Benzeri yapılamaz dediğiniz film hangisi..?

televizyonda duydum kot kafalu.. soruyorum kimse bilmiyor kot kafalu ne demek. fıtık olcam yaaa. erkek kardeşimin fakülte arkadaşı rizeli, ya allah aşkına yeğenim kot kafalu ne demek dedim ya. saf demekmiş. şimdi kelime hazineme yeni bir kelime anlamı eklendi kot kafalu. nazımın geçtiği biri bi saflık yapsa kot kafaluyu yapıştırıyorum...

Doğrusu: Kot kafali.. Yada Sepet kafali

ama hızlı bir şekilde söyleyeceksin anlamıcak karşı taraf daha zevkli oluyor

bak bunu öğrendiğim iyi oldu dakkasında yapıştırırım artık..anlamınıda bilmiyorlar nasıl olsa ceryan çarpmış gibi suratıma bakar kalırlar bende dört köşe olurum...

Bab Aziz kızlar seyretmenizi tavsiye ederim

“Hassan... Seni bekliyordum.”

“Beni mi bekliyordun?”

“Ölümüme şahit olman için.”

“Neden ben? Ben ölümden çok korkarım...”

“Biliyorum. Anne karnında karanlıktaki bebeğe denseydi ki: “Dışarıda aydınlık bir dünya var, yüksek dağlarla dolu, büyük denizleri olan, dalgalanan düzlükleri olan, çiçekleri açmış güzel bahçeleri olan, dereleri olan, yıldızlarla dolu bir gökyüzü ve alevli güneşi olan... Ve sen, bu mucizelerle yüzleşmek yerine, karanlıkla çevrilmiş oturuyorsun... “Doğmamış çocuk, bu mucizeler hakkında hiçbir şey bilmediği için, hiçbirine inanmayacaktır. Tıpkı ölümü karşılarken bizim gibi. İşte bu yüzden korkarız..

aklıma geldikçe yazıyım. çocukluğumda zenginlerde ağlar vardı-marianna ve luiz alberto
bizimkiler
perihan abla
ziyaretçiler-fare yiyen uzaylılar
terminatör
robokop
şimdiki transformers serisi gayet başarılı
kara şimşek

çocukluğuma gittim ne güzel oldu....

ilginçmiş... İran sinemasındanmı?

Manuela...

Ve çocukluk dedinmi ''Geleceğe dönüş'' tabiki:)

ne güzel filmler seyrettik ya..
daha bakalım neler seyredicez. türk filmlerinde semum da çok başarılıydı.
dabbe bence senaryo yönünden çok iyiydi ama çekimler hoşuma gitmedi..

Bir benmi sevemedim bu filmi anlamadım ki

Aaa ama neden Hem gülüp hem ağladığım için çok etkilenmiştim

Genelde herkes sevdiği filmleri yazmış sevmekten öte sonuçta ir sürü sevdiğimiz film var ama çekilemeyecek tarzda olanları yazarsak daha iyi olur... Türk filmlerinde eskilerden başkasını tanımam, yeeni filmler hep çalıntı ya da ıvır zıvır, eskilerin sıcaklığını vermiyor...

O kadar çok var ki aslında beğendiğim film... Hint sineması ve Güney Kore filmleri harika hepsi...

Buraya ekleyeceğim Filmler sanırım... Hababam Sınıfı, Uçurtmayı Vurmasınlar, V For Vandetta Melekler Şehri... The Others... Aklıma başka gelmiyor o kadar çok film var ki... :44: Haa bir de çok eski değil ama Türk filmi olarak Babam ve Oğlum...

Son düzenleme:
kuzum zindan adası ve 3 idiots benim de en başta gelen favorilerimden, diğerlerinin türü ne, film izlicem de

bu arada a moment to remember, always, old man i de ekliyorum. özellikle old man eşi benzeri yok

aşkııımmm gözlerindeki sır, zindan adası ve ghajini dram.. ghajini dra romantik karışık diyebilirm ben biraz dramseverim sinemada ama bunların üstüne güzelini izlemedim valla mutlaka izlemelisin bana hak vereceksin kuzumm

Zaten Sinema sektörü kısır döngüye girmedimiki?

Çok güzel söyledin illaki sevdiğimiz filmler değil tabiki

mesela Pulp Faction: Ucuz roman...

Sevmem ama sanmıyorum öyle bir film yapılsın tekrar.. Yaparsa yine Tarantino yapar:)

ne güzel filmler seyrettik ya..
daha bakalım neler seyredicez. türk filmlerinde semum da çok başarılıydı.
dabbe bence senaryo yönünden çok iyiydi ama çekimler hoşuma gitmedi..

Dabbe gibi bir senaryoyu hollywood'un eline ver bak neler yapıyorlar:18:

Dabbe gibi bir senaryoyu hollywood'un eline ver bak neler yapıyorlar:18:

aynen muhteşem bi korku filmi çıkardı..
kum köpekbalıkları diye bi film setrettim hakkaten eşi bi daha yapılmaz faciaydı berbatlıkta hiç bi film geçemez onu, çin işkencesi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…