Benzerlik Mevzusu

Normalde nasıldin ki
Yani genel anlamda evde olmayı seven ama her zaman yaşama sevinci dolu her an bir şey yapıp etrafındakileri kahkahaya boğabilecek ya da bıdıbıdı konuşup herkesi çileden çıkarabilecek biriydim. Çok iş yapma meraklısı ya da gezmr tozma aďığı değildim ancak. Okumaya, öğrenmeye ve her daim merak etmeye müsaittim. Ama şimdi bir garip. Yani hiç bir şey zevk vermiyor gibi. Tek yapmak istediğim bütün gün hiç bir şey yapmadan yatmak. Kolumu dahi kıpırdatasım yok. Konuşmak bilr zor geliyor. Sessizlikten hoşlanırdım ama artık sese tahammülüm yok. Bilinmedik saçma bir depresyona sürüklendim kaldım.

Tamam ilk adımı atalım mı beni çileden cikara bilirsin

Bu hayat bana başkalarının ne düşündüğünü boşvermeyi öğretti .Mutlu olmak istiyorsanız siz de öyle yapın boşverin gitsin

Yuzler bile benziyor zamanla :) Cocuklar da ailelerine benzer bu yuzden soy onemlidir. Yogun etkilesim ve iletisimin getirisi bunlar. Belki ileride hafifler yasa bagli olarak.

Bi konu aç bakalım eskiden ne konuşmayı severdin :)
İnsanlara umut olmayı onlari dinlemeyi gereksiz olsa da onlara hayat hikayemi anlatıp yaşadığım absürd şeyleri acaba başkalari da yaşamış mı diye tartmayı. Felsefen, eski mitolojilerden ve düşünce tarzlarında bahsedip bunlar hakkında tartışmayı. Neden insanların bu kadar acımasız dar fikirli ve tüm sorgulama ve yargılama gücünü n kendilerinde oldugunu varsaydıklarını sorgulamayı... Yahu ben hiç susmuyormuşum!

Gel beni motive et ozaman

Tatlım atalarımız ne demiş. Üzüm üzüme baka baka kararır. Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan. Kör ile yatan şaşı kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…