- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Umuyorum ki döneceğim yavaş yavaş. Ama erkek arkadaşımın yanına da döneceğiim benim bu benzeme olayını aşmam laazıım is te mi yo rumOzaman at bakiyim üzerinden ölü toprağını yarın ilk iş eski haline dön
Normalde nasıldin kiUmuyorum ki döneceğim yavaş yavaş. Ama erkek arkadaşımın yanına da döneceğiim benim bu benzeme olayını aşmam laazıım is te mi yo rum
Yani genel anlamda evde olmayı seven ama her zaman yaşama sevinci dolu her an bir şey yapıp etrafındakileri kahkahaya boğabilecek ya da bıdıbıdı konuşup herkesi çileden çıkarabilecek biriydim. Çok iş yapma meraklısı ya da gezmr tozma aďığı değildim ancak. Okumaya, öğrenmeye ve her daim merak etmeye müsaittim. Ama şimdi bir garip. Yani hiç bir şey zevk vermiyor gibi. Tek yapmak istediğim bütün gün hiç bir şey yapmadan yatmak. Kolumu dahi kıpırdatasım yok. Konuşmak bilr zor geliyor. Sessizlikten hoşlanırdım ama artık sese tahammülüm yok. Bilinmedik saçma bir depresyona sürüklendim kaldım.Normalde nasıldin ki
Tamam ilk adımı atalım mıYani genel anlamda evde olmayı seven ama her zaman yaşama sevinci dolu her an bir şey yapıp etrafındakileri kahkahaya boğabilecek ya da bıdıbıdı konuşup herkesi çileden çıkarabilecek biriydim. Çok iş yapma meraklısı ya da gezmr tozma aďığı değildim ancak. Okumaya, öğrenmeye ve her daim merak etmeye müsaittim. Ama şimdi bir garip. Yani hiç bir şey zevk vermiyor gibi. Tek yapmak istediğim bütün gün hiç bir şey yapmadan yatmak. Kolumu dahi kıpırdatasım yok. Konuşmak bilr zor geliyor. Sessizlikten hoşlanırdım ama artık sese tahammülüm yok. Bilinmedik saçma bir depresyona sürüklendim kaldım.
Elbette benimde ona kattıklarım vardır. Değiştiği, bana benzediği yönleri. Oturup bunları incelemedim ancak böyle yorumlar almak bilmiyorum heves kaçırıyor. Bir garip hissediyorum sanki kişiliğim oturmamış gibi hissettiriyor bu duyumlar ve üzülüuorum
Aaa teşekkür ederiiimTamam ilk adımı atalım mıbeni çileden cikara bilirsin
Hadi başlıyormuyuz :)Aaa teşekkür ederiiimBeni hala dinliyor oluşun dahi muazzam bir incelik çok teşekkür ederim
Kızlar merhaba. Direk konuya gireceğim. Hareket ve davranıslarım gitgide sevgilime benziyor ve ben bunu neredeyse her birlikteliğimde yaşıyorum. Yavaş yavaş karşımdaki insana benziyorum. Bunu bilerek ya da isteyerek yaptıgım bir şey değil oluveriyor ve beni fark ettiğimde rahatsız eden bir konu. Bu normal bir durum mu? Etrafımdakiler bunu taviz olarak adlandırıyor(?!) Ancak ilişkilerimde aşırı baskıcı olmasam da genelde baskın istediğini yaptıran ben olurum. Bu benzeme mevzusu gerçekten abes ya da yanlış bir şey mi? Aklım karıstı..
Ahaha başlayalım nerden başlasak onu bilemiyorum ama..Hadi başlıyormuyuz :)
Bi konu aç bakalım eskiden ne konuşmayı severdin :)Ahaha başlayalım nerden başlasak onu bilemiyorum ama..
İnsanlara umut olmayı onlari dinlemeyi gereksiz olsa da onlara hayat hikayemi anlatıp yaşadığım absürd şeyleri acaba başkalari da yaşamış mı diye tartmayı. Felsefen, eski mitolojilerden ve düşünce tarzlarında bahsedip bunlar hakkında tartışmayı. Neden insanların bu kadar acımasız dar fikirli ve tüm sorgulama ve yargılama gücünü n kendilerinde oldugunu varsaydıklarını sorgulamayı... Yahu ben hiç susmuyormuşum!Bi konu aç bakalım eskiden ne konuşmayı severdin :)
Gel beni motive et ozamanİnsanlara umut olmayı onlari dinlemeyi gereksiz olsa da onlara hayat hikayemi anlatıp yaşadığım absürd şeyleri acaba başkalari da yaşamış mı diye tartmayı. Felsefen, eski mitolojilerden ve düşünce tarzlarında bahsedip bunlar hakkında tartışmayı. Neden insanların bu kadar acımasız dar fikirli ve tüm sorgulama ve yargılama gücünü n kendilerinde oldugunu varsaydıklarını sorgulamayı... Yahu ben hiç susmuyormuşum!
Ayy seve seve. Melek gibi kadınsın yahuGel beni motive et ozaman
YerimmmmAyy seve seve. Melek gibi kadınsın yahu
Ay inşallah yaa eski sevimli halime dönmek istiyorumYerimmmmsende öylesin canım benim hadi diriltelim artık seni ama :)
Sevimlisin zaten canım biraz hareket katalim sadece yeterAy inşallah yaa eski sevimli halime dönmek istiyorum
Ahaha ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum..Sevimlisin zaten canım biraz hareket katalim sadece yeter
Yapiyosun farkında değilsin ki :)Ahaha ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum..
Tatlım atalarımız ne demiş. Üzüm üzüme baka baka kararır. Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan. Kör ile yatan şaşı kalkarKızlar merhaba. Direk konuya gireceğim. Hareket ve davranıslarım gitgide sevgilime benziyor ve ben bunu neredeyse her birlikteliğimde yaşıyorum. Yavaş yavaş karşımdaki insana benziyorum. Bunu bilerek ya da isteyerek yaptıgım bir şey değil oluveriyor ve beni fark ettiğimde rahatsız eden bir konu. Bu normal bir durum mu? Etrafımdakiler bunu taviz olarak adlandırıyor(?!) Ancak ilişkilerimde aşırı baskıcı olmasam da genelde baskın istediğini yaptıran ben olurum. Bu benzeme mevzusu gerçekten abes ya da yanlış bir şey mi? Aklım karıstı..
Orası öyle ama bu iyi bir degisim değil ve ben engel olamıyorumTatlım atalarımız ne demiş. Üzüm üzüme baka baka kararır. Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan. Kör ile yatan şaşı kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?