Arkadaşlar yarın (12 Nisan) öğle saatlerinde burun ameliyatı oluyorum. Dualarınızı bekliyorum. K.k. de yapılan paylaşımlar sayesinde bana yol göstermiş olan herkese çok çookk teşekkürler ediyorum. Çok hızlı ve doğru bir şekilde karar vermeme vesile oldunuz. Arkadaşlar iyi ki varsınız. Yakında görüşmek üzere, dualarınızı bekliyorum...
Kızlar senbensen ile telefonla görüştüm. Gayet iyiymiş dinleniyordu evinde. Burnunun gayet hoş gözüktüğünü söyledi. Hepinize selamları var.
Kızlar senbensen ile telefonla görüştüm. Gayet iyiymiş dinleniyordu evinde. Burnunun gayet hoş gözüktüğünü söyledi. Hepinize selamları var.
Arkadaşlar merhaba ben geldiimmm her şey yolunda. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum bütün iyi dilekleriniz için hepinizi çoookkkk seviyorum.
Canım çok teşekkür ederim. Telefonda da konuştuğumuz gibi her şey yolunda. Baş ağrılarım iyice hafifledi. Morarmam ve şişliğim gerilemeye başladı. Bana vermiş olduğun destekten dolayı sana çok çok teşekkür ediyorum iyi ki varsın arkadaşım.Canımm iyi haberlerini bekliyoruz. Şimdiden çok geçmiş olsun.
Canım çok teşekkür ederim. Telefonda da konuştuğumuz gibi her şey yolunda. Baş ağrılarım iyice hafifledi. Morarmam ve şişliğim gerilemeye başladı. Bana vermiş olduğun destekten dolayı sana çok çok teşekkür ediyorum iyi ki varsın arkadaşım.
şimdiden çok çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?