Doğru söylüyorsun canım evet zaten her fırsatda aynaya bakıyorum.Geçmiş olsunnnn, biraz daha sık dişini en zorunu atlatmışsın, güzel burnunla bundan sonra geçireceğin günleri düşün.
Doğru söylüyorsun canım evet zaten her fırsatda aynaya bakıyorum.İlk günlerdeki sıkıntılara katlanmak böylelikle daha kolay oluyor.
Amin canım amiinn...Ablacım hoşgeldin:)azönce konuştuk ama buradanda yazayım dedim.iyi olmana çok sevindim.Biraz zorlanmışsın ama hepsi geride kaldı inşallah.darısı benim başıma inşallah.:)))
amin canım inşallah olmak isteyen herkes istediği görüntüye ve sağlığa kavuşur.senin adina cok sevindim canim insallah darisi olmak isteyenlerin basinaaa..
cok cok gecmıs olsun cnmmmmm inşallah hersey ıstedıgın gıbı gıderrrrrr
Şimdiden çok çok geçmiş olsun, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Şimdiden çok geçmiş olsun herşey gönlünce olsunnnn
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım çok sağol. Hey şey yolunda gitti. Allaha şükür bugün çok daha iyiyim.
Amin canım amiinn...
Şu tamponlardanda kurtulursam her şey daha iyi olacak. Yemek yemek çok zor oluyor ağzımı fazla açamıyorum. Ne tat alıyorum ne koku. Sen benden daha kolay geçirirsin inşallah canım. Ben ameliyat sonrası anesteziyi atmakta biraz zorluk yaşıyorum. Malum yaşlada alakalı. Hiç endişelenme Emre bey gerçekten çok iyi bir doktor. Allahın izniyle sende bu zor günleri bir çırpıda atlatacaksın.
çok çok çok geçmiş olsun
yanılmıyosam pazartesi gibi de tamponlar çıkar iyice rahatlarsın.
çok sabır gerektiren bi sürece girdin, bol bol sabır diliyorum :)
canım cok gecmıs olsun guzel burun ve cene fotolarını beklıyoruz umarım hersey ıstedıgın gıbı olur
Amin canım amiinn...
Şu tamponlardanda kurtulursam her şey daha iyi olacak. Yemek yemek çok zor oluyor ağzımı fazla açamıyorum. Ne tat alıyorum ne koku. Sen benden daha kolay geçirirsin inşallah canım. Ben ameliyat sonrası anesteziyi atmakta biraz zorluk yaşıyorum. Malum yaşlada alakalı. Hiç endişelenme Emre bey gerçekten çok iyi bir doktor. Allahın izniyle sende bu zor günleri bir çırpıda atlatacaksın.
çook geçmiş olsun canım vee hayırlı olsun yeni burnuşun darısıı başıma :) biran evvel iyileşte fotolarını görelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?