Benziyor dedi değişir mi?

Gönlünü rahat tut canım hakkında hayırlısı doğuda bu tür psikolojik şiddetler daha fazla oluyor erkek olsa daha iyi vb benimki ilk çocuk banada dediler erkek olsa daha iyi
İnan psikolojik şiddet burda gerçekten fazla. Aile içinde pek yok ama herkes öyle e inşaallah erkektir diyorlar. Hamile kalmadan önce bir tane daha getir o da erkek olsun yeter diyorlar sanki benim elimde sipariş ile oluyor. Yok Allah bedenini yeşertsin. Cahil insan çok ve insanı çok yoruyorlar.

İnan psikolojik şiddet burda gerçekten fazla. Aile içinde pek yok ama herkes öyle e inşaallah erkektir diyorlar. Hamile kalmadan önce bir tane daha getir o da erkek olsun yeter diyorlar sanki benim elimde sipariş ile oluyor. Yok Allah bedenini yeşertsin. Cahil insan çok ve insanı çok yoruyorlar.
İnan kız erkek ayrımı yok hatta kız evlatlar daha iyi oluyor diyorlar annemin 6 kızı 1 oğlu var annem diyor iyiki olmuş annaneminde 5 kızı 2 oğlu var dedeme erkek evlatlar bakmadı atı disari kızlar sahip çıktı herşeyin hayırlısı

İnan kız erkek ayrımı yok hatta kız evlatlar daha iyi oluyor diyorlar annemin 6 kızı 1 oğlu var annem diyor iyiki olmuş annaneminde 5 kızı 2 oğlu var dedeme erkek evlatlar bakmadı atı disari kızlar sahip çıktı herşeyin hayırlısı
Öyle kesinlikle ama yine insan bir tane de olsa istiyor demek ki

Öyle kesinlikle ama yine insan bir tane de olsa istiyor demek ki
Yani ben istemek değilde ben hayırlısını istiyorum yarın belki bende cinsiyeti öğrenirim ama inan kız veyya oğlan olsa fark etmiyor kaç kızım kaç oğlum olsada derim nasip ve rabbim bana boule vermişse vardır bir bildiği ben Rabbime güveniyorum bazen bizim goremedigimizi Rabbimiz görüyor ve ben Rabbime güvenirim illa olsun demem

Yani ben istemek değilde ben hayırlısını istiyorum yarın belki bende cinsiyeti öğrenirim ama inan kız veyya oğlan olsa fark etmiyor kaç kızım kaç oğlum olsada derim nasip ve rabbim bana boule vermişse vardır bir bildiği ben Rabbime güveniyorum bazen bizim goremedigimizi Rabbimiz görüyor ve ben Rabbime güvenirim illa olsun demem
Allah şahit nasıl öğrendim dedim Allah'ım hayırlısı buymuş demek ki nasip yani insan teslim olmalı. Demek istediğim insanı bir duygudur insan iki meyveyi de istiyor

Bir de bi öyle bi böyle dediler umutlandık. O Umut insanı üzüyor

Senin kaç çocuğun var

Senin kaç çocuğun var
Benim daha ilk çocuğum Allah gönlüne göre versin inşallah senide anlayabiliyorum şimdi umutlandin hayaller kurdun ama vardır bir hayır diyip önüne bak çok takma bebise de zararlı bide yani erkek olma ihtimali daha bitmedi var ihtimal inşallah her iki meyvedende olur bide belirtilerin kız belirtileri ile aynı miydi farklı miydi

Benim daha ilk çocuğum Allah gönlüne göre versin inşallah senide anlayabiliyorum şimdi umutlandin hayaller kurdun ama vardır bir hayır diyip önüne bak çok takma bebise de zararlı bide yani erkek olma ihtimali daha bitmedi var ihtimal inşallah her iki meyvedende olur
Vardır gerçekten bi hayır. Ben herşeyde hayrı aramaya çalışıyorm inşaallah

Back
X