- 17 Eylül 2016
- 199
- 222
- 53
- Konu Sahibi aslapesetmem
-
Buna çok zor alışılır yaz günü yaw. Kendisi de alıyordur kokusunu acaba diyorum karbonat gülsuyu ve hindistan cevizi yağı karşımından doğal roll on yapılıyor evde öyle bişi mi önerseniz. .Arkadaşlar merhaba,
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bir çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. Odada 2 kişi çalışıyoruz, çalışma arkadaşım belli bir saatten sonra çok kötü ter kokuyor. Ben de kokulara çok hassas bir insanım. Kötü kokan bir yerde bütün dikkatim dağılır. Sık sık pencereyi açıyorum ama yine kar etmiyor. Sorun kişinin temiz olmamasından değil de rollon ya da deodaratnt tarzı şeyleri kullanmayı sağlıksız bulmasından kaynaklanıyor. Sabah saatlerinde almıyorum kokuyu. Öğlen saatlerinden sonra alıyorum. Ve gerçekten çok rahatsız oluyorum. Onu kırmadan bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeli miyim, yoksa bu duruma alışmaya mı çalışmalıyım?
Bitkisel bir urun olan farmasi ürününü alıp bitkisel cilde zararı yok kendimede aldım sana da hediyem olsun deyin artik anlamiyorsada direk söyleyin yaniArkadaşlar merhaba,
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bir çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. Odada 2 kişi çalışıyoruz, çalışma arkadaşım belli bir saatten sonra çok kötü ter kokuyor. Ben de kokulara çok hassas bir insanım. Kötü kokan bir yerde bütün dikkatim dağılır. Sık sık pencereyi açıyorum ama yine kar etmiyor. Sorun kişinin temiz olmamasından değil de rollon ya da deodaratnt tarzı şeyleri kullanmayı sağlıksız bulmasından kaynaklanıyor. Sabah saatlerinde almıyorum kokuyu. Öğlen saatlerinden sonra alıyorum. Ve gerçekten çok rahatsız oluyorum. Onu kırmadan bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeli miyim, yoksa bu duruma alışmaya mı çalışmalıyım?
Hiç anlamıyorum bu insanları. Birlikte yaşadıkları kişiler nasıl tahammül ediyor acaba? Deodorantlarında zararsız olanları var. Karbonat yahu karbonat! En ucuz deodorant o. Kötü kokuyu engelliyor. Hiç imkanı olmayan insanın bile alabileceği bir şey.Arkadaşlar merhaba,
Bu benim de başıma gelmişti oda arkadaşımdı düşünün 10 kez sabaha kadar o kokuyı çekmiştim midem çok kötü olmuştu mesela yemek bile yiyemiyorsum siz benim yaptığımı yapmayın ama ben açıkca söylemiştim benimki naziklikten anlayan biri değildi bası insanlara ima edersiniz vs anlar ama anlamayan bir insan oluyorsa açıkca demekten bi çareniz yok bi süre sonra onun kokusu da sizin esyalarınıza siniyor çünkü.Arkadaşlar merhaba,
Yani koktuğunu biliyor mu, kendi kokusundan rahatsız oluyor mu bilmiyorum? Öneri dinleyecek bir insan değil aslında her şeyin en iyisini bildiğini düşünen tiplerden. Ben onu kırmadan nasıl söylemeliyim onu bulamadım. 2 gündür elimde rollon ile dolaşıyorum, telefonda arkadaşıma' havalar çok sıcak haliyle her gün yıkansak bile gün ortasında ter kokuyoruz ben şu rollonu kullanıyorum' dedim onun yanında hiç üstüne alınmıyor. Hala aynıBuna çok zor alışılır yaz günü yaw. Kendisi de alıyordur kokusunu acaba diyorum karbonat gülsuyu ve hindistan cevizi yağı karşımından doğal roll on yapılıyor evde öyle bişi mi önerseniz. .
Zor çünkü dayanması. Bence biraz daha bekleyip bir şekilde konuşun.
Ben koku konusunda çok çok hassasım. Tazı gibi burnun var der eşim. O kadar erkek arasında tek bayan olarak çalıştım o zaman bile böyle bir koku sorunu yaşamamıştım. Benim psikolojimi çok etkiledi. Öğlen yemeğe çıktığım zaman da burnumda aynı koku . Allahım bence bu kul hakkı diyorum. Yani insan uzun yoldan gelmiştir, yıkanacak yer bulamamıştır istisna olur bir şey demem. Bütün kış çektim, yaz olunca daha da tahammül edilmez oluyor. Sürekli parfüm sıkıyorum odaya anlasın diye. Kırmak da istemiyorum. Yüz yüze bakıyoruz. Yarın söyleyeceğim kibar bir dille. Eğer hala devam ederse Allahından bulsun.Bu benim de başıma gelmişti oda arkadaşımdı düşünün 10 kez sabaha kadar o kokuyı çekmiştim midem çok kötü olmuştu mesela yemek bile yiyemiyorsum siz benim yaptığımı yapmayın ama ben açıkca söylemiştim benimki naziklikten anlayan biri değildi bası insanlara ima edersiniz vs anlar ama anlamayan bir insan oluyorsa açıkca demekten bi çareniz yok bi süre sonra onun kokusu da sizin esyalarınıza siniyor çünkü.
Birsürü doğal yöntem var karbonat vs gibi saçmalamasın bence açıkça söyle kimse kimsenin ter kokusunu çekmek zorunda değil.Arkadaşlar merhaba,
Oooo çok bilen bir tipse bir ok alacaksın ucuna bir adet roll on takacaksınYani koktuğunu biliyor mu, kendi kokusundan rahatsız oluyor mu bilmiyorum? Öneri dinleyecek bir insan değil aslında her şeyin en iyisini bildiğini düşünen tiplerden. Ben onu kırmadan nasıl söylemeliyim onu bulamadım. 2 gündür elimde rollon ile dolaşıyorum, telefonda arkadaşıma' havalar çok sıcak haliyle her gün yıkansak bile gün ortasında ter kokuyoruz ben şu rollonu kullanıyorum' dedim onun yanında hiç üstüne alınmıyor. Hala aynı
Ben her sabah duş alırım, üstüne de rolonn kullanırım. Yazın tek başına duş yetmiyor maalesef. Önceden sabahları da kokardı. Ben fırsat buldukça sabah çok erken kalkıyorum duşumu almadan işe gelmiyorum dedim. O da ben gece duş alırım sabah almıyorum derdi. Sanırım artık sabah duş alıyor.Ne oluyor da öğleden sonra kokmaya başlıyor, dna'sı mı değişiyor?
Bende kokuya çok hassasımdır.
İşin kötü yanı odaya giren biri, sizi de zan altında bırakır o kokuyu hissedince.
Uyarmaktan başka çareniz yok..
Allah kolaylık versin, çekilecek dert değil gerçekten.
Ben çok sevdiğim bir insan dahi olsa kokuyorsa uzaklaşıyorum ondan. Ben de bunu anlamıyorum hiç mi yakınlarından uyaran olmuyor bu insanları.Hiç anlamıyorum bu insanları. Birlikte yaşadıkları kişiler nasıl tahammül ediyor acaba? Deodorantlarında zararsız olanları var. Karbonat yahu karbonat! En ucuz deodorant o. Kötü kokuyu engelliyor. Hiç imkanı olmayan insanın bile alabileceği bir şey.
Ben her sabah duş alırım, üstüne de rolonn kullanırım. Yazın tek başına duş yetmiyor maalesef. Önceden sabahları da kokardı. Ben fırsat buldukça sabah çok erken kalkıyorum duşumu almadan işe gelmiyorum dedim. O da ben gece duş alırım sabah almıyorum derdi. Sanırım artık sabah duş alıyor.Bu konu ile ilgili yazı okuyorum kaç gündür. Kokmak ya da kokmamak genetik bir durummuş maalesef ama bunun çareleri var. Ben o zandan bile korkarım. Bu konuyu buraya yazıyor olmak bile canımı sıkıyor.
Alüminyum içerikli olmayan deodorant önerin laf arasındaArkadaşlar merhaba,
Aslında herkesin bir ten kokusu var kiminin güzel kiminin değil ve ne kadar duş alınırsa alınsın bu değişmiyor ama ter kokusu bakteriyel bir mevzu ve piyasada en etkilisi rexona ama yok organik ararsanız bebek pudrası gülsuyu hindistancevizi yağı ve karbonat karışımı da çok iş görürbazı insanlarda bir koku var evet, bizim ofiste de öyle, temizliklerine dikkat eden insanlar tam olarak ter de değil aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?