- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Bilemiyorum. Etrafımdakiler bunun yanlış bir sey olduğunu ima ediyor. 'Sen zaten birlikte olduğun insana göre şekilleniyorsun' tarzında. Garipsiyorun..Bu normal degil mi? Seven insanlar benzer. Ya da cok vakit geciren insanlar
Yani bilmiyorum o tarz tepkiler alınca acabaya düstüm açıkcası. Ben mi yanlış yapıyorum diyeValla üzüm üzüme baka baka kararirmis derlerdi inanmazdim bize kadar
Bukelemun yani:) olsun seni ragatsiz etmiyosa kime neBilemiyorum. Etrafımdakiler bunun yanlış bir sey olduğunu ima ediyor. 'Sen zaten birlikte olduğun insana göre şekilleniyorsun' tarzında. Garipsiyorun..
Sen kendini nasıl hissediyosun önemli olanı o mutlumusun onun dışında millet hep birşeyler der takmaYani bilmiyorum o tarz tepkiler alınca acabaya düstüm açıkcası. Ben mi yanlış yapıyorum diye
Açıkcası bu olurken fark etmiyorum. Mesela şu an. Ben normalde sıkır sıkır bir insandım ama erkek arkadaşım çok durgun. Ne zaman ailemin yanına döndüm o zaman fark ettim. Ben çok durgunlaşmışım ve bunu onlarda fark etti. Fark edince rahatsız oluyorum ama onun dısında haberim dahi olmuyorBukelemun yani:) olsun seni ragatsiz etmiyosa kime ne
Size katılıyorum. Üzüm üzüme baka baka kararırmış. Bende evlenince anladımValla üzüm üzüme baka baka kararirmis derlerdi inanmazdim bize kadar
Elbette benimde ona kattıklarım vardır. Değiştiği, bana benzediği yönleri. Oturup bunları incelemedim ancak böyle yorumlar almak bilmiyorum heves kaçırıyor. Bir garip hissediyorum sanki kişiliğim oturmamış gibi hissettiriyor bu duyumlar ve üzülüuorumBelkide değişen siz değilsinizdirde onlardır
Fark etmiyorum oluş sürecinde açıkcası. Ama farkın vardıgımda ne yalan söyleyeyim bir miktar rahatsız oluyorum. Benliğimdeb kaybetmiş gibiPeki sen mutlumusun bu durumdan ?
Size katılıyorum. Üzüm üzüme baka baka kararırmış. Bende evlenince anladım
İşte benliginden kaybetmek zaten buydu cevapta ...Fark etmiyorum oluş sürecinde açıkcası. Ama farkın vardıgımda ne yalan söyleyeyim bir miktar rahatsız oluyorum. Benliğimdeb kaybetmiş gibi
Bilmiyorum. Sadece şey gibi hissediyorum. Kişiliği oturmamış ve başkalarının harektl ve tavırlarını takınarak kendi kişiliğini yaratmaya çalısan biri gibi hissettiriyor bu söylemlerTavizle ne alakası var? Ben de , o sırada kiminle çok görüşüyorsam onun laflarını , hareketlerini kaparım hemen normal bir şey.
Bunun olmasını istemiyorum. Ama oluveriyor yani engelleyebildiğim ya da fark ettiğim bir şey değil..İşte benliginden kaybetmek zaten buydu cevapta ...
Ahaha lakin söyle bir sorun var ki ben evli değilim ve inanın karşımdaki adam benzemek isteyeceğim biri de değil.. aksine biraz bana benzese tembel hayvan gibi yaşamayı bıraksa harika olurdu. Ancak ben ona benziyorum.. Su içmeye üsenir hale geldimben ilk evlendiğimizde cıvıl cıvıl biriydim gezmeye bayilirdim şimdi kendi gibi haftada iki kere çıkıyoruz pineklemeye alıştırdı sagolsun
Ozaman at bakiyim üzerinden ölü toprağını yarın ilk iş eski haline dönAhaha lakin söyle bir sorun var ki ben evli değilim ve inanın karşımdaki adam benzemek isteyeceğim biri de değil.. aksine biraz bana benzese tembel hayvan gibi yaşamayı bıraksa harika olurdu. Ancak ben ona benziyorum.. Su içmeye üsenir hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?