- 17 Eylül 2016
- 199
- 222
- 53
- Konu Sahibi aslapesetmem
-
Kul hakkı bence. Kimsenin kimseye böyle bir şey yaşatmaya hakkı yok.Birsürü doğal yöntem var karbonat vs gibi saçmalamasın bence açıkça söyle kimse kimsenin ter kokusunu çekmek zorunda değil.
Evet yani bunu çaresi de rollon maalesef. Ben yıllardır rollon kullanıyorum. Eğer yanıma almamışsam da girip bir marketten idareten bir şey muhakkak alıyorum. Önceden dikkat etmiyordum paraben aliminyum olayına da şimdi bir sürü bitkisel ürün var.
Sağlıklı ürün kullanmak istiyorsa karbonat ve Hindistan cevizi yağı karıştırıp onu kullansın 0 koku :)
yok. Olsa dikkat eder belki. Bugün ben de bunu düşündüm. Yani hayatında biri olunca insan daha çok dikkat eder gibime geliyor. Ama ben hep böyleydim. Kendimi bildim bileli rolon kullanıyorumValla kişiyi kırmak istememenizi anlıyorum ama ormanda yaşamıyoruz sosyal varlıklarız. Kokumuza biraz dikkat etmemiz gerekiyor. Bazen böyle insanlara dan dan söylemek iyidir. O değil de sevgilisi eşi yok mu o nasıl dayanıyor buna.
Doğal rolon tarifleri var yap birini küçük kavanoza süsle hediye et arkadaşınaArkadaşlar merhaba,
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bir çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. Odada 2 kişi çalışıyoruz, çalışma arkadaşım belli bir saatten sonra çok kötü ter kokuyor. Ben de kokulara çok hassas bir insanım. Kötü kokan bir yerde bütün dikkatim dağılır. Sık sık pencereyi açıyorum ama yine kar etmiyor. Sorun kişinin temiz olmamasından değil de rollon ya da deodaratnt tarzı şeyleri kullanmayı sağlıksız bulmasından kaynaklanıyor. Sabah saatlerinde almıyorum kokuyu. Öğlen saatlerinden sonra alıyorum. Ve gerçekten çok rahatsız oluyorum. Onu kırmadan bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeli miyim, yoksa bu duruma alışmaya mı çalışmalıyım?
Bu da değişik bir yöntemmiş. Ben yarın bir yolunu bulup söyleyeceğim. Allah yardımcım olur insaşşahyerinde olsam sen deterjan ya da yumuşatıcını mı değiştirdin,eskiden odaya girdiğinde mis gibi kokardı şimdi tuhaf bir koku geliyor,rutubet kuf gibi, tarzı bir şey söylerdim, ancak böyle söyleyebilirdim, heralde ondan sonra da dikkat eder.
ben çunku bana söylense çok kırılırdım o kişiyle eskisi gibi olamazdım ama ne yazık ki söylenmesi lazım. neden bir insan dışarı çıkacaksa her gun duş almaz anlamıyorum.
Doğal rolon tarifleri var yap birini küçük kavanoza süsle hediye et arkadaşınaArkadaşlar merhaba,
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama bir çözüm bulamadığım için buraya yazıyorum. Odada 2 kişi çalışıyoruz, çalışma arkadaşım belli bir saatten sonra çok kötü ter kokuyor. Ben de kokulara çok hassas bir insanım. Kötü kokan bir yerde bütün dikkatim dağılır. Sık sık pencereyi açıyorum ama yine kar etmiyor. Sorun kişinin temiz olmamasından değil de rollon ya da deodaratnt tarzı şeyleri kullanmayı sağlıksız bulmasından kaynaklanıyor. Sabah saatlerinde almıyorum kokuyu. Öğlen saatlerinden sonra alıyorum. Ve gerçekten çok rahatsız oluyorum. Onu kırmadan bu durumdan rahatsız olduğumu söylemeli miyim, yoksa bu duruma alışmaya mı çalışmalıyım?
Aslında bence iyi bir rollon kullansa geçecek. Yani Pis olmasından kaynaklı değil de gün içerisinde terlemesinden sebep kokuyor. Ben ima ettim daha önce yani kötü kokuya tahammülüm yok çok rolon kullanırım dedim. O zaman hımm evet bazı insanların teri çok kokar ama rolon kullanmak zararlı haberin olsun dedi.bazı insanlarda bir koku var evet, bizim ofiste de öyle, temizliklerine dikkat eden insanlar tam olarak ter de değil aslında.
İnşallah yarın güzel bir sonuç alırım. Bu benim psikolojimi etkiliyor çünkü. Çalışma performansım düşüyor.Hayr tabiki çekmek zorunda değilsin hoş bir dil ile anlata bilirsin soyleye bilirisn bence sonuçta saatlerce çekiyorsunuz sizin de işinize engel olabiliyordur adapte olamaya bilirsiniz. Soylemelisiniz
Tabiki kul hakkıKul hakkı bence. Kimsenin kimseye böyle bir şey yaşatmaya hakkı yok.
Vallaha benim kokumdan rahatsız olan birileri varsa bana uygun bir dille söylese çok memnun olurum. Çünkü toplum içinde kötü durumda olmak istemem. Burada söylemek ne kadar uygun bilmiyorum ama ben yanımda yedek iç çamaşırı taşıyorum. Rahatsız olursam kendi kokumdan hemen değiştiriyorum. İnsanız herkes kokabilir. Ama elimizden gelen neyse yapmalıyız. Yemek yiyemiyorum ben pis koku yüzünden.Belki sende kokuyorsun. Sana söylemiyor
Oranını nasıl yapıyorsunuz onun? DeniycemSağlıklı ürün kullanmak istiyorsa karbonat ve Hindistan cevizi yağı karıştırıp onu kullansın 0 koku :)
İnşallah, keşke insanlar kendi oz bakimini disarda nasıl etkileye bildiklerini bi fark etseler Allah yardımcınız olsunİnşallah yarın güzel bir sonuç alırım. Bu benim psikolojimi etkiliyor çünkü. Çalışma performansım düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?