Gerçektenmi? Erkeğe benzetdi ya. Ben de kız olarak görüyorumCanım kıza benziyor bildgin kız bence eger farklı bir açıdan çekmediyse:) orada söylemiyor lar galiba 16 dan önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçektenmi? Erkeğe benzetdi ya. Ben de kız olarak görüyorumCanım kıza benziyor bildgin kız bence eger farklı bir açıdan çekmediyse:) orada söylemiyor lar galiba 16 dan önce
Yani o gördüğümüz testiste olabilir ama ilk ultrason fotolar erkektiGerçektenmi? Erkeğe benzetdi ya. Ben de kız olarak görüyorum
Evet canım. İlk dotoğrafalara göre erkekti. Ama bu görüntüden tam bir şey anlamadım ya. Kafam allak bullak. Penismi, dudakmı anlamadımYani o gördüğümüz testiste olabilir ama ilk ultrason fotolar erkekti
Doktorun daha iyi bilir canım zaten iki seçenekten biriEvet canım. İlk dotoğrafalara göre erkekti. Ama bu görüntüden tam bir şey anlamadım ya. Kafam allak bullak. Penismi, dudakmı anlamadım
Başka ihtimali yok zatenDoktorun daha iyi bilir canım zaten iki seçenekten biri
Gönlünü rahat tut canım hakkında hayırlısı doğuda bu tür psikolojik şiddetler daha fazla oluyor erkek olsa daha iyi vb benimki ilk çocuk banada dediler erkek olsa daha iyiBaşka ihtimali yok zaten
İnan psikolojik şiddet burda gerçekten fazla. Aile içinde pek yok ama herkes öyle e inşaallah erkektir diyorlar. Hamile kalmadan önce bir tane daha getir o da erkek olsun yeter diyorlar sanki benim elimde sipariş ile oluyor. Yok Allah bedenini yeşertsin. Cahil insan çok ve insanı çok yoruyorlar.Gönlünü rahat tut canım hakkında hayırlısı doğuda bu tür psikolojik şiddetler daha fazla oluyor erkek olsa daha iyi vb benimki ilk çocuk banada dediler erkek olsa daha iyi
İnan kız erkek ayrımı yok hatta kız evlatlar daha iyi oluyor diyorlar annemin 6 kızı 1 oğlu var annem diyor iyiki olmuş annaneminde 5 kızı 2 oğlu var dedeme erkek evlatlar bakmadı atı disari kızlar sahip çıktı herşeyin hayırlısıİnan psikolojik şiddet burda gerçekten fazla. Aile içinde pek yok ama herkes öyle e inşaallah erkektir diyorlar. Hamile kalmadan önce bir tane daha getir o da erkek olsun yeter diyorlar sanki benim elimde sipariş ile oluyor. Yok Allah bedenini yeşertsin. Cahil insan çok ve insanı çok yoruyorlar.
Öyle kesinlikle ama yine insan bir tane de olsa istiyor demek kiİnan kız erkek ayrımı yok hatta kız evlatlar daha iyi oluyor diyorlar annemin 6 kızı 1 oğlu var annem diyor iyiki olmuş annaneminde 5 kızı 2 oğlu var dedeme erkek evlatlar bakmadı atı disari kızlar sahip çıktı herşeyin hayırlısı
Yani ben istemek değilde ben hayırlısını istiyorum yarın belki bende cinsiyeti öğrenirim ama inan kız veyya oğlan olsa fark etmiyor kaç kızım kaç oğlum olsada derim nasip ve rabbim bana boule vermişse vardır bir bildiği ben Rabbime güveniyorum bazen bizim goremedigimizi Rabbimiz görüyor ve ben Rabbime güvenirim illa olsun dememÖyle kesinlikle ama yine insan bir tane de olsa istiyor demek ki
Allah şahit nasıl öğrendim dedim Allah'ım hayırlısı buymuş demek ki nasip yani insan teslim olmalı. Demek istediğim insanı bir duygudur insan iki meyveyi de istiyorYani ben istemek değilde ben hayırlısını istiyorum yarın belki bende cinsiyeti öğrenirim ama inan kız veyya oğlan olsa fark etmiyor kaç kızım kaç oğlum olsada derim nasip ve rabbim bana boule vermişse vardır bir bildiği ben Rabbime güveniyorum bazen bizim goremedigimizi Rabbimiz görüyor ve ben Rabbime güvenirim illa olsun demem
Bir de bi öyle bi böyle dediler umutlandık. O Umut insanı üzüyorYani ben istemek değilde ben hayırlısını istiyorum yarın belki bende cinsiyeti öğrenirim ama inan kız veyya oğlan olsa fark etmiyor kaç kızım kaç oğlum olsada derim nasip ve rabbim bana boule vermişse vardır bir bildiği ben Rabbime güveniyorum bazen bizim goremedigimizi Rabbimiz görüyor ve ben Rabbime güvenirim illa olsun demem
Senin kaç çocuğun varYani ben istemek değilde ben hayırlısını istiyorum yarın belki bende cinsiyeti öğrenirim ama inan kız veyya oğlan olsa fark etmiyor kaç kızım kaç oğlum olsada derim nasip ve rabbim bana boule vermişse vardır bir bildiği ben Rabbime güveniyorum bazen bizim goremedigimizi Rabbimiz görüyor ve ben Rabbime güvenirim illa olsun demem
Benim daha ilk çocuğum Allah gönlüne göre versin inşallah senide anlayabiliyorum şimdi umutlandin hayaller kurdun ama vardır bir hayır diyip önüne bak çok takma bebise de zararlı bide yani erkek olma ihtimali daha bitmedi var ihtimal inşallah her iki meyvedende olur bide belirtilerin kız belirtileri ile aynı miydi farklı miydiSenin kaç çocuğun var
Vardır gerçekten bi hayır. Ben herşeyde hayrı aramaya çalışıyorm inşaallahBenim daha ilk çocuğum Allah gönlüne göre versin inşallah senide anlayabiliyorum şimdi umutlandin hayaller kurdun ama vardır bir hayır diyip önüne bak çok takma bebise de zararlı bide yani erkek olma ihtimali daha bitmedi var ihtimal inşallah her iki meyvedende olur
Aynen öyle canım belirtilerin kızla aynı miVardır gerçekten bi hayır. Ben herşeyde hayrı aramaya çalışıyorm inşaallah
3 kızımın farklılıkları da vardı ortak noktaları da. Ama bu defa herşey tamamen farklıydıAynen öyle canım belirtilerin kızla aynı mi
Bence sizinki oğlan ya farklılık gosterdiyse3 kızımın farklılıkları da vardı ortak noktaları da. Ama bu defa herşey tamamen farklıydı
Maalesef doktor umudumu yıktıBence sizinki oğlan ya farklılık gosterdiyse