Bephanteneyi şiddetle öneririm.benim burnumun üstünde burun ameliyatından dolayı 4 aydır geçmeyen sivilcelerim vardı.burnumun üstü kırmızı kırmızı olmuştu artık.hülyalı arkadaşımızın tavsiyesiyle aldım ve sadece 3 gün kullandım ve sivilcelerim geçti.hülyalı arkadaşımıza teşekkür ederim.
yaa sesımı duyan yokmu..yardım edin lütfen..psikolojim bozuldu bu sivilceler yüzünden..
işte denemek istiyorum ama faydası olur mu..yüzümde küçük çukurcuk şeklınde izler de var onlarada faydası olurmu?bi problem daha varçenemde sivilceden dolayı mor lekeler kaldı iyice yerleşti derılerımın altına:1no2: .....onlarada fayda edermi..işte suratımın hali..berbat yaaa daha 19 yaşındayım dayanamıyorumsenağlamasenağlama
işte denemek istiyorum ama faydası olur mu..yüzümde küçük çukurcuk şeklınde izler de var onlarada faydası olurmu?bi problem daha varçenemde sivilceden dolayı mor lekeler kaldı iyice yerleşti derılerımın altına:1no2: .....onlarada fayda edermi..işte suratımın hali..berbat yaaa daha 19 yaşındayım dayanamıyorumsenağlamasenağlama
bu arda cilt tipim karma biberiye sabunu nerden bulabilirim..
arkadaşlar yüzdeki sivilce ve lekeler için konuşuluyor. ama ben bacaklar için bişey sorucam benim bacaklarımda lekeler oluştu .sizce ne yapabilirim :1no2:
aysel bu fotoları sen kendini iyi hisset diye gönderiyorum. 28 yaşındayım ve 1,5- 2 yıl önce lekesiz ve pürüzsüz bir cildim vardı. sivilcelerinle sakın oynama, oynadıkça daha çok yayılıyo ve cildine uygun olmayan kozmetik ürünleri sakın kullanmış olmak için kullanma, ben o hatayı yaptım. hatta kozmetik ürün kullanma, herşey bitkisel ürünlerde var. yüzüm daha kötüydü anca bu kadar düzeltebildim, inşaallah geçer zamanla. ayrıca benden epey küçüksün ve cildin de kendini daha çabuk yeniler. hiç canını sıkma çünkü sıkıldıkça daha beter oluyo. bu yaşımda ergenlik sivilcesi değil benimkiler, hepsi sıkıntıdan oldu, o yüzden sıkıntı durumlarında rahatlatıcı bitki çayları iç. seninkiler büyük ihtimalle ergenlik sivilcesi o yüzden temiz tutarsan ve oynamazsan, sıkmazsan ne iz kalır nede sivilce. birde kükürtlü sabun kullan. nisan arkadaşımız çok güzel tavsiyeler vermiş onları kesinlikle değerlendir. hepimize geçmiş olsun.
bu arada banada tavsiyeler varmı arkadaşlar? 2 haftadır bepanthen kullanıyorum ama aynı geçme yok. belki uzun kullanmam gerekiyordur? :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?