Beraber Çalıştığımız Kişi Çok Kötü Ter Kokuyor :(

yerinde olsam sen deterjan ya da yumuşatıcını mı değiştirdin,eskiden odaya girdiğinde mis gibi kokardı şimdi tuhaf bir koku geliyor,rutubet kuf gibi, tarzı bir şey söylerdim, ancak böyle söyleyebilirdim, heralde ondan sonra da dikkat eder.
ben çunku bana söylense çok kırılırdım o kişiyle eskisi gibi olamazdım ama ne yazık ki söylenmesi lazım. neden bir insan dışarı çıkacaksa her gun duş almaz anlamıyorum.

Kesin çözüm deodorant ve koltukaltı pedi.
El mahkûm söylemeniz lazım, buna daha ne kadar katlanabilirsiniz ki?

Deodoranti bende sağlıksız buluyorum. Aranızda böyle bir muhabbet geçtiyse karbonati onerebilirsiniz.

Her sabah duş aliyorum , karbonati ıslatıp koltuk altima vuruyorum. Zerre koku yapmıyor.

Alerjisi olanlar oluyor , koltuk alti kararanlar v.s bende yan etki olmadı yıllardır.

Sentetik kıyafetlerde koku yapabiliyor belli bir süre sonra. Pamuk tercih etmek lazım.

yok. Olsa dikkat eder belki. Bugün ben de bunu düşündüm. Yani hayatında biri olunca insan daha çok dikkat eder gibime geliyor. Ama ben hep böyleydim. Kendimi bildim bileli rolon kullanıyorum

Doğal rolon tarifleri var yap birini küçük kavanoza süsle hediye et arkadaşına

Bu da değişik bir yöntemmiş. Ben yarın bir yolunu bulup söyleyeceğim. Allah yardımcım olur insaşşah

Bence başkasını örnek vererek anlatın eğer daha önce başka yerde çalıştıysanız yanımda çalışan arkadaş kendine hiç bakmıyordu ben böyle şeylere dikkat ederim bir dedorant dahi sıkmaya üşenen insanlar dolu diyin ve temiz kokmayı sevdiğinizi, temizliğe fln takık olduğunuzu önem verdiğinizi gösterin hala zararlı vs derse Aliminyum içermeyen ürünler de var dene istersen vs diyin. Buna rağmen anlamıyosa yanında sürekli cam açıp oda parfümü sıkın ki anlasın

Doğal rolon tarifleri var yap birini küçük kavanoza süsle hediye et arkadaşına

bazı insanlarda bir koku var evet, bizim ofiste de öyle, temizliklerine dikkat eden insanlar tam olarak ter de değil aslında.
Aslında bence iyi bir rollon kullansa geçecek. Yani Pis olmasından kaynaklı değil de gün içerisinde terlemesinden sebep kokuyor. Ben ima ettim daha önce yani kötü kokuya tahammülüm yok çok rolon kullanırım dedim. O zaman hımm evet bazı insanların teri çok kokar ama rolon kullanmak zararlı haberin olsun dedi.

Hayr tabiki çekmek zorunda değilsin hoş bir dil ile anlata bilirsin soyleye bilirisn bence sonuçta saatlerce çekiyorsunuz sizin de işinize engel olabiliyordur adapte olamaya bilirsiniz. Soylemelisiniz
İnşallah yarın güzel bir sonuç alırım. Bu benim psikolojimi etkiliyor çünkü. Çalışma performansım düşüyor.

Bilmiyorum bazı insanlar kendileri de mi rahatsız olmuyor kendi kokularından ben yaz günü deodorant çantama almadan dışarı çıkmam

Belki sende kokuyorsun. Sana söylemiyor
Vallaha benim kokumdan rahatsız olan birileri varsa bana uygun bir dille söylese çok memnun olurum. Çünkü toplum içinde kötü durumda olmak istemem. Burada söylemek ne kadar uygun bilmiyorum ama ben yanımda yedek iç çamaşırı taşıyorum. Rahatsız olursam kendi kokumdan hemen değiştiriyorum. İnsanız herkes kokabilir. Ama elimizden gelen neyse yapmalıyız. Yemek yiyemiyorum ben pis koku yüzünden.

Bir ara bir Çalıştay için 3 gün biriyle aynı odada kaldim, boyle bir koku yok. Hani disardan baktığında cool görünüyor, tarz sahibi vs. Ancak dolaba astığı kiyafetler dahi les gibi kokuyordu. Yine aynı yerde başka birkac kızın da saçlarının yapili halinin 3 gun degismedigini gördüm ve yine les gibi ter kokuyorlardi. Bu nasil bir kafa, nasil bir dünya hiç bilmiyorum. Hadi benim migrenim var hassasim da sen kendi kendine hiç mi o kokuyu almıyorsun arkadaş ya... Valla ben 3 gun diye idare ettim ama sen etmek zorunda değilsin. Direkt sey bile diyebilirsin, başıma her gun agri vuruyor, koku konusunda cok hassasim, hangi rollonu/parfümü kullanıyorsun, cok ağır bir koku var vs.. Cok tuhaf bu insanlar ya..

Doğal deodorantlardan hediye edin. Şimdi reklama girer ama internete doğal roll on yazarsaniz birsürü seçenek çıkar. Ben kullaniyorum çok da memnunum. Hem bahanesi de kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…