BenSenBen Burun Estetiği Ameliyatı

Ablacım hoşgeldin:)azönce konuştuk ama buradanda yazayım dedim.iyi olmana çok sevindim.Biraz zorlanmışsın ama hepsi geride kaldı inşallah.darısı benim başıma inşallah.:)))
Amin canım amiinn...
Şu tamponlardanda kurtulursam her şey daha iyi olacak. Yemek yemek çok zor oluyor ağzımı fazla açamıyorum. Ne tat alıyorum ne koku. Sen benden daha kolay geçirirsin inşallah canım. Ben ameliyat sonrası anesteziyi atmakta biraz zorluk yaşıyorum. Malum yaşlada alakalı. Hiç endişelenme Emre bey gerçekten çok iyi bir doktor. Allahın izniyle sende bu zor günleri bir çırpıda atlatacaksın.

yaşında ne varmış ablacım senin.sesin o kadar enerji dolu geliyorki telde 20 yaşında gibi yaniyemek yiyememenin iyi tarafından bakmak istiyorum.kilo vermeye çalışıp veremiyorum zaten 1-2 kilo gider fenamıinşallahdediğin gibi bir çırpıda atlatırım artık.

ee senden fotolar bekliyoruz artık dörtgözle.

çook geçmiş olsun canım vee hayırlı olsun yeni burnuşun darısıı başıma :) biran evvel iyileşte fotolarını görelim :)

çok çok çok geçmiş olsun
yanılmıyosam pazartesi gibi de tamponlar çıkar iyice rahatlarsın.
çok sabır gerektiren bi sürece girdin, bol bol sabır diliyorum :)

en cok cenenı merak edıyorum canım bızı bılgılendırırsen sevınırm tabıkı fotolarınıda beklıyorum sımdı cenede oldukca odemlıdır malum ıgneler gırıp cıkıp aldatıcı bı goruntu olacaktır sabırlı gunler dılıyorum yorum yapmak ıcın cok cok erken zamanlardasın :))

çok çok çok geçmiş olsun
yanılmıyosam pazartesi gibi de tamponlar çıkar iyice rahatlarsın.
çok sabır gerektiren bi sürece girdin, bol bol sabır diliyorum :)

çok teşekkür ederim. Evet canım pazartesi akşamı tamponlarım ve alçım alındı allaha şükür.
Artık burnuşumdan rahat rahat nefes, yediklerimin tadını ve kokusunu alabiliyorum. Emre bey derimin ince olmasından dolayı 6 aya kadar tamamen iyileşmiş olacağımı söyledi. Dediğin gibi canım sabır sabır...

Geçmiş olsun. Herşey gönlünce olsun :)
darısı isteyenlerin başına :)

çook geçmiş olsun canım vee hayırlı olsun yeni burnuşun darısıı başıma :) biran evvel iyileşte fotolarını görelim :)

teşekkür ederim canım. Amin inşallah senin de ameliyatın başarılı bir şekilde ve bi çırpıda geçer. Ayrıca bütün yeni olmuş ve olacak arkadaşların biran önce sağlıklarına kavuşmaları dileğiyle... Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…