benzer duygulari yasayanlari duymak isterim.

Hiçmi iyilikleri dokunmadı hiçmi size Bi faydaları olmadı. Onlarda olmasa eşinizin hatırı var. Yazık yani çok yazık. Sizn gibiler eşiğimizden uzak olsun

Bir insanın geçinmeye gönlü olacak...

İlerde bebeği olunca da yok kv yardımcı olmadı , yok kv birşey almadı diye ağlanır bu tipler .
Kvnizin yeinde olsam asla ihtiyacınız olduğunda yardımcı olmam size .
Hasta , yatalak bir adama bile merhametiniz yok .

80 küsür yasindaki kv den oglunun basinda beklemesini istemek normal oyle mi enteresanmis.
Kayınvalideniz sizden yardım istemesin, kendi kayınvalidesinden de yardım istemesin, çünkü hiç normal değil öyle mi?
Bunu birkaç kere gezme planınız iptal olduğu için konu açıp sinirden çıldıran kadın mı yazdı?
Aa tabi yaşamaya ve dinlenmeye tek hakkı olan sizdiniz değil mi?
Sonraki konunuzu görür gibiyim.
"Eşim bedelliden geldi ama hasta babasına bakmak için hep orada. Çok kırılıyorum, haksız mıyım?:işsiz:

Kayınvalideniz sizden yardım istemesin, kendi kayınvalidesinden de yardım istemesin, çünkü hiç normal değil öyle mi?
Bunu birkaç kere gezme planınız iptal olduğu için konu açıp sinirden çıldıran kadın mı yazdı?
Aa tabi yaşamaya ve dinlenmeye tek hakkı olan sizdiniz değil mi?
Sonraki konunuzu görür gibiyim.
"Eşim bedelliden geldi ama hasta babasına bakmak için hep orada. Çok kırılıyorum, haksız mıyım?:işsiz:
Konuyu hortlatmazsam catlarimm.konu sahibi nerdesin kimseye cvp vermemissin?Ya böyle insanları gördükçe yemin ederim insanligimizdan tiksinir oldum.yarin kardeşim nisanlanacak gözümün önünden böyle bir gelin profili geçti Allah korusun,,Allah kimseye böyle gelin, dost vermesin.yazık çok yazik

Konuyu hortlatmazsam catlarimm.konu sahibi nerdesin kimseye cvp vermemissin?Ya böyle insanları gördükçe yemin ederim insanligimizdan tiksinir oldum.yarin kardeşim nisanlanacak gözümün önünden böyle bir gelin profili geçti Allah korusun,,Allah kimseye böyle gelin, dost vermesin.yazık çok yazik
Ne güzel bitmişti konu😄
Neyse üzülmeyin kocişi askerden dönünce yeni konusunu açar.

Sadece KV kisisi icin degil, zoraki ya da sirf vicdandan acima duygusuyla icinizden gelmeyerek hicbir isi yapmamasi taraftariyim insanin. Bir seyi gonlunuzle yapmayacaksaniz hic yapmayin. Sonra kavga gürültü cikiyor ortaya, kimseye de bir faydasi olmuyor. Orada her gun ofla pofla gececekse kiymeti yok.

Ben is duzenimi bozmadan aksamlari giderek destek olabilecekken görümcemin izin alip gelmesini kabul edemem. Kendime yakistiramam.

Esimin babasi bu.
Adamin kizi sehir disinda. Is gibi baglayan bir sebebi var. Oglu asker.
Ne bileyim ne olur yani gitsem?
Icim rahat etmez giderdim.

Benim babam yatalak olup esim "rahat edemem akraba cocuklari baksin kardesin izin alip baksin" dese bilmiyorum ne olurdu

Back
X