üret mesela.

evet bencede büyütüyorsunuz tartısmayın o da evde dinlenmek istemiştir biraz.

Aynen teşekkür ederim eşimin maç izleme huyu yoktur sesli şekilde şarkı açar ve öyle dinlenir genelde.

Bazı erkekler evde yatmayı seviyor haftasonu yatmak demek ben sevmem ama gezmekten hoşlanmıyorsa yapacak bir şey yok

Bence buyutuyorsunuz. Kucuk tartismalari kafaniza takmayin, demek ki, onun da huyu o.
Benim kocam da disari cikalim demez. Hep Ben soylerim, tmm der, cikariz. 1-2 saat sonra eve gidelim mi der. Ben kalalim diye diretirim.
Onu da anliyorum, haftada 1 kere evde oluyo, onu da disarda degil de evde gecirmek istiyor.

Aynen teşekkür ederim eşimin maç izleme huyu yoktur sesli şekilde şarkı açar ve öyle dinlenir genelde.
Ne güzel işte 90 dk maç sonra 1 saat de özet 1 saat da maç yorumları izleme derdin yok:)
Müzik dinliyorsa araya gir aç bi mezdeke oyna eşinin de ellerinden tut hadi bebeğm oturmaya mı geldik de gülün eğlenin ayol mutlu olmak için evlendiniz gezmiyoruz diye surat asınca en iyi yerlere götürse nr değeri var ona yaptığınız etkinlikleri sevdir surat yapma çünkü sen şuraya gidelim buraya gidelim diye surat asacaksın diye çıkmak bile istemeyebilir sana haftaya gideriz diyince tamam aldım sözü hee de 5 dk sonra tekrar git haftaya gidiyoruz dimi de oda eveet desin tamam bak ses kaydı da aldım nlur nlmaz de kıkırdayın geçin.

Gezmekten kastınız nedir, fıldır fıldır hareket halinde olmak mı? Ben evden çalışıyorum, eşimse ofis insanı. Dolayısıyla hafta sonları benden daha durağan takılmak istiyor ama eve tıkılıp kalmak da istemiyoruz. Çıkıp 2-3 saat oturabileceğimiz, kızımızı da civarda koştururken gözetleyebileceğimiz mekanlara gidip oturuyoruz. Hem dışarıda oluyoruz, hem yorulmuyoruz, kah muhabbet, kah oyun oynuyoruz ya da bir şeyler okuyoruz filan... Siz de böyle dışarıda ama sakin planlar yapabilirsiniz. Öyle dükkan dükkan gezmek, sürekli yürümek yoğun çalışan insanlar için gerçekten zor ve sıkıcı, eşinizi de anlayıp, ortayı bulmak lazım.

Siz de arkadaşlarınız yok mu sizin gibi olan. Onlarla gezin. Çalışmıyorsanız hafta içi de planlar yapabilirsiniz. Ben de anlamıyorum. Çalışan erkek yoruluyor da çalışan kadın yorulmuyor mu. Bugün ben de annemler gelmişti. Aldım onları çarşıya gittik. Eşim de oğlanın futbolu var onla ilgileniyor. Ne yapayım oturup evde onu mu bekleyeyim. Yanı evlenince de herkesin kendine ait Bı alanı olmalı.

Ne kadarlik evlisiniz? Genelde ilk 2 yıl boyle uyusmazliklar oluyor. Buyutmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bir kac yil sonra siz kendiniz gezeceksiniz, eşinizin dinlenme isteğine saygı duyacaksınız.

Bence hiç takmayın. Erkeklerin çoğu zaten gezmeyi ve dışarda olmayı sevmiyor . Çokça gezenler de karılarının zoruyla çoğu yine. Bence siz de arkadaşınızla gezin. Çünkü haftada 1 gün tatil oluyor. Ondan da dinlenmeden çıkınca insan gerçekten haftayı zor çıkarıyor...

Ne kadarlik evlisiniz? Genelde ilk 2 yıl boyle uyusmazliklar oluyor. Buyutmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bir kac yil sonra siz kendiniz gezeceksiniz, eşinizin dinlenme isteğine saygı duyacaksınız.
Aynen ben de onu düşündüm .2 yıl sonra eşler, özellikle kadınlar eşleri üzerindeki baskıyı azaltıyorlar .en azından ben öyle oldum

2 yıllık evliyiz:) sanırım abarttım bide biraz kırdım onu

Tek gunluk izin sikintili cokta yuklenmeyin...
Bir de merkezi yerde degilseniz durumun boyle olmasi normal. Git gel saatlerce yol bi gezmek, yemek icin.
Benim esim cumartesi pazar evdedir ama 1 gununu evde gecirir bazen, bir gunun disarda geciririz. Dun evdeydik bugun sabahtan cikmistik mesela. Ustelik yemek yiyebilecegimiz vs yerler yurume mesafesinde bize ama bazen 1 gunu evde olmak istiyor bazen. Tek gunu tatil olan biri saga sola kosturmak istemeyebilir.

Aynen ben de onu düşündüm .2 yıl sonra eşler, özellikle kadınlar eşleri üzerindeki baskıyı azaltıyorlar .en azından ben öyle oldum
6 yillik evliyim. Hic bir zaman kavga gurultumuz olmadi. Ama en buyuk verimi 5 yildan sonra aldik diye düşünüyorum. Tam bir uyum yakaladik. Ondan öncesinde darliyormuşuz birbirimizi bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…