ben sivilce tedavisi görüyorum dudaklarım ve burun kenarlarım çok kurudu buradaki yazıları okuduktan sonra gittim eczaneye bepanthen almaya.ismi değişti ama içeriği aynı dediler bepanthol olmuş ismi.3 haftadır onu kullanıyorum cildim yağlı olmasına rağmen sürer sürmez kurutuyor özellikle dudaklarımı.üzerinde el ve vücüt için yazıyor.bugün tekrar egittim eczaneye ve bana bepanthen verdi merhem yazıyor üzerimde.zaten yağlı cildim bi de bu merhemi sürersem daha da kötü olmaz mı acaba ya kararsız kaldım.
bepanthene için cildi inceltiyor diye duydum, genede çok emin olmamakla birlikte böyle söylentiler çıkmıştı..
merhaba arkadaşlar 4 yıldır bepanten kullanıyorum yüzümee 36 yaşındayım ve herkez 28 yaşımda olduğumu ssanıyorlarr gerçekten bence mükemmel bi kerm cildi yeniliyor besliyor ve kışıklıkları önlüyor ben hiç tüylenme yaşamdımm yüzümde şuana kadar içiniz rahat olsunn:))
merhemini değil de kremini senelerdir yaz için gündüz kremi olarak kullanırım. çok memnunum... yağlı merhemini yapısından ötürü sevemedim, ama krem süper bir şey bence..
cildim hassas, ve bu kremi sürdüm diye yüzüm alerji oldu! kızardı. cildiyeye gitmiştim daha önce, onu aradım ve bana kızdı. yüzüne o sürülür mü hiç dedi.
dün gittim bepantel aldim kizlar tavsiyenize uyarak aksam sürdüm sabah yumusacik bir ciltle uyandim bakalim nasil sivilce izlerine faydasi olacakmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?