Benzer Durumda Olan Var Mı?

opustotonus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
144
1
96
Denizli
kızlar slm.
benim adetimin 35. günü.
normalde 35-45 arasında değişiyor siklusum.
dünden beri gelen kahverengi azıcık lekeyi adetten saymayıp
implantasyon kanaması olabilir mi diye ümitlendim.
kan testim 4,52 çıktı :(
sizce bu değer yükselir mi?
daha önce negatif olduğunda hep 1'in altında çıkıyodu.
yarın tekrar baktırsam mı yada beklesem mi bilemedim.
buna benzer olup sonra değeri yükselen var mı?
noooolur paylaşın, umutsuzum...

sLm..Benim iki kimyasal tüp bebek geçmişim var.tedavilerden sonra her ay önce 2 gün kahverengi leke olur,ondan sonra normal adetim başlardı.çok defa umutlandığım oldu,ama uzun sürmedi.test bile yaptırmadım.ama sizin değeriniz olması gerekenden yüksek.herhangi bi ilaç kullanıyor musunuz bilmiyorum.hani biz hep tedavilerde çıkan sonuca aldanmayalım,ilaç yapıyordur diyoruz,boşuna umutlanmamak için.siklus aralıklarına bakınca da evet yeni başlamış bir gebelik ihtimali yüksek denilebilir :) çok konuştum boş konuştum misali oldu ama inanın içim kıpır kıpır oldu..kendinize dikkat edin.bence yarın testi tekrarlayın.zaten gebelik varsa az da olsa artar rakam..ki vakit kaybetmeden bir dr kontrolunde bulunup,tedbirinizi alın.güzel haberlerinizi bekleyeceğim :) Allah yardımcınız olsun

sLm..Benim iki kimyasal tüp bebek geçmişim var.tedavilerden sonra her ay önce 2 gün kahverengi leke olur,ondan sonra normal adetim başlardı.çok defa umutlandığım oldu,ama uzun sürmedi.test bile yaptırmadım.ama sizin değeriniz olması gerekenden yüksek.herhangi bi ilaç kullanıyor musunuz bilmiyorum.hani biz hep tedavilerde çıkan sonuca aldanmayalım,ilaç yapıyordur diyoruz,boşuna umutlanmamak için.siklus aralıklarına bakınca da evet yeni başlamış bir gebelik ihtimali yüksek denilebilir :) çok konuştum boş konuştum misali oldu ama inanın içim kıpır kıpır oldu..kendinize dikkat edin.bence yarın testi tekrarlayın.zaten gebelik varsa az da olsa artar rakam..ki vakit kaybetmeden bir dr kontrolunde bulunup,tedbirinizi alın.güzel haberlerinizi bekleyeceğim :) Allah yardımcınız olsun

teşekkür ederim içimi ısıttınız benim 7 tüp bebek denemem var biliyorum bahsettiğiniz durumu
1 hafta beklemeyi düşünüyodum test tekrarı için ama sabredemeyebilirim bakalım
inşallah allah gönlünüze göre verir

ya ben seni üzmek istemem ama benim değeirm 12.günde 34.38 di (o bile düşük bir değerdi)ve sonradan değerim hepten düştü..

ya ben seni üzmek istemem ama benim değeirm 12.günde 34.38 di (o bile düşük bir değerdi)ve sonradan değerim hepten düştü..

çok ümitlenmiyorum zaten
2 sene önce 80 gün adet olmamıştım 70. gün kan değerim 1 ken 80. gün 140 dı geç ovülasyon dendi ama kalbi zayıf attı kaybettim.
yani geç olan gebelik sağlıklı da olmuyo maalesef :(

Merhaba..güzel bir gelişme vardır umarım..bu mübarek günün hürmetine Rabbim yardımcınız olsun..haberlerinizi bekliyoruz.

Back
X